Arama sonuçlarınız

1. 07gokhanlc

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Herkeze Merhaba, İsmail bey,yaptığım gezi ile ilgili olarak sorduğunuz toplam km ve yakıt şu şekilde.... 2 yetişkin+2 Çocuk+araç üstü çadır ve masa sandalye+buzdolabı+ çekmeceli sistem arka bagaj +mutfak malzemeleri ve eşyalar ..... sıra ile araca ağırlık...

2. 07gokhanlc

Satılık Goodyear MT/R Lastik Ve Jant

Ynt: Satılık Goodyear MT/R Lastik Ve Jant Merhaba, lastiklerin son halinin resimlerini varsa gönderebilirmisiniz,üretim tarihi nedir..... Lastikler nerede ???
  3. 07gokhanlc

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İsmail bey , Gezi yazısı düzenlemeyi geçen sene düşünmüştüm ancak çok meşaggatli ve uzun sürecek bir çalışma...:((( İnanın buna vaktim yok.. gezi benim arzuladığım bir gezi idi dolayısı ile radyatör ararkenki vakitleri saymaz isem çok zevkli oldu. BF AT...

4. 07gokhanlc

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sayfada ki günaydınlar ve iyi akşamlar diyaloğunu bazende monoloğunu bozmak adına ; Toyota 80 aracımla Yunanistan,İtalya,Slovenya,Sırbistan,Hırvatistan ,makedonya tekrar yunaistan üzerinden Anavatana dönüş şeklinde yaptığım 5000 km lik geziden sonra TEKRAR...
  5. 07gokhanlc

Unimog almak mı almamak mı?

Ynt: Unimog almak mı almamak mı? arkadaşınız haklı.... selamlar

6. 07gokhanlc

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın cümlemize...

7. 07gokhanlc

SATILIK 5 ADET GOODYEAR WRANGLER MTR 33X12.5 15 GT WHEEL 6X139 15X10 OFSET

Ynt: SATILIK 5 ADET GOODYEAR WRANGLER MTR 33X12.5 15 GT WHEEL 6X139 15X10 OFSET ..............
  8. 07gokhanlc

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Ahmet bey bu arada nasıl bir motor var üzerinde ???, benim (ex) doka da om352 düz vardı ben ce mükemmel sağlam bir motor...
  9. 07gokhanlc

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 İstenmesine istenir de verilirmi bilmem... ::) ::)

10. 07gokhanlc

4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!!

Ynt: 4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!! Daha evvel özel yapım helezonları denedik fakat başarılı olamadı,çökme ve kırılma yapmıştı..... siz imalatınız konusunda bilgi verebilirmisiniz...?? selamlarımla

11. 07gokhanlc

UNIMOG U 1650

Ynt: UNIMOG U 1650 Bayram bey , Ahmet bey aracı muhtemelen "Orman dairesi Arazöz"lerinden ,ama Orman dairesinden mi yoksa piyasadanmı aldı söylerse merakımız gider... ruhsattada o şekilde geçiyor,ben cesaret edip alamamıştım 2 sene evvel,zira fabrika çıkışı arazöz olduğu için uğraşmak...
  12. 07gokhanlc

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Elbette demek lazım o zaman hele sağlam geldi ise iki kat hayırlı olsun. :D :D

13. 07gokhanlc

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) İsmailbey hayırlı olsun..!!! diyelim mi..? :)
  14. 07gokhanlc

land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop)

Ynt: land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop) ...
  15. 07gokhanlc

Ayna Mahruti için Geri Sayım; Yurtdışını Unutun

Yaklaşık 3 saat önce haberini aldım Adil abiden hayırlısı ile deneyin neticeyi hep beraber görelim..

16. 07gokhanlc

Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100

Ynt: Fotoğraf Makinesi - Nikon D3100 ..takip bilenlerin tavsiyelerini dinleyelim...fiyatı nedir bu arada...???
  17. 07gokhanlc

Ayna Mahruti için Geri Sayım; Yurtdışını Unutun

hadi bakalım.... :) :)
  18. 07gokhanlc

Satılık Land Cruiser II 1986 model

Ynt: Satılık Land Cruiser II 1986 model Hatırlı satışlar...

19. 07gokhanlc

NİSSAN PATROL%100 DİFERANSİYEL KİLİDİ VE AYNA MARUTİ

Ynt: NİSSAN PATROL%100 DİFERANSİYEL KİLİDİ VE AYNA MARUTİ İyi imiş ama model uymuyor... :( :( hayırlı satışlar..
  20. 07gokhanlc

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydınlar..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

SON KONULAR

Geri