Arama sonuçlarınız

1. burak_oz

Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar Geçen ay bir lada niva aldım.Yavaş yavaş aracımı giydirmeye başlıyorum.Aracımın tavan demirine 4 adet sis farını monte ettim.Ancak elektrik kablolarını nereden tavana nereden geçirebilirim diye bakındım bakındım temiz bir yol bulamadım. Siz aracınızdaki tavan sis tesisatını...

2. burak_oz

Gps İle İlgili Yardım

Merhaba arkadaşlar, Gsm kapsama alanı dahilinde olmadığımız arazi şartlarında ekip arkadaşlarımızla birbirimizi harita üzerinde görebileceğimiz bir gps sistemine yada yazılımına ihtiyacımız var.Bu ihtiyacımız için ne yapmamız gerekiyor. akıllı telefonlar için böyle bir yazılım var mı yoksa...
  3. burak_oz

Saklı Yayla Kış Kampı Fotoğraflarımız

20-21 Aralık 2014 Saklı Yayla Kış Kampı Katılımcılar: Burak ÖZKOCACIK Lütfü KIRDAR Serkan ÜRGÜP Mehmet BELLİ Kamp yeri: Saklı Yayla Kamp Yeri Hakkında: Arkadaşlarımızla sabah 09:00da Adapazarı'nda buluşarak Saklı Yayla’ya doğru hareket ettik. Saklı Yayla;İnönü Yaylasının 3 kilometre...

4. burak_oz

Tulum Seçimimde Yardımcı Olur Musunuz

Merhaba Arkadaşlar, mevcut tulumum sert kış şartları için yetersiz.Aşağıda linklerini verdiğim tulumlar arasında kararsız kaldım.Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler 1- http://www.n11.com/ferrino-yukon-pro-uyku-tulumu-15c-P12467698 2-...
  5. burak_oz

Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ?

Merhaba Arkadaşlar, Günübirlik 25 km lik bir kış yürüyüşü için (Dağ şartlarında) sizin çanta ağırlığınız ortalama ne kadar oluyor acaba ? Birde 60 litrelik bir çantam var.Uygun sırt omuz pozisyonunu deneme yanılma ile ayarlamaya çalışarak kullanıyorum.Fakat çantam tepeye kadar dolu değilse...

6. burak_oz

Baoefeng Uv-5r (150 Tl)

Merhaba , Çok az kullandığım Baoefeng UV-5RE cihazımı satıyorum. Cihazın ekran jelatini dahi sökülmemiş ve tuşlarında hiç silinme olmamıştır. Cihaz ,şarj tablası,şarj aleti,bataryası,bel klipsi,anteni ile birlikte gönderilecektir. Çok az kullanıldığı için bataryası ilk günkü gibidir. Kutusu...

7. burak_oz

Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir

Merhaba Motorola GM300 programlama kablosu ihtiyacım var. Satan yada yardımcı olabilecek biri var mı ?
  8. burak_oz

Amatör Kanun Sorusu

Merhaba arkadaşlar, Bir çoğunuzun bildiği üzere 19 Ocak'ta yapılan sınavda A Sınıfı amatör telsizcilik belgesi almaya hak kazandım.Ve merak ettiğim cevabına ulaşamadığım 3 sorum var. 1-Lisansı olmayan biri aracına mobil anten ve telsiz sistemi takarsa,polis ve jandarma trafik/asayiş...
  9. burak_oz

Ayı Spreyi Temini

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ayı spreyi arıyorum fakat ülkemizde hiç bir yerde bulamadım. amazon.com'da epey seçenek var fakat nedense kimse ayı spreyinin Türkiye'ye satışını yapmıyor.Halbuki biber gazının etkisinin ve basıncının artırılmış hali sadece.Bunu nereden temin edebiliriz bilgisi...

10. burak_oz

Webostaya Yerli Alternatif

Merhaba arkadaşlar, webde elektrikli oto ısıtıcı tarzı ürünler ararken aşağıda bahsedeceğim ürüne denk geldim.Karavanım olmamasına rağmen ürün detaylarını inceledim verdiği ısı ve yakıt tüketim orantısı bana çok iyi geldi. saatte yüksek devirde 0,30litre mazot,2.devirde saatte 0,24litre mazot...

11. burak_oz

Gps Ve Telefon Şarj Sorununa İşte Çözüm

Merhaba arkadaşlar.Aşağıda açıklayacağım konu aslında hazır satılan bir iki parçayı birleştirmekten ibaret.herkesin basitçe yapabileceği çok kolay bir şey.ama belki birilerine fikir olur ,aklına gelmemiştir diye paylaşayım dedim. hemen hemen her hafta sonu yaylaya ,ormana çıkıp uzun yürüyüşler...
  12. burak_oz

Arazide Uhf Mi Vhf Mi ?

Arazi şartlarına göre UHF ve VHF nin farklı çekim güçlerine sahip olduklarını öğrendim bir yazılı kaynaktan.Engebeli arazide hangi banda iletişim daha güçlü olur bilginiz var mı ? sorum özellikle ENGEBELİ arazi şartları içindir. Bir başka sorumsa 2 adet HF cihaz ile simplex olarak ...

13. burak_oz

Kayboldum Yardım Gerekli

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı oalbilirseniz sevinirim,(kayboldum kısmı varsayımdır diğer sorunlar gerçektir) diyelimki 1600rakımlı ücra bir yaylada kamptayım. kamp alanımdan uzaklaştım keşfe çıktım.Telefon şebekesi kesinlikle yok.Kullanmakta olduğum sony ericcson neo -v...
  14. burak_oz

Cb Hakkında Desteğe İhtiyacım Var

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, uzun zamandır forumun takipçisi fakat yeni üyesi olduğum için kendimi tanıtayım.İsmim Burak.Sakarya'da yaşıyorum.Bir fabrikada I/T Uzmanı olarak çalışıyorum.Motosikletim ile kamptan kampa,dağdan dağa koşan biri iken motorumu sattım şimdilerde ise arabam ile...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri