Arama sonuçlarınız

1. BünyaminT

T5 Yüksek Tavan Vb Araç Tasarımı

teşekkür ederim yükleyeyim bir de ölçüleriyle yaptım atayım bunlar tam ölçüye göre sadece araç koltuklarınnı 60x60 cm yaptım daha fazla veya eksik olabilir araç eğikliğini en üstte 124 cm yaptım ama eğikliğin bittiği tam yeri bilmediğimden aracı bir bölümüne kadar eğdim

2. BünyaminT

:tearsofjoy::yum::yum: deneyeceğiz olmazsa daha büyük araç alacağız birazdan tam ölçüleri ile tasarlayıp atıyorum
  3. BünyaminT

uzatılmış tezgah kapıda bitiyor zaten ölçüsü değişebilir ya da kısaltılabilir. hatta kayar kapıyı iptal edip daha geriye normal bir kapı yaptırmayı da düşündüm

4. BünyaminT

1 böyle bir plana ihtiyaç duyma sebebim diğer yapılanlarda ya tuvalet banyo hiç yok ya da aracın arka tarafını tamamen kaplıyor. tabi bu plan sizin eleştrilerinize göre değişecek 2 skectchup tasarımım tamamen ölçüsüz değil sadece şöför kısmı belirsiz şöför üstü dolap ölçüsü belirsiz eğimleri...
  5. BünyaminT

çok haklısınız bu konuda benimde soru işaretim var ama benzeri tasarımlar gördüm aracın tam ölçülerine göre çeşitli çözümler düşünüyorum arkadaki koltuk kayar ve dönerli olacağından kapı girişinin yarısını kaplar diye düşünüyorum kayar kapı 100 cm yolcu koltuğu arkasında da en az 20-25 cm boşluk...

6. BünyaminT

Sayın Gezenbilir üyeleri aklımda karavan fikrinin oluşmasında bu sitenin ve değerli bilgilerinizin önemini belirterek söze başlıyorum. Henüz bir karavanım yok ama bu işe kesinlikle kararlıyım sadece zaman meselesi hem şehirde rahat edilebilecek hem tam donanımlı olsun istediğimden en mantıklı...

7. BünyaminT

Ford Transit Custom Uzun Sase Yuksek Tavan Motokaran Donusum

Teşekkür ederim bu tasarım t5 yüksek tavan için düşünülmüş fakat Ford Transit Custom araçlar içinde uygun gibi tabi bu tasarım temel alınarak üzerinde istediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. şöför kabini üstünde ve kanepe üzerinde de dolaplar olacak bagaj alanına kadar düşünülmüş. fakat...
  8. BünyaminT

Ford Transit Custom Uzun Sase Yuksek Tavan Motokaran Donusum

ben de uzun süredir hem şehir içi hem yaşam alanı tam bir karavan düşünüyorum naçizane bulduğum en mantıklı tasarım bu hem banyo tuvalet hem genişçe yaşam alanı ancak bu tasarımda biraraya geliyor gündüz köşe kanepe akşam yatak olabilecek bir çözüm en mantıklısı galiba küçük araçlar için tabi...

9. BünyaminT

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

merhaba t5 yüksek tavan karavan düşünüyorum sizin tasarımınız bu araca en uygun tasarım olmuş çok beğendim rica etsem planları duruyorsa ölçüleriyle atarsanız çok müteşekkür olurum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR