Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Saklı Yayla Kış Kampı Fotoğraflarımız

20-21 Aralık 2014 Saklı Yayla Kış Kampı Katılımcılar: Burak ÖZKOCACIK Lütfü KIRDAR Serkan ÜRGÜP Mehmet BELLİ Kamp yeri: Saklı Yayla Kamp Yeri Hakkında: Arkadaşlarımızla sabah 09:00da Adapazarı'nda buluşarak Saklı Yayla’ya doğru hareket ettik. Saklı Yayla;İnönü Yaylasının 3 kilometre...

2. burak_oz

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan hava gerçekten soğuktu.ama zaten giderken soğuk olacağını bildiğimiz için ona göre hazırlıklı gittik ve çok üşüdüğümüz söylenemez.
  3. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan Fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :) https://www.facebook.com/profile.php?id=100002355111270&sk=photos&collection_token=100002355111270%3A2305272732%3A69&set=a.733223506766146.1073741861.100002355111270&type=1&notif_t=like

4. burak_oz

Nasıl Telsiz Almalıyım

Ynt: Nasıl Telsiz Almalıyım bu kadar uzun aradan sonra cevaplamak anlamsız olacak belki ama yinede yazayım. Kurumunuzun kullandığı frekansı bilmeden bir şey demek mümkün değil.
  5. burak_oz

Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış)

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) hangi şehirde yaşıyorsunuz. ?

6. burak_oz

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) merhaba haftasonu inönü yaylasında kamptaydım.Uyku tulumu gayet iyi.Hava ben yatarken -1 dereceydi.Muhtemelen -4 e kadar düşmüştür.Tulumda üşümedim. O tarihler için belli bir programım yok şuan.

7. burak_oz

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) kaç kişi olacaksınız ve mahsuru yoksa yaş gurubunuz nedir ? Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz ve kamp için hangi şehirleri tercih ediyorsunuz,araç durumunuz nedir ?
  8. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan Merhaba, Cumartesi sabahı yola çıktık ve kampızı kurup ,gezip eğlenip pazar günü akşamı eve döndük.Maalesef ki kar hiç yoktu.Kuzey kısımlarda çok az sanki temsili gibi kar vardı.Havanın güneşli olmasına rağmen oldukça soğuktu .Yatarken -1 dereceydi...
  9. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan Evet tüm planlarını yaptığımız kamp sonunda geldi :) Yarın saat 09:00da hareket etmiş olacağız. Soğucak Yaylası yerine rotamızı İnönü Yaylasına çevirdik. Aramızda amatör telsizciler varsa 145.750 88.5 Bilecik Rölesinde dinlemede olacağız.Eğer...

10. burak_oz

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) Ne işin var bu havada burda çadırda , uyu sıcak evinde demiştir :) O doğa harikası yerde çalışıyor olmanın kıymetini iyi bilmeli bence...

11. burak_oz

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) Ben o çadırı hafife alınmayacak şartlarda kullandım.Gerçekten şaşırtıcı derecede beni tatmin etti.Çadırın önündeki tentenin küçük oluşu çadıra giriş çıkışları biraz engelliyor ancak performans olarak ben memnun kaldım.Saatlerce Yoğun sağanak altında...
  12. burak_oz

Ynt: Kamp İçin Ekipman Tavsiyesi (abant, Kış) Selamlar, Bütçenize uygun olarak size olimpia avance 4 çadırı önerebilirim.4 kişilik çift tenteli ,o fiyata iyi sayılabilecek bir çadır. hızlıal.com da 100 lira civarında. Çadıra ayırdığınızı söylediğiniz 350 liradan kalan parayı da daha iyi uyku...

13. burak_oz

Hadımköy Şamlar - Belgrad Ormanı Güzergahı Hakkında

Ynt: Hadımköy Şamlar - Belgrad Ormanı Güzergahı Hakkında 35 km yi Sakarya'da 12 saatte yürümüştük. (Pazarköy-turnalı -Kındıra Yaylası-tırım tırım yaylası-keremali ) (yer yer karlı kış yürüyüşüydü.)
  14. burak_oz

Haberleşme Okulu

Ynt: Haberleşme Okulu 2 adet Baofeng UV5R 1 yıldır cihazlarım arasında halen duruyor. wouxun kalitesinde olmasa da işe yaramaz bir cihaz değildir.Almak isteyenlere almamalarını söylememi gerektirecek bir durum yaşamadım,yaşamıyorum. Cihaza elle frekans kaydetmesi biraz zor ama bilgisayardan...
  15. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan eğer katılmak isterseniz ve aynı bölgeye gideceksek haberleşelim. 0541 541 2654

16. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan kartepeye çıkabilirsiniz.Ama ben yayladan bahsettiğim için yaylaya çıkılamaz.Önemli olan ,lastiğin yanı sıra 4 çeker olması ve aracın yüksekliğidir.Benimde 4 çeker aracım yok binek aracım var. O yüzden 4 çeker aracı olan arkadaşlarımla çıkacağım.
  17. burak_oz

Tulum Seçimimde Yardımcı Olur Musunuz

Ynt: Tulum Seçimimde Yardımcı Olur Musunuz Husky Monti New -11 'i aldım.Ürün hakkında yorumumu 20aralıkta yapacağım kar kampı sonrası burada paylaşırım.
  18. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan kamp alanına araçlarla çıkıp kampı kurduktan sonra ki rota yürüyerek olacak. 4x4 araç olmadan oralara bu mevsimde normal araçla çıkmak mümkün değil ,bu işe yarayabilir mesela :)

19. burak_oz

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan O bölgede güzel bir rotamız var. Soğucak Yaylası-Öküzyatağı Yaylası-Kaymakamsuyu Yaylası-eski yayla-orman için patikadan soğucak kamp alanımıza dönüş.(Yürüyerek)
  20. burak_oz

Tulum Seçimimde Yardımcı Olur Musunuz

Merhaba Arkadaşlar, mevcut tulumum sert kış şartları için yetersiz.Aşağıda linklerini verdiğim tulumlar arasında kararsız kaldım.Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler 1- http://www.n11.com/ferrino-yukon-pro-uyku-tulumu-15c-P12467698 2-...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri