Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm

Ynt: Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm Kusura bakmayın benim elimin kalibrasyonunda zannedersem bir sorun var 750 grammış ::) ::) ama bunun 3te1 boyut ve ebatında olanlarıda var 1 amper

2. burak_oz

Ynt: Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm aküyü aşağıdaki linkteki üründen elimde vardı onunla şarj ediyorum.akımı otomatik kesmiyor ama çokta gerek yok.şarj aleti 500 miliamperle şarj ediyor akü 2300 mili amper yani 4,5 saat sonra akü tam şarj olmuş oluyor...
  3. burak_oz

Merhaba arkadaşlar.Aşağıda açıklayacağım konu aslında hazır satılan bir iki parçayı birleştirmekten ibaret.herkesin basitçe yapabileceği çok kolay bir şey.ama belki birilerine fikir olur ,aklına gelmemiştir diye paylaşayım dedim. hemen hemen her hafta sonu yaylaya ,ormana çıkıp uzun yürüyüşler...

4. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? önümüzdeki yada bir sonraki hafta el cihazları ile simplex olarak deneme yapıp sonucu aktarabilirim.araç cihazım olmadığı için onu deneme şansım bir süre olmayacak.fakat bir kaç gün önce soğucak yaylasından inönü yaylasında olan birilerinin görüşmelerini...
  5. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? 2 adet dual bant el cihazım var daha iyi bir verim için sanırım bir de araç telsizi gerekecek. cb telsiz biraz daha uzak kalıyor bana çünkü araçta kalan kişi cb cihazı sorunsuz kullanabilir ancak sadece sırt çantası ile yürüyüşe çıkan arkadaşlarımın yada benim...

6. burak_oz

su arıtma tabletleri

Ynt: Su Arıtma Tabletleri günceldir

7. burak_oz

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum ilk mesajdamı :)
  8. burak_oz

Telsizle Yaşanan Bir Kahramanlık Hikayesi

Ynt: Telsizle Yaşanan Bir Kahramanlık Hikayesi Sakarya'da yaşayan ve depremi de yaşamış biri olarak,bizim ne olduğunu neler yaşadığımızı henüz anlama fırsatımız olmamışken , yardımını esirgemeyen herkese canı gönülden teşekkür ederim.Tereddüt etmeyip Antalya'dan kalkıp Sakarya ve İzmit'e gelmek...
  9. burak_oz

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme Merhaba,bende şifre rica edebilir miyim

10. burak_oz

Albrecht 29830 Telsiz Hakkında

Ynt: Albrecht 29830 Telsiz Hakkında merhaba, Albrecht kullanmadım fakat heider sonuçta pmr telsiz.Ve 0,5watt olan hiç bir pmr ın gerçekten 15 km görüşme sağlayacağına pek inanasım gelmiyor. Aselsan Cobra MT975 model pmr cihazlarım vardı.üzerinde 12 km yazıyordu.Arazide 4-5 km,şehir içinde bazen...

11. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? umutkaptan merhaba, izmitli olduğunu hatırlıyorum yanılmıyorsam bölgeyi Bilirsin belki Soğucak Yaylasından İnönü Ercuva Yaylalarına kadar(30 km civarı). Yada Soğucak yaylasından (Rakım 1200) Sapancanın rakım 300 olduğu bölgelere kadar (İstanbuldere,Muradiye vs)
  12. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? merhaba korsaniso, istanbul gibi engellerin yoğun olduğu yerlerde uhf kullanılışı,ve vhf için düz arazide uygun olduğunu belirtmenden anladığım kadarıyla engebeli arazide uhf daha uygun bir seçenek. teşekkürler

13. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? Teşekkürler
  14. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Ynt: Arazide Uhf Mi Vhf Mi ? 3 gündür bir bilen çıkar belki diye bekliyorum :)
  15. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Arazi şartlarına göre UHF ve VHF nin farklı çekim güçlerine sahip olduklarını öğrendim bir yazılı kaynaktan.Engebeli arazide hangi banda iletişim daha güçlü olur bilginiz var mı ? sorum özellikle ENGEBELİ arazi şartları içindir. Bir başka sorumsa 2 adet HF cihaz ile simplex olarak ...

16. burak_oz

Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi

Ynt: Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi Kusura bakmayın buradan dönüş sağlayamadım woxun cihaz aldım teşekkürler
  17. burak_oz

Satılık Wouxun Kg-uvd1p

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uvd1p 1 hafta önce sıfır aldım 300 TL ye :( düşünenlere güzel fiyat bence
  18. burak_oz

Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi

Ynt: Baofeng Uv-3r Plus Amatör El Telsizi Merhaba, telsizler duruyor mu ?

19. burak_oz

Midland 248 Ve Mıknatıslı Anten

Ynt: Midland 248 Ve Mıknatıslı Anten anten marka modeli nedir ? mobil anten mi
  20. burak_oz

Kayboldum Yardım Gerekli

Ynt: Kayboldum Yardım Gerekli Teşekkürler Serkan Bey,yüklüyor ve inceliyorum.Farklı önerileri olanlar varsa onlarıda denerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR