Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan Bizim Tarihimiz kesinleşti, 20 Aralık 2014'te sabah erken saatte yola çıkıp Sapanca Soğucak Yaylasında güzel kar kış kampı yapacağız :) ertesi gün akşam saatlerinde döneceğiz. Ola ki araçlar kalıp çıkamazsa malzemeleri sırtımıza alıp öyle çıkacağız...

2. burak_oz

Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ?

Ynt: Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ? Sayın SG888 ,verdiğiniz link çok başarılı bir şekilde açıklamış herşeyi. Teşekür ederim.
  3. burak_oz

Ynt: Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ? Vay Canına. 1257 görüntülenme-5gün ve 0 Sıfır Cevap. ;)

4. burak_oz

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan dün itibarile ile kayak merkezi içindeki kar yüksekliğinin 50cm olduğunu öğrendim. Kış kampı yapmayı düşünüyorsanız ideal bir yer. Ayıdan filanda korkmayın :) Yürüyüş esnasında şarkı türkü söyleyerek gezin ,kamp alanınıza da zaten kolay kolay gelmez...
  5. burak_oz

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Bu yıl ağustos ayında tamda çadır kurduğunuz yere kampa gitmiştik 2 aile. Değirmenler,göl her şey güzel fakat çevre çok pis.İnsanlar çöplerini ,artıklarını her yere saçmışlar. Çöp tenekeleri ağzına kadar dolu ,belediye o bölgeyi unutmuş sanırım.Çok...

6. burak_oz

Merhaba Arkadaşlar, Günübirlik 25 km lik bir kış yürüyüşü için (Dağ şartlarında) sizin çanta ağırlığınız ortalama ne kadar oluyor acaba ? Birde 60 litrelik bir çantam var.Uygun sırt omuz pozisyonunu deneme yanılma ile ayarlamaya çalışarak kullanıyorum.Fakat çantam tepeye kadar dolu değilse...

7. burak_oz

Ulusar Akademi - Güneş Çarpmasında İlkyardım

Ynt: Ulusar Akademi - Güneş Çarpmasında İlkyardım bütün resimlerin linkleri kırık
  8. burak_oz

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Yanlış bilgilenmeyelim ,bu cihazlar için fatura yada ruhsat zorunluluğu yok. Amatör Telsizcilik belgeniz varsa başka bir şey ibraz etmek zorunda değilsiniz.
  9. burak_oz

Haberleşme Okulu

Ynt: Haberleşme Okulu Sanırım İstanbul için çalışmalar yapıyorsunuz. Başarılar.

10. burak_oz

Dağcılık için telsiz önerisi

Ynt: Dağcılık İçin Telsiz Önerisi arkadaşın amacı ekipteki arkadaşlarıyla konuşmak değil acil bir durum olursa dışarıdan birilerine ulaşabilmek sanırım.Bu ihtiyaç için ya amatör telsizci olmanız gerekir yada Umut abinin dediği gibi uydu telefonu almanız gerekir.

11. burak_oz

Amatör Telsizciliğe Giriş

Ynt: Amatör Telsizciliğe Giriş Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. ilk telsiz ayarları ve ilk qso nasıl yapılır için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz.Kısa ve özet olarak istediğiniz bilgiler yer almaktadır. http://www.sakrad.org/yeni-amatorler-icin-ilk-telsiz-ayari.html...
  12. burak_oz

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf Bahsettiğiniz cihaz sadece 2m/70cm bantlarında çalışabilir. 75 euro üstünde olan herşey gümrüğe takılır.Ayrıca bu cihaz amatör telsizcilik belgesi gerektirir.

13. burak_oz

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Sınavı Kazanan Arkadaşlar , bundan sonraki işlemler için aşağıdaki linki inceleyin. http://www.sakrad.org/haber/sinavi-kazanan-amatorlerin-belge-islemleri Hayırlı Olsun TA2IBU 73
  14. burak_oz

Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı

Ynt: Olimpia Avance 4 Kişilik Çadır Kullanımı olimpia avance 4 , o fiyata alınabilecek en iyi çadırdır. Yoğun sağanak yağış ve 1200 metre rakımda sert rüzgarda kullandım.Hiç bir olumsuzluk yaşamadım.
  15. burak_oz

Baoefeng Uv-5r (150 Tl)

Ynt: Baoefeng Uv-5r (150 Tl) Cihaz satılmıştır.

16. burak_oz

Baoefeng Uv-5r (150 Tl)

Ynt: Baoefeng Uv-5r (150 Tl) günceldir
  17. burak_oz

Baoefeng Uv-5r (150 Tl)

Merhaba , Çok az kullandığım Baoefeng UV-5RE cihazımı satıyorum. Cihazın ekran jelatini dahi sökülmemiş ve tuşlarında hiç silinme olmamıştır. Cihaz ,şarj tablası,şarj aleti,bataryası,bel klipsi,anteni ile birlikte gönderilecektir. Çok az kullanıldığı için bataryası ilk günkü gibidir. Kutusu...
  18. burak_oz

2. El Dağcılık Çantası - ALIM

Ynt: 2. El Dağcılık Çantası - Alım Fiyatı Genelde Satan belirler alan pazarlık yapar , müsade etseniz de fiyatı ürünü satan belirse daha etik olmaz mı ;)

19. burak_oz

Çamurlu Lastikler 1. Bölüm Soğucak Yaylası Sapanca

Ynt: Çamurlu Lastikler 1. Bölüm Soğucak Yaylası Sapanca Selamlar, Soğucak Yaylası ,her ay 1 yada 2 kez mutlaka kampa gittiğim bir yer.Herkese tavsiye ederim gezilecek sayısız yeri var. Çalışmanız da ayrıca çok başarılı olmuş.Tebrikler Saygılarımla Burak ÖZKOCACIK TA2IBU
  20. burak_oz

Davlumbaz Yaylası

Ynt: Davlumbaz Yaylası Merhaba Daha önce sülüklü göle kampa gittim , ozaman kar vardı 2 gece kalmıştım.Yakın zamanda eşimle birlikte yıllık iznimde 3-4 günlük bir kamp için tekrar gitmeyi düşünüyorum.Ama Davlumbaza geçmedim.Sülüklügöl'den Davlumbaz yaylasına kaç km mesafe var. Ve davlumbaz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR