Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) ÖNEMLİDİR : Arkadaşlar az önce kıyı emniyeti genel müdürlüğünü aradım ve Nuri Bey artık amatör telsizcilik sınavlarında mors sorularının tamamen kaldırıldığını söyledi.Her ne kadar bilinmesi gereken önemli bir konu olsa da en...

2. burak_oz

Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var

Ynt: Yemek Konusunda Biraz Bilgiye İhtiyacım Var makarneks ! :) 3 dakika kaynaması yeterli. fiyatı 1 lira ve son derece lezzetli. yeter ki su kaynatabilin.
  3. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Sakarya / Erenler neden sordunuz ?

4. burak_oz

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Evet cumleler ile aciklayinca daha anlasilir olmus tesekkurler :)
  5. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini Duduk zaten bulunduruyorum ve yururken ses yapiyorum ama buna ragmen karsilastgm oldu .

6. burak_oz

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı merhaba, bir başlık açıp içine bir kaç kelime yazmışsınız.anlatmak istediklerinizi cümleler ile ifade ederseniz çok daha iyi anlaşılacaktır

7. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) bazı arkadaşlar mors kalktı diyor bazıları kalkmadı diyor kesin bilgisi olan var mı ?
  8. burak_oz

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) merhaba, bende sınav günü orada olacağım. Sakaryadan katılacak arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz.
  9. burak_oz

Kamp Aletleri.

Ynt: Kamp Aletleri. merhaba hangi malzemeleri kullandınız

10. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini ??? :o

11. burak_oz

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı ecemete bey, web sitenizi dün keşfettim.son derece faydalı bilgiler ve videolar var. emeğiniz ve paylaşım fedakarlığınız için teşekkürler.sitenizde uzunca bir süre vakit geçireceğim.
  12. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, yalnız eve aldım demişsiniz normal küçük biber gazından bahsetmiyorsunuz değil mi ?Büyük boy yüksek basınçlı bear spray olarak satılan ayı spreyimi aldığınız?eğer öyleyse çok işime yarayacak çünkü hiç bir yerde bulamıyorum...

13. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Ynt: Ayı Spreyi Temini İstanbulda degilim ama 19 ocaktaki amator telsizclik sinavi icin istanbula gelecegim.eminonunde var mi yoksa tahmininiz mi o yonde .umarim vardir
  14. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ayı spreyi arıyorum fakat ülkemizde hiç bir yerde bulamadım. amazon.com'da epey seçenek var fakat nedense kimse ayı spreyinin Türkiye'ye satışını yapmıyor.Halbuki biber gazının etkisinin ve basıncının artırılmış hali sadece.Bunu nereden temin edebiliriz bilgisi...
  15. burak_oz

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Merhaba, bugün benim için yorucu bir gündü.Alışık olduğumun dışında bu akşam erken uyumak üzere yatağıma girdim.(23:00'da).Tabletimde gezenbilir sayfalarında son son gezinirken bu konuyu gördüm ve bu mesajı yazmak üzere kalktım bilgisayarıma geçtim.Okumaya ve anlamaya...

16. burak_oz

Webostaya Yerli Alternatif

Ynt: Webostaya Yerli Alternatif Telefon numaramı bıraktım,dönüş sağlayacaklarını söylediler.Dönüş olduğu taktirde buraya yazacağım
  17. burak_oz

Webostaya Yerli Alternatif

Merhaba arkadaşlar, webde elektrikli oto ısıtıcı tarzı ürünler ararken aşağıda bahsedeceğim ürüne denk geldim.Karavanım olmamasına rağmen ürün detaylarını inceledim verdiği ısı ve yakıt tüketim orantısı bana çok iyi geldi. saatte yüksek devirde 0,30litre mazot,2.devirde saatte 0,24litre mazot...
  18. burak_oz

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Camper - Ahmet Oral (yasiko) uzun zaman olmuş konu açılalı ama yeni gördüm .abi harika yaaa mükemmel olmuş bundan daha iyisi sanırım olamaz tam hayalimdeki gibi ...Çok güzel olmuş

19. burak_oz

Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm

Ynt: Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm benim için işlevsellik ve ağırlık orantısı katlanılabilir bir değer :)
  20. burak_oz

Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu vb Çözüm Arayışları

Ynt: Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu Vb Çözüm Arayışları eski bir konu aslında ama google aramalarından gelen olursa diye yinede yazayım :) araç varsa hiç düşünmeye bile gerek yok 100liraya temin edeceğiniz bir 220 invertör tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.Cep telefpnuı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR