Arama sonuçlarınız

1. 07gokhanlc

DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR

Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR Yanlış görmüyor isem bu motor DUCATO marka araçlardada kullanılan 2,8 td motor,defender kullanırken bu motoru takmayı bende çok istemiş idim ama nasip olmadı hayırlı olsun.
  2. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Bu konu ile ilgili size net olarak yardım edecek olan kişi AHMET DEMİR dir..... Yeni sanayi 5008 sokak KROMODİ DEMİR İŞ TORNA.... selamlarımla

3. 07gokhanlc

Karadeniz gezisine katılmak istiyorum gezi düzenleyecek varmı

Ynt: Karadeniz gezisine katılmak istiyorum gezi düzenleyecek varmı bide şu var kafamda.. http://www.facebook.com/events/352593864828792/
  4. 07gokhanlc

Karadeniz gezisine katılmak istiyorum gezi düzenleyecek varmı

Ynt: Karadeniz gezisine katılmak istiyorum gezi düzenleyecek varmı bendeeee...:)

5. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Haklısın Lokman ağbi... sayfayada yazayım şimdi.....

6. 07gokhanlc

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Mükemmel resimler Azeri gardaşım,nasip olursa Haziranda (www.turkiyejeepsafari.com) grup olarak Azarbaycan a gelme fikrimiz var inşallah bu doğayı bizde görürüz.. ...projeni de ilgi ile izliyoruz selamlarımla
  7. 07gokhanlc

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları selam, Nissan patrol 1992 model için rüzgarlık varmı acaba ,,, teşekkürler..
  8. 07gokhanlc

SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ

Ynt: SILVERSTONE 35X11.50R15 109S MT-117 EXTREME 4 ADET AZ KULLANILMIŞ ....

9. 07gokhanlc

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Havalanıyormu bu...??? :D

10. 07gokhanlc

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati haklısın Yavuz..
  11. 07gokhanlc

BOGGER 35/ 10.5/ 16 TAKAS VEYA SATLIK

Ynt: BOGGER 35/ 10.5/ 16 TAKAS VEYA SATLIK .

12. 07gokhanlc

Unimog Arıyorum

Ynt: Unimog Arıyorum İşinize karışmak gibi olmasın ama benim topladığım ve Ankaraya verdiğim doka 406 vardı sahibinden de 1 hafta önce kaldırıldı,bu fiyat her ne kadar ray üzerinde yürüme teşkilatı olsa da bence çok pahalı...:/
  13. 07gokhanlc

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati İlginç ve önemli aslında....Peki devir i nasıl gösteriyor veya ısıyı nasıl gösteriyor.....Gösterilen değerlerin doğruluğunu nasıl tespit ediyorsunuz..???
  14. 07gokhanlc

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Bülent kardeşim, Başın sağolsun,Allah(cc) öncelikle sana , annesine ve tüm ailene sabırlar versin...

15. 07gokhanlc

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı teşekkürler... En son 80 i elden çıkartık...:/ :D.......... ama onun yerine şahane bir Nissan Patrol td42 yarattık... selamlarımla
  16. 07gokhanlc

Toyota Eğim ve yükseklik ölçer 2x - 4x çeker göstergesi

Ynt: Toyota Eğim ve yükseklik ölçer 2x - 4x çeker göstergesi takip....
  17. 07gokhanlc

Karavan İle İran Ve Umman

Ferhat bey İran ve İrandan sonraki dubai vs hayat standartları (yeme,içme,otel,alışveriş vs) ve kamping alanlarının durumu nasıl..? Özellikle kamping alanları yeterli ve kolay bulunabilirmi...??

18. 07gokhanlc

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Çok hoş ve kullanımı mükemmel olur düşün cesindeyim....
  19. 07gokhanlc

1986 300 GD aldık

Ynt: 1986 300 GD aldık Hayırlı olsun.... Gördüğüm kadarı ile sonradan takılma ön ve arka kilit var... çok iyi... Ama motoru anlayamadım motor be motorudur..??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR