Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Ynt: Osmanlı Ocağı Nasıldır? ben bunu konserve yiyeceklerimi ısıtmak için kullanıyorum.Başkada bir işe yaramaz.

2. burak_oz

Kamp Yapıcam Yardım!

Ynt: Kamp Yapıcam Yardım! kamp için dağa mı gideceksiniz denize mi ? İçinizde en büyük olanın yaşı kaç ?
  3. burak_oz

Kampa Ne Götürülmeli

Ynt: Kampa Ne Götürülmeli Arkadaşların yazdıklarına ilave olarak ; -Çatal-Kaşıklı Çakı -Kafa Feneri -Reşo Ocağı -İğne İplik -Uygun bir kamp ocağı yada ateş kullanılacaksa sac ayak. -Ağrı Kesici,Ateş düşürücü,Grip-soğuk algınlığı için ve antibiyotik ilaç.

4. burak_oz

Kocaeli Çevresi Kamp Yeri Önerisi (telefon Sorunu)

Ynt: Kocaeli Çevresi Kamp Yeri Önerisi (telefon Sorunu) Merhaba , Sapanca soğucak yaylasında belli bölgelerde telefon çekiyor.İnönü yaylasına yakındır.Sapancaya bağlı olup istanbuldere üzerinden yada maşukiyeden çıkılabilir. Tam olarak hangi bölgelerde çektiğiyle ilgili gidecek olursanız...
  5. burak_oz

Telsiz Scanner Uniden Usc 230

Ynt: Telsiz Scanner Uniden Usc 230 tarama frekans aralığı nedir

6. burak_oz

Aselsan 4822 Vhf Araç Telsizi

Ynt: Aselsan 4822 Vhf Araç Telsizi cihaz satıldı mı ?

7. burak_oz

Sakarya'dan Yürüyüş İçim Grup Arıyorum

Ynt: Sakarya'dan Yürüyüş İçim Grup Arıyorum merhaba, ben sakaryadağcılıkla bir kez çıktım ve kalabalık oluşu hoşuma gitmedi.Çok uzun zamandır kendim bir kaç kafa dengi arkadaşla çıkıyorum ulaşabilirsin istersen bana özel mesaj ile yada ozkocacik@hotmail.com.tr adresinden.Ayda 2-3 kez çıkarım...
  8. burak_oz

Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir

Ynt: Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir Merhaba, burada bulamayınca geçen ay ebay.com dan sipariş verdiğim kablom geldi.teşekkürler.
  9. burak_oz

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Teşekkürler Gökhan Bey

10. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Posta ile geldi arkadaşlar çok sürmedi aslında :)

11. burak_oz

Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor?

Ynt: Kim Hangi Telsiz Kanalını Kullanıyor? SAKARYA 145.500 simplex 145.775 439.225 433.000 simplex TA2IBU
  12. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Vee belgem geldi arkadaşlar sonunda :) TA2IBU :))

13. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) bende yazabilsem artık "ahanda geldi" diye keşkee :D
  14. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Pazartesi gönderirlerse bize ulaşma süreci ne kadar sürer acaba ? Sakaryadayım.
  15. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Bugün görüştüm ,Pazartesi göndermeye başlayacaklarını söylediler.

16. burak_oz

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Merhaba, bölgede amatör röle var mı aktif ?
  17. burak_oz

Ynt: Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir ihtiyacım devam ediyor
  18. burak_oz

Merhaba Motorola GM300 programlama kablosu ihtiyacım var. Satan yada yardımcı olabilecek biri var mı ?

19. burak_oz

Amatör Kanun Sorusu

Ynt: Amatör Kanun Sorusu 27482 sayılı kanunda amatör telsizcilikle ilgili bir detay göremedim ben mi gözden kaçırdım acaba ?
  20. burak_oz

19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun

Ynt: 19-01-2014 De Sınav Var Haberiniz Olsun merhaba, evet 2014 yılı içerisinde bir sınav daha oalcaktır.Genelde sınavlar 6 ayda bir yapılıyor ama kesin tarih şuan belli değil. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün sitesinde duyurular sayfasından takip edebilirsiniz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR