Arama sonuçlarınız

1. remziotomotiv

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Bu aracın ön camını bulamıyorum, eski side yok elimizde, bu konuda hiç yardımcı olabilecek, bilgi verebilecek bir arkadaş var mı acaba ?

2. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer .
  3. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer üç beş resim daha çektim, şuan ki hali bu

4. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Aslan bey dün çektim resimleri, bir iki hafta ister yeni resimlere, aracın ön panjurunda değişecek, kabaca montaj yaptığımızda yeni resimler paylaşırım inş. şuan cam otomotikleri ve sanruf ile uğraşıyoruz..
  5. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer tşk ederim Yavuz bey

6. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Aynen öyle, orjinallik ile hiç bir alakası kalmadı, sadece kafamdaki projeleri hayata geçirmek için uğraşıyorum, istediğim yerini kesip biçiyorum, klima kazanı mercedes, direksiyon Isuzu nkr nin, yedek parçacı olduğum için hangi parça sağlam ise...

7. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Renk olarak ateş tuğlası kırmızısı olarak karar verdik, siyah renk tozu kiri çok çabuk belli ediyor..
  8. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer rica ederim, güzel düşünceniz için bende size tşk ederim...
  9. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer tşk ederim sağolun...

10. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer çalışmamız hızlandı

11. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Tşk ederim, renk olarak kırmızı düşünüyoruz ama değişik bir kırmızı, ateş tuğlası kırmızısı diye geçiyor, boya kodunu bulduk, makina boyası olacak, istediğimiz renkte kutulu boya yok,,,
  12. remziotomotiv

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Allah kolaylık versin...

13. remziotomotiv

Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka

Ynt: Gönüllü İtfaiyeci Unimog Doka Allah kolaylık versin... takipteyim...
  14. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Allah razı olsun tşk ederim. evet sıfırdan topluyorum, sökülmedik el deymedik hiç bir yeri yok, bir buçuk yıl olacak toplamaya başlayalı, daha ne kadar sürer bilmiyorum :)))
  15. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Birşeyler yapmaya, ortaya güzel bir makina çıkarmaya çalışıyoruz, uğraş veriyoruz..

16. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Jantlar 80 cm. hemen hemen 1 metre takmamız kolay olmadı, lastik ölçüleri, 19.0/45-17 IMP lastikleri bulmam kolay olmadı, bitse çok güzel birşey olacak ama daha çok işi var, klima, hidrolik direksiyon, sanruf vs.. baya bir özellik olacak...
  17. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Allah razı olsun, tşk ederim...
  18. remziotomotiv

19. remziotomotiv

20. remziotomotiv

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Sanki küçük bir yavru tank olacak gibi :))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR