Arama sonuçlarınız

1. Hamdi SEZER

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz arkadas,lar gecekten caniniz cekerse gazi,ye bas vurun,bence en güzel cig köfteyi o yapiyor.özellikle belirteyim cimri degildir,bundanda gurur duyoyorum.caniniz cekerse dünyanin neresinde olursaniniz olun gelip yapar.cünkü seviyor...! bence.... seven...

2. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz yat yatabilirsen,bu öyle bir hasatalikki yatakta,da düsünürsün.iste yasam bu.yoksa hobin yasamamissin demek,avrupalinin gözünde.!
  3. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sana iyi geceler ,elektrikciyi tanimiyorum amma yinede selam söyle,gelirsem tanisiriz,onunla daha cok isimiz olacak.alihani(oglun)yerime koklayarak öp.hosca kal..

4. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz daha yolun yarisindayim,sabah 5 de kalkmam lazim,amma hayellerim var.iskalama sansim,da yok .ölünce zaten cok uyuyacagiz. yavruyla buralara gelecegim. almanlar onu bekliyor.bütce 100 kadar sinirsiz.ölünce götüreceksem?sinir koyum.yasam bir sefer,baska...
  5. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz iste bana bunu göstermeyecektin .biliyorsun gecmisim karavancilik. 2 sefer tr geldim.iste ben bunun pesindeyim .hayat bu .ben ne yapacagim evi barki .benim evim her yer olmali .ben sinir tanimiyorum. biliyorsun tanimadimda.

6. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bunlara aciyorum, alip hepsini yaptirip ,herkesi defenderci yapmak lazim.......chivasi fazlami kacirdim acaba.

7. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bora kardes nerelerdesin özletdin kendini?
  8. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz buralari hatirliyormusun?
  9. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz aslinda canim bunlari istedide,yoklugun gözü kör olsun chivas,la idare ediyoum.söz veriyormusun?defenderin üst katinda(üstünde)bunlardan hazilayacakmisin.?sartim bu yoksa gelmem.

10. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz hatirliyormusun?ben sana ben bu isi yapabilirim diye,cünkü biz bu isi sevdik,sevincede en güzelini yaparsin.ben 6x6 istiyorum.gerisi tefarruat, tamammi?karavan yapacagiz.

11. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz kardes,kalktim bardaga "CHIVAS REGAL" doldurdum,hem bakip hem iciyorum anca heycanimi böyle yatistiririm diye düsündüm.sence faydasi olurmu?
  12. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz hava borusu ve farlarda cok güzel yakismis.herhalde bundan sonra yeni gelin gibi ne yapsak yakisacak.biraz yavasmisin yoksa banami öyle geliyor.?yaptigin yapacaklariyin yaninda az kalir biraz hizlan,gerekirse gece vardiyesi devreye sok.daglar yaban...

13. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz kardes al bir resimde benden sana karsilik olsun.özlemedinmi yavruyu?
  14. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz kardes,tek kelimeyle harika,cünkü resimlere baktigim zaman heycanlaniyorum.sanki baska konu kalmamis gibi herkesle defenderden konusmak geliyor icimden.bazen kendimi tutamayip konuyu aciyorum amma karsi beni anlamiyor.ne olacak benim bu halim.?
  15. Hamdi SEZER

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" gecen yil bizde gitmistik kirikkale,ye araclar cok dökük oldugu icin almadan geri dönmüstük.hayirli olsun,kolay gelsin.nasil bir renk düsünüyorsunuz.?hosca kalin.trabzona selamlar.

16. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz iyi geceler..
  17. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz istersen ben gelince beraber düsünüp karar verelim.nereye,büyüklük,amlem,yazi karekteri,renk, bayagi cok detay var,onun icin.
  18. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz orhan arkadasim selam,sizin araciniz 90 lik defendermi? kac yildan beri kulaniyorsunuz?

19. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz cok tesekkürler süper olmus sagol.herkese selamlar olsun buralardan.
  20. Hamdi SEZER

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam bora. selam arkadaslar..defender zeytin agaci gibidir,toruna miras birakilabilir diyor,sisdagli üye arkadas .ben katiliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR