Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DEFENDERE IVECO MOTOR GELİYOR
Yanlış görmüyor isem bu motor DUCATO marka araçlardada kullanılan 2,8 td motor,defender kullanırken bu motoru takmayı bende çok istemiş idim ama nasip olmadı hayırlı olsun.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
Bu konu ile ilgili size net olarak yardım edecek olan kişi AHMET DEMİR dir..... Yeni sanayi 5008 sokak KROMODİ DEMİR İŞ TORNA....
selamlarımla
Ynt: Unimog - Karavan
Mükemmel resimler Azeri gardaşım,nasip olursa Haziranda (www.turkiyejeepsafari.com) grup olarak Azarbaycan a gelme fikrimiz var inşallah bu doğayı bizde görürüz.. ...projeni de ilgi ile izliyoruz
selamlarımla
Ynt: Unimog Arıyorum
İşinize karışmak gibi olmasın ama benim topladığım ve Ankaraya verdiğim doka 406 vardı sahibinden de 1 hafta önce kaldırıldı,bu fiyat her ne kadar ray üzerinde yürüme teşkilatı olsa da bence çok pahalı...:/
Ynt: harici dijital hararet ve devir saati
İlginç ve önemli aslında....Peki devir i nasıl gösteriyor veya ısıyı nasıl gösteriyor.....Gösterilen değerlerin doğruluğunu nasıl tespit ediyorsunuz..???
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
teşekkürler...
En son 80 i elden çıkartık...:/ :D.......... ama onun yerine şahane bir Nissan Patrol td42 yarattık...
selamlarımla
Ferhat bey İran ve İrandan sonraki dubai vs hayat standartları (yeme,içme,otel,alışveriş vs) ve kamping alanlarının durumu nasıl..? Özellikle kamping alanları yeterli ve kolay bulunabilirmi...??
Ynt: 1986 300 GD aldık
Hayırlı olsun....
Gördüğüm kadarı ile sonradan takılma ön ve arka kilit var... çok iyi... Ama motoru anlayamadım motor be motorudur..??