Arama sonuçlarınız

1. 07gokhanlc

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Teşekkürler ......İnşallah... :o

2. 07gokhanlc

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri umerto şimdilik senin aşkın yasak aşk... ;D o benimki... :D
  3. 07gokhanlc

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Herkeze merhaba, Gördüğüm kadarı ile Patrol sahibi gezenbilirde ya az yada sahipleri bu sosyal paylaşım sitesini kullanmıyor.Daha öncede renk seçimi safhasında yardım istememe rağmen fikir beyan eden olmamıştı ..neyse seçtik ve çalışmalarımızı hepsini olmasada çoğunu tamamladık.. Arkadaşlar...

4. 07gokhanlc

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Bu da benim "Ahtapot" .... :D ;)
  5. 07gokhanlc

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi Yavuz , Buna ben OFFroad camper diyorum ...kapalı kasa kamyonet yazssın ruhsatta çok da önemli değil bence..

6. 07gokhanlc

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar, Bir önceki ihaleden 6 araç alan bir kardeşiniz olarak (ne kadar tecrübeli sayarsınız bilemiyorum :D) maalesef ihalelelerde gaza geliyoruz... :o,,,,,,,,,,,,,,,,O model de araçların çalışır yürür , az çok bakımı yapılmış ve eksikleri...

7. 07gokhanlc

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi tzakip.. :)
  8. 07gokhanlc

balkanlara gelenler makedonyada ohridte konaklayanlara merkezde pansiyon ve ap

Ynt: balkanlara gelenler makedonyada ohridte konaklayanlara merkezde pansiyon ve ap Selam... Sizin irtibatınız nedir....??
  9. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Kasım nerlerdesin yahu...??? Ne yaptın araba işini..??

10. 07gokhanlc

4 günlük italya-roma turu

Ynt: 4 günlük italya-roma turu Olabilir aslında... ::) :o 199 mu 239 mu..??Tur firmasının sayfa adresi varmı..?? Vizeleri kendimiz mi alacağız..,,,???

11. 07gokhanlc

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... ..........
  12. 07gokhanlc

4 günlük italya-roma turu

Ynt: 4 günlük italya-roma turu Özgür bey merhaba, Öncelikle şunu söyleyim Roma ya en az 2 gün ayırırsanız daha iyi olacaktır.. Roma San pietro meydanında ve çevresinde en az 1 gününüz geçecektir.İkinci günü Şatıl denen şehir içi otobüzlerle (16euro) gezerek ve belirli noktalarda inip tekrar...

13. 07gokhanlc

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Bide ricaam ,,ön kollara bağlanan aparatların fotosunu gönderebilirmisiniz..
  14. 07gokhanlc

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Hayırlı olsun ve kolay gelsin Tarkan bey... Dodik konusunda ömer tlf etti ama henüz sanayiye uğrayamadım. Antalya (antoff) Gökhan,selamlarımla..
  15. 07gokhanlc

MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR Evet mercedesler ünimog... Resimlerti yok ...anvak bakılabilir yerinde..

16. 07gokhanlc

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR inşallah...
  17. 07gokhanlc

Ynt: MTA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR Teklif usulu ile olacak önceki gibi.....Araçlarda daha önce satılanların aynısı.... selamlar
  18. 07gokhanlc

İHTİYACI OLAN VE ARAÇ ARAYAN ARKADAŞLAR İÇİN..... ARAÇ SATILACAKTIR MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Genel Müdürlüğümüze ait ekonomik ömrünü dolduran araçlara ait satış işi kapalı teklif almak suretiyle Açık İhale Usulüne göre yapılacaktır. İhale dosya numarası : 2012 / 52-HM...

19. 07gokhanlc

TransAnatolia 2012 Off Road Yarışı Sıralama Sonuçları

Ynt: TransAnatolia 2012 Off Road Yarışı Sıralama Sonuçları Mükemmel... Katılan tüm rakaaşlara geçmiş osun ve başımız sağolsun dileklerimi tekrarlıyorum... Önümüzdeki yıl bu tür kazalrın tekrarlanmaması dileği ile...
  20. 07gokhanlc

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İsmail bey ,, ağırlığın mutlaka etkisi var ama bunun yanısıra aracın airo dinamiğini etkilyen üst çadır ve yandaki tente de bu işte etken.... selamlar....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR