Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu yeniden merhaba, bu cumartesi soğucak yolunu yine denedim.artık yol epey açılmış.yaylaya varmama sadece 3 km kaldı.Kısa ama yoğun bir kar birkintisi yüzünden geçemedim.Tek araç olduğum için risk almamak adına çokta zorlamadım. 10güne yayla açılır bilginize...

2. burak_oz

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu unimogtur o ;D
  3. burak_oz

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Aracınız nedir ?

4. burak_oz

Niva Salonda Ses, Titreşim Sorununun Çözümü

Ynt: Niva Salonda Ses, Titreşim Sorununun Çözümü yumuşak direksiyon kutusuna benimde ihtiyacım var.
  5. burak_oz

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu Ben Lassa ok144 çamur lastiği kullanıyorum.Düzde belirttiğiniz miktarlardaki karda etkilenmiyor araç ,yola devam edebiliyor ama uzun rampalarda sorun yaşıyorum tabiki.Geçen hafta çıkamadığımı söylediğim yerde karlı uzun bir rampaydı zaten. Tabi lada nivanın...

6. burak_oz

Soğucak Yaylası Yolu

Ynt: Soğucak Yaylası Yolu geçen hafta 4x4 araçlarımızla çıkmayı denedik 8 km çıkabildik.Şelale sapağından az ileride yoğun kar nedeniyle yol kapalı

7. burak_oz

2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (Son Başvuru 22 Nisan 2015)

sorubankası haricinde başka bir kaynağa ihtiyacınız yok. Soru bankasından çalışmanız yeterlidir. Benim tavsiyem , önce işletme dersine sonra Ulusal ve Uluslararası düzenlemelere çalışmanız.Teknik bölümünde kafa karıştırıcı teknik bilgiler olduğundan sona bırakmanızda fayda var. Bazı konuları...
  8. burak_oz

Topuk Yaylası - Abant Gölü Yürüyüş Parkuru

Ynt: Topuk Yaylası - Abant Gölü Yürüyüş Parkuru bilgilendirme için teşekkürler
  9. burak_oz

2015 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı (Son Başvuru 22 Nisan 2015)

merhaba, önce yukarıda ilk mesajda belirtilen linkten ön başvuru yapacaksınız. ardından vakıf banka sınav harcını yatıracaksınız. Elektrik-elektronik mezunuysanız teknik dersinden muaf sayılırsınız.Muafiyet prosedürleri için kıyı emniyetini arayınız. telsiz simplex-röle ayarları için aşağıdaki...

10. burak_oz

Lada Nivaya Cam Rüzgarlığı

Ynt: Lada Nivaya Cam Rüzgarlığı aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz.Fiyat 0 yazıyor telefonla fiyat bilgisi alabilirsiniz .muhtemelen 50-60 lira bir şeydir. http://www.ladaci.com/niva/lada-niva-1700-i/aksesuar-urunleri-68347506/lada-niva-cam-ruzgarligi-takim.html

11. burak_oz

Livera Camping - Maçka

Ynt: Livera Camping - Maçka Çok güzel görünüyor.
  12. burak_oz

Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ?

Ynt: Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ? uzunca bir süre dönüş olmayınca bende dün aklıma yatan yerden tesisatı çektim. kabloyu sağ ön yağmur oluğundan kaputa indirdim.

13. burak_oz

Ynt: Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ? konuyu inceleyen 412 kişi içindeki lada sahiplerinin sanırım hiç biri tavana sis çekmedi :D
  14. burak_oz

Merhaba arkadaşlar Geçen ay bir lada niva aldım.Yavaş yavaş aracımı giydirmeye başlıyorum.Aracımın tavan demirine 4 adet sis farını monte ettim.Ancak elektrik kablolarını nereden tavana nereden geçirebilirim diye bakındım bakındım temiz bir yol bulamadım. Siz aracınızdaki tavan sis tesisatını...
  15. burak_oz

Marmara Bölgesinde Trekking Arkadaşı

Ynt: Marmara Bölgesinde Trekking Arkadaşı Merhaba , kendinizden biraz bahseder misiniz. Hangi şehirde yaşıyorsunuz,isminiz nedir yaşınız kaçtır. Saygılarımla

16. burak_oz

Gps İle İlgili Yardım

Ynt: Gps İle İlgili Yardım Merhaba data kullanım yoğunluğu nedir ? Birde aşağıdaki ilk 3 uygulamadan hangisi acaba ? Familiy Locator olarak arattığımda aşağıdaki sonuçlar çıkıyor.
  17. burak_oz

Gps İle İlgili Yardım

Ynt: Gps İle İlgili Yardım cevabınız için teşekkür ederim.Android yazılımlarının tümü haklı olarak birbirini görebilmek için data iletişim istiyor.GPS ise tek yönlü bir data gönderiyor yani bizim koordinatımızı bize gönderiyor.Bizim koordinatımızı başka bir cihaza gönderebilen ücretlide olsa...
  18. burak_oz

Gps İle İlgili Yardım

Merhaba arkadaşlar, Gsm kapsama alanı dahilinde olmadığımız arazi şartlarında ekip arkadaşlarımızla birbirimizi harita üzerinde görebileceğimiz bir gps sistemine yada yazılımına ihtiyacımız var.Bu ihtiyacımız için ne yapmamız gerekiyor. akıllı telefonlar için böyle bir yazılım var mı yoksa...

19. burak_oz

Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var

Ynt: Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var 6 kişilik çadırda 5 kişi rahat edemezsiniz. 2 tane 4 kişilik çadır alın rahat rahat kalın.
  20. burak_oz

Motosiklet+römork Yardım

Ynt: Motosiklet+römork Yardım sahibinden.com da bir çok ilan bulabilirsiniz bu konuyla ilgili. Mesela ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-motosiklet-romorku-116362156/detay...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri