Arama sonuçlarınız

1. Hamdi SEZER

Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger ibrahim hersey süper gözüküyor,yarin mersin,deyim gelde biraz inceleyelim,defender sohbeti yapalim. ;D

2. Hamdi SEZER

Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim?

Ynt: Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim? verdiginiz bilgiler icin tesekkürler,benim icn yeterli .hosca kalin. hamdi
  3. Hamdi SEZER

Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim?

Ynt: Defenderimla Yurt Dısına Cıkabilirmiyim? selam sedat bey,ayri bir sigorta ve tiriptik yaptirmak gerekiyormu ? saygilarimla. hamdi

4. Hamdi SEZER

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) selam sedat bey, paylasim icin tesekkürler.cok güzel yerleri gezip güzel resimler cekmissiniz imrendim. bende aracimla yurt disina cikmayi düsünüyorum, acaba ne gibi evraklar gerekli, saygilar hamdi
  5. Hamdi SEZER

Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı selam reha arkadasim, tesekkür ederim,güzel ve saglam yapmaya calistik.agirligini tartmadik amma, tahminen 40 -50 kg var. 800.- liralik malzeme aldik,700.- lirada iscilik ödedik.yani 1500.- liraya mal oldu. hosca kalin, hamdi

6. Hamdi SEZER

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı devam

7. Hamdi SEZER

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı devam
  8. Hamdi SEZER

Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı selam arkadaslar, ben 2 ay önce mersin,de alaminyumdan yaptirdim,üzerine cadir kurup yatabiliyoruz,6-7 kisi üzerinde oturabiliyoruz.
  9. Hamdi SEZER

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger ibrahim mavi güzel yakismis,cogu bitti azi kaldi,ben gelene kadar bitecek herhalde.hosca kal.

10. Hamdi SEZER

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları selam ceyhun aramiza hos geldin,bende almanya stuttgart,da yasiyorum.bende cok düsündüm buradanmi türkiye,denmi alayim diye,ve sonunda türkiyeden aldim ve toplattirdim.buradan götürünce gümrük ücretiyle daha pahaliya malolur diye...

11. Hamdi SEZER

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları selam irfan arkadasim,evet ihaleye girmeden görüp alabilirsiniz.size tavsiyem sabah erkenden gidin,islemleri bitirib araci disariya cikarmak bir gün sürüyormus.
  12. Hamdi SEZER

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları o konuda fazla bir bilgim yok,birtane almaya gitmistik almaktan vaz gectik.biraz daha toplusunu 89 madel düz diezel ini 11,000 aldik yaklasik 17,000 de masraf etdik, daha bitmedi 5,000 daha harcamayi düsünüyoruz.cünkü defendere ne yapsaniz...

13. Hamdi SEZER

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları öyle bir araci ankara kirikkalede 3-4 bin liraya bulabilirsiniz arkadasim.en azindan bir tanesini cürümekten kurtarmis olursunuz ;D
  14. Hamdi SEZER

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları devam
  15. Hamdi SEZER

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları bu kadar cok defender sevdalisi varken,bu defenderler ankarada cürüyüp gidiyor... >:(neden acaba..??

16. Hamdi SEZER

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam bora,cikmissiniz yine yukarlara,afiyet olsun tava,yida götürmüssünüz..bende rakim ölcme aleti aldim ne dersin isimize yararmi ?daha cikacak daglar varmi.?
  17. Hamdi SEZER

Land Rover Adventure Türkiye 2010 1. Etap

Ynt: Land Rover Adventure Türkiye 2010 1. Etap paylasim icin tesekürler,güzel yerleri gezip,harika resimler cekmissiniz.resimlerin devamini bekliyoruz.özellikle MURAT IRFAN arkadasa da selamlar,hosca kalin.
  18. Hamdi SEZER

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger ibrahim selamlar,haydi hayirlisi gönlüne göre olur insallah.bir an önce bitirde ben 8. ayin ortasina dogru gelecegim toroslarda bol bol gezeriz.takipteyim resim bekliyorum,kolay gelsin.

19. Hamdi SEZER

Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010

Ynt: Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010 bora resimler icin tesekkürler,güzel resimler cekmissin.güzel yerlere gitmissiniz imrendim.gezenbilir,yiyenbilir,icenbilir diyorsunuz yani ;)
  20. Hamdi SEZER

Defendere Ön Tampon Yapımı

Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı farkli,saglam ve güzel olmus iyi günlerde kullanin.saygilarimla

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,017
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR