Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Merhaba, Bekir abiyi tanıyorum kendisine haber gönderdim bekliyorum.Kendisinden Wouxun el cihazı aldım TA2LK aracılığı ile belki tanırsınız.

2. burak_oz

Amatör Kanun Sorusu

Ynt: Amatör Kanun Sorusu Cevaplarınız için teşekkürler son derece açıklayıcı olmuş. Lisansım var ancak aracımı ara sıra başka arkadaşlara vermem gerekiyordu o konuda endişeliydim ki anladığım kadarı ile endişelerim yersiz de değilmiş. Teşekkürler
  3. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Bu alet/ve büyüğü hayvana ciddi zarar verir,amacımız zarar vermek olduktan sonra tabanca yada tüfek de kullanabilirim,ama ayı spreyleri hayvana anlık zarar verip bir müddet sonra normale dönmesini sağlıyor. O yüzden videodaki alet çok hoş değil.

4. burak_oz

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Merhaba, Bilgilendirmeler için teşekkür ederim. 1 haftadır tırım tırım Motorola GM300 VHF arıyorum fakat bulamadım.Temin konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  5. burak_oz

Amatör Kanun Sorusu

Merhaba arkadaşlar, Bir çoğunuzun bildiği üzere 19 Ocak'ta yapılan sınavda A Sınıfı amatör telsizcilik belgesi almaya hak kazandım.Ve merak ettiğim cevabına ulaşamadığım 3 sorum var. 1-Lisansı olmayan biri aracına mobil anten ve telsiz sistemi takarsa,polis ve jandarma trafik/asayiş...

6. burak_oz

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Aradan 8 ay geçmiş :) Ve ben bu süreçte Amatör Telsizcilik Sınavına Girdim geçen ay A sınıfı lisans kazandım, çatıya 1 adet yagi VHF anten diktim,şimdilik antenime wouxun dual el cihazı bağlı.Önümüzdeki şubat ayı içinde 2 adet motorola gm300 vhf sabit...

7. burak_oz

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Öyle öyle olsun da erken geç mühim değil ne yapalım :)
  8. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) ohoooo bu ne yahu :) Doğrudur belki işleri çok yoğundur ilgili birimde ki personel sayısı azdır vs bunları anlamaya çalışır ve anlarım belki.Ama anlamadığım şey bizim aldığımız sicil kayıtlarını neden kabul etmeyip ısrarla...
  9. burak_oz

Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla

Ynt: Satılık 1 Kere Kullanılmış Kaz Tüyü -20-25 Uyku Tulumu+ücretsiz 30 Tllik Kılıfla Merhaba ,model ismi nedir acaba ?

10. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) ne zaman alacağız çağrı işaretimizi sabırsızlanıyoruz :)

11. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Hayır hiç bir sorun çıkmadı, tc numarımı sordu bankacı söyledim ,tamamdır dedi ve dekontumu verdi.
  12. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) ben bugün yatırdım parayı hiçbir sorun çıkmadı.bilginize

13. burak_oz

Gy 561 Frekans Ve Watt Metre Sıfır

Ynt: Gy 561 Frekans Ve Watt Metre Sıfır merhaba, fiyat nedir
  14. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) arkadaşlar belge ücretini yatırabiliyor muyuz ,almaya başladılar mı ?araba ehliyeti almak daha basit bu ne yahu :)
  15. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) Bosuna bugun vakifbanka gitmeyn. 2 saat sira bekledim bankada sira geldiginde ise odemelerin kegm tarafindan acilmadigi soylendi.kegm i aradim yarin uada carsamba acilacagi soylendi.madem boyle bir durum var neden web sitelerinde...

16. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) merhaba, 92 puanla a sınıfı lisans alşmaya hak kazanmışım. çağrı kodumuzu ne zaman öğreniriz acaba :)
  17. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Zaten yurtdışı satıcıları Türkiye'ye göndermeyi kabul etmiyorlar sebebini bilmiyorum,dediğiniz gibi olabilir.Ama maalesef ürünü getirebilecek bir yakınım yok yurtdışında. Neyse olsa iyi olurdu olmasada çok sıkıntı değil tek derdimiz ayılar değil ya :)Keşke biraz evcil...
  18. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini 1 defa sapanca soğucak yaylasında ,1 defada sülüklügöl milli parkında karşılaştım. Birinde gündüz diğerinde geceydi.Çok yakın mesafede değildik.Zaten sonradan araştırmalarımda öğrendim ki aranızda ki mesafe 100 metre ve fazlası ise saldırma ihtimali çok daha...

19. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
  20. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini halen arayıştayım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR