Arama sonuçlarınız

1. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Çok güzel,ne istediğini bilmeniz doğtuya ulaşmanıza yardımcı olacaktır...telefonumu özelden size gönderdim,dönünce görüşürüz.. gökhan

2. 07gokhanlc

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Bu konuda çeşitli şeyler söylenmekle bir likte benim bildiğim ; araç kamyon olarak geçiyorsa e sınıfı ehliyet şart ama K belgesi aracın ticari kullanulıp kullanılmamasına veya "algılanmasına" göre değişiyor... gökhan
  3. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Ümit bey kardeşim merhaba, 250 sayfa incelemesindeki sabrınız,grubumuza olan iltifatınız ve aramıza katılma gayreti ile araştırmanız için tebrik ve teşekkür ediyorum.. Araç seçimi inanınki çok göreceli bir olgu,,Nedeni ise arzi araçlarında ki çeşitlilik ve...

4. 07gokhanlc

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

çürüklere müdahale başladı..
  5. 07gokhanlc

Arabayı biraz incelediğimizde şoför mahallinin altında çürük bir birkaç nokta olduğunu gördük,bu kısımların yenilenmesi şarttı biz de bir yerden başlayalım dedik..

6. 07gokhanlc

Aracın en çok hoşuma giden kısmıda öndeki şanzumandan tahrikli vinci oldu...

7. 07gokhanlc

İlk aldığım zaman ki resimleri ekteki gibi idi,Aracın sağ ön sinyal kenarında bir ezik aynı şekilde arkada ezik ,kapı kenarlarında ufak tefek zannediyorum açarken oluşan darbe lerden kaynaklanan ezikler.... Çok şükür aracı gümrükten çıkarırken 2 marş basarak çalıştırıp çıkardık, motoru 278.000...
  8. 07gokhanlc

diğer resimler...
  9. 07gokhanlc

Nihayet resim gönderebiliyorum..

10. 07gokhanlc

JEEPLER İÇİN 2.EL SAHRA MARŞI-HAYÇEK-MAKARA-FAN

Ynt: JEEPLER İÇİN 2.EL SAHRA MARŞI-HAYÇEK-MAKARA-FAN Merhaba, Fan 2. el mi yoksa "sıfırmı",fanın kullaıldğı araç nedir.?En boy ölçüsü nedir..?? teşekkürler..

11. 07gokhanlc

4x4 araç severler Türkiye nin kısıtlı ve bence ağır koşullarında bir şeyler yapmaya çalışıyruz.Bunları yaoparken dünyadki örneklerden etkilenmemek mümkün değil...Ben de özellikle Kuzey Avrupa ülkelerinde ki patrollerden oldukça etkilendim diyebilirim... Bunlardan birkaç resim ;
  12. 07gokhanlc

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Teşekkürler Ali bey, Hasan ı iyi tanırım ama benim aracım daha hiç Alanya ya gitmedi ,,, Belki siz Adil Müftüoğlu nun aracını veya oradki deiğer araçları görmüş olabilirsiniz... Sizede iyi bayamlar..

13. 07gokhanlc

Malesef resim atmaya çalışınca "sayfada hata" uyarısı ile karşılaşıyorum... ??? :(
  14. 07gokhanlc

LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı

Ynt: LAND C R U I S E R LC 76 LX 10 Bilen Varmı Bak şimdi olmamış... Bunlar görülürde Tır ı şıkıtırıp bir iki tane düşürmek daha mantıklı. :D Yada trafik sıkıştığı anda tırcıya nereye götürdüğünü sorsa idin iyi olurdu veya gasp etsen tırı.. ;D ;D ;D Rusyada bende gördüm aynından..
  15. 07gokhanlc

TD42T olarak bilinen turbo motorun görünümüde ;

16. 07gokhanlc

Patrollerin çeşitli dizel ve benzinli seçenekleri var.. Ama yurtdışı bütün forumlarda çokca adı geçen kendinden bahsettiren motorları td42 dizel, tb42e enjektörlü ve benzinli ,sd33t 3300cc turbodizel ve rd28t 2800 cc turbo dizel ler. Bendeki motor düz 6 silindir dizel motor ve bence yeterli bir...
  17. 07gokhanlc

Buda internette bulduğum bir çalışma....karkakalem aracın hatlarını çok güzel göstermiş....
  18. 07gokhanlc

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri şimdi değil..... ama belki sonra... ;) :) Benim bildiklerimde internette olanlar...

19. 07gokhanlc

Ben 4x4 sevdasına Land rover Defender ile başladım.yani ilk göz ağrımdır...hakkı yenmez..... motor ve donanımı yeterli olduğu sürece hakkı yenmez.. LR Def in de köşeli hatları beni her zaman etkilemiştir,,,bu etkidenmi bilemiyorum Patrol GQ nun köşeli ve geniş yapısı ilk gördüğüm günden beni...
  20. 07gokhanlc

Teşekkürler arkadaşlar... Öncelikle araçtan bahsedeyim,,, araç Antalya defterdarlığına hibe yolu ile yurt dışından 1994 yılında gelmiş,öncelikle defterdarlıkta makam aracı olarak kullanılmış daha sonra ise yol ve vergi kontrollerinde kullanılmış .Defterdarlıktan aldığım bilgi üzerine emekli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR