Arama sonuçlarınız

1. 07gokhanlc

ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER..... ok.... selamlar

2. 07gokhanlc

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Arkadaşlar resim çok net değil ama yakında portal Patrol sahalara çıkar... selamlar
  3. 07gokhanlc

Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER..... İnşallah ... Manavgatta neredesin..

4. 07gokhanlc

Karavan İle İran Ve Umman

İranda alınan para enteresan geldi bana... Selamlar iyi yolculuklar..
  5. 07gokhanlc

Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER..... Mustafa, "DERELİ ALİ USTA " defender camiasında olupta hele doğu a kdenizde olanların hemen hemen hepsi duymuştur... O na kısaca Otokar fabrikasının Alanya kaporta mümessilliği diyebiliriz. Benim yaptığım 100" defender e yaptığı kasayı İngilizler orjinal...

6. 07gokhanlc

afyonkarahisar ısparta denizli uşak off-road yapan arakadaşlar bekliyoruz

Ynt: afyonkarahisar ısparta denizli uşak off-road yapan arakadaşlar bekliyoruz Hakan bey etkinliği biraz daha açabilirmisiniz nasıl olacak.... selamlarımla ANTOFF yönetim Gökhan

7. 07gokhanlc

Unimog - Karavan

Selam,, 406 doka yapmış,ağzımın tadına varamadan elinden çıkartmış biri olarak ilgiyle takip edeceğim kolay gelsin... çok meşaggatli bir iş yaptığığınız...size tavsiyem biraz kasa kısmını dar tutmanız...
  8. 07gokhanlc

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Hüseyin bey hayırlı olsun..
  9. 07gokhanlc

Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları

Ynt: Toyota, LR, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, vb, Tamir ve Servis El Kitapları Bende Tyt lc ,Nissan Patrol ve mercedes ünimog lara ait manuel workshop lar var,küçük bir meblağ ödeyerek internetten indirmiştim.Bu işi ticari hale getirmiş yurtdışı forumlarda bazı insanlar var onlardan daha ucuza...

10. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki saatlerde Yaban Tv/izci programı yayın saatleri tavsiye ederim izleyin... PAZARTESİ : 14:00 SALI: 06:00 ÇARŞAMBA: 21:00 (Yeni Bölüm yayın saati ) PERŞEMBE: 11:00 CUMA: 23:05 CUMARTESİ: 08:00 PAZAR: 21:00

11. 07gokhanlc

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Evet biliyorum zafer in arabası.. Turbo uygulama resimlerini yollayacaktı...
  12. 07gokhanlc

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Tekrar hayırlı olsun.... Size tavsiyem drekt servise gidin ve sipariş verin.. Ben motor kulaklarını istedim 14 günde geldi ve e-bay fiyatıyla... Bu arada bir arkadaşımda kısa şase için 2,5 inç yükseltme kiti var hiç takmadı (PORTAL UYGULAMA...

13. 07gokhanlc

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. Şeref ustadan sizin Mog aldığınızı duydum ,,,en kısa sürede tanışmak üzere... selamlarımla
  14. 07gokhanlc

Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?..

Ynt: Unimog TR Kullanıcısı Kaç Kişi ?.. Merhaba, Bu başlığa en son msj yazdığımda 2009 temmuz du... O zaman dan bu zamana çok şeyler yaptım...Örneğin Telekomdan aldığım 406 yı bir doka yaptım :o ama daha sonra bir kızgınlık anında sattım :(... Unuttum dersem yalan olur zıra Bu araçlar...
  15. 07gokhanlc

Cep Sobası

Ynt: Cep Sobası takip..

16. 07gokhanlc

afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar

Ynt: afyon kütahya denizli ısparta antalya burdur bu bölgede bulunan 4X4 olanlar Hakan bey kardeşim selamlar, Daha önce de Sandıklı dan yanlış hatırlamıyorsam Doktor bir arkadaş ile temasımız olmuş ve yazışmış idik.. Söylediğiniz bölgeyi önceden de duymuş ve merak etmiştim..Şimdi...
  17. 07gokhanlc

TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum.

Ynt: TOYOTA LAND CRUİSER niye yok ve pahalı, sanırım sebebini buldum. ..
  18. 07gokhanlc

W460 Kupa Değişimi

Ynt: W460 Kupa Değişimi mümkün .... iyi bağlantılar olduktan sonra yapıla bilinecek bişey..

19. 07gokhanlc

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Benim ise bu araçta hedeflediğim 35-37 lastiğin girebileceği ve rahat hareket edeceği bir yükseltme idi.Bu sebeble araştırmalara girdik dünyada nasıl yükseltme kitleri var diye ??? Aslında yükseltme kitlerinde ana unsurlar helezon ve...
  20. 07gokhanlc

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Yükseltme çalışmasındanda bahsetmek istiyorum sizlere.... Bu araçta 8 hatta 10 inch e kadar yükseltmeler yapılıyor..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri