Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Kayboldum Yardım Gerekli

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı oalbilirseniz sevinirim,(kayboldum kısmı varsayımdır diğer sorunlar gerçektir) diyelimki 1600rakımlı ücra bir yaylada kamptayım. kamp alanımdan uzaklaştım keşfe çıktım.Telefon şebekesi kesinlikle yok.Kullanmakta olduğum sony ericcson neo -v...

2. burak_oz

Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama

Ynt: Mobil Gps& Outdoor Gps Kıyaslama Silinmiştir
  3. burak_oz

TRAC; Gölcük'te VHF / UHF Yarışmasında

Ynt: Trac; Gölcük'te Vhf / Uhf Yarışmasında Bir sonraki etkinliğinizden haberdar olabilirsem mutlaka katılmak istiyorum :) böyle interneten araştırma ile veya bir el telsizi ile olmuyor bu iş.gerçi henüz lisansım olmadığından sadece dinlemedeyim.Oraya gelip Usta bu ne ,hocam şu alet ne bu...

4. burak_oz

Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var Merhaba cevabınıza teşekkür ederim.Umarım bir gün tanışma imkanımız olur.Siz Sakarya'ya gelirseniz muhakkak beklerim.1.Organize Sanayiideyim. Kızkardeşim kocaeli üniversitesinde okuyor izmite bu nedenle sık sık geliyorum.Bir kaç soru daha ilave etmek...
  5. burak_oz

Ynt: Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var 250 görüntülenme Sıfır(0) cevap mı arkadaşlar yokmu bilgisi olan bunca amatör telsizcinin arasında ?

6. burak_oz

TRAC; Gölcük'te VHF / UHF Yarışmasında

Ynt: Trac; Gölcük'te Vhf / Uhf Yarışmasında Merhaba, ne yazıkki fotoğraflar görüntülenemiyor

7. burak_oz

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, uzun zamandır forumun takipçisi fakat yeni üyesi olduğum için kendimi tanıtayım.İsmim Burak.Sakarya'da yaşıyorum.Bir fabrikada I/T Uzmanı olarak çalışıyorum.Motosikletim ile kamptan kampa,dağdan dağa koşan biri iken motorumu sattım şimdilerde ise arabam ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri