Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

suzukiciler kaçmaz bakın

Ynt: suzukiciler kaçmaz bakın Araçta dahilmidir bu fiyata acaba?

2. cenkcc

plaka sorgulama

Ynt: plaka sorgulama www.turkiye.gov.tr elektronik imza yada e-devlet şifresi ile araç sorgulama yapabilirsiniz
  3. cenkcc

225/75/16

Ynt: 225/75/16 235X65X16 var elimde 4 adet düşünürseniz 2010 yılı 16.hafta üretimi patlak yama herhangi bir şey yok sakalları üzerinde halen 2005 grand vitaradan çıkma aşağıdaki linkte SV 53 modeli lastikler asfalt kullanımı içindir http://www.sumotire.com/product.aspx?gp_id=6&brand_id=16

4. cenkcc

Satılık 235/65/16 Sumo Firenza Lastik 4 Adet

Suzuki Grand vitara için Sumo-Firenza marka 2010 yılının 16. haftası üretimi olan daha sakalları üzerinde olan patlaksız yamasız .Ebatları 235/65/16 SV 053 olan modeldir aşağıdaki linkte detaylarını görebilirsiniz. 4 adettir fiyatı 600 tl dir.Orijinal ebatından 1 çıtır yüksektir Suzuki grand...
  5. cenkcc

Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı?

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Murat bey, Kesinlikle haklısınız daha öncede yazdım her yerde olduğu gibi avcı adı altında geçinen birsürü kendini bilmez var katliam yapıp övünen defalarca kavga ettim jandarmalara şikayet ettim gece projektör ile dolaşanları ben...

6. cenkcc

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Konu asıl benim için şimdi başladı sizin için kapanmış olsa da kim haklı kim haksız bence bu ikimizin arasında halledilecek bir konu değil 3 sayfa silinmiş mesaj var o konuyla ilgili yazık değilmi o insanların yazdıklarına verdiği...

7. cenkcc

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Silmek kolay nasılsa bir tuşa bakıyor hazır sizleri silerken bir zahmet beni de silsinler
  8. cenkcc

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? Okumadığın için yada tamamen karşı olduğun için avcılığa kendi yorumlarını yazıyorsun birincisi ben açılsın demedim avcılıkla ilgili başlık bende avcı olduğum halde açılmasın taraftarıyım dedim forum yönetimine akıl vermiyorum...
  9. cenkcc

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? O şekilde anlamak istediğiniz için öyle anlamışsınız madem öyle direk yazsaydınız yada benim mesajımı silseydiniz diğer arkadaşların ne günahı vardı? Siz avcılığa karşısınız diye yazılanları kişisel saldırı olarak yorumlamanız...

10. cenkcc

Ynt: Moderatör Arkadaşların Keyfi Mesaj Silme Yetkisi Var mı? İsteyen istediği şekilde siliyor geçenlerde avcılık ile ilgili bir konu açılmıştı 2 sayfadan sonra silindi keyfi olarak.Burası ortak paylaşım sitesi isteyen istediği konuyu açar tartışılır yazılır çizilir ta ki iş çığırından çıkar...

11. cenkcc

2005 gran vitara için yardım

Ynt: 2005 gran vitara için yardım İlk soru 5 cm get koydunuz yaylara amortisörleri uzattınızmı yoksa aynı şekildemi taktınız yada değiştirdinizmi?
  12. cenkcc

AMORTİSÖR GRAND VİTARA

Ynt: AMORTİSÖR GRAND VİTARA Elimde var 0542 388 89 60

13. cenkcc

2005 gran vitara için yardım

Ynt: 2005 gran vitara için yardım 235X60X16 orijinal ebatlarıdır.Şayet düşünürseniz elimde Grand vitaradan çıkarmış olduğum Sumo-firenza marka 2010 yılının 16.haftası üretimi olan daha sakalları üzerinde patlaksız yamasız yeni lastikler var.Ebatları 235X65X16 standart lastiğin bir boy daha...
  14. cenkcc

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Ben bugün baktım yatıyor kuzu kuzu merak etme dışarı çıkardık yağan yağmurda yıkansın diye
  15. cenkcc

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon Güncel

16. cenkcc

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Tüm 1998-2005 arası Grand Vitaralara uyumlu demir tampon ve bull bar.Proje değişikliği için satışa çıkmıştır montajı çok kolaydır 4 civata ile orjinal tamponu çıkartıp yerine montaj yapabilirsiniz.Vinç montaj yerleri hazırdır.Sis lambası montaj yerleri ve dalkıran tellerin montaj yerleri...
  17. cenkcc

Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir.

Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir,merhumenin cenazesi yarın 09-02-2012 Perşembe günü Sarıyer merkez camisinden ikindi namazında kaldırılacaktır.Mehmet ağabey başın sağolsun mekanı cennet olsun rahmetlinin.
  18. cenkcc

YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM

Ynt: YOZGAT ÇAYIRALANDA KARDA FIRTINADA ELİM AYAĞIM DUSTERİM ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

19. cenkcc

Grand Vitara Manuel

Ynt: Grand Vitara Manuel 2005 model 2.0 5 kapı kullanıyorum full yapılı bir araç ön arka vinç tampon sepet kilit yükseltme alt koruma yan koruma ayna mahruti vs herşey var ağır bir araç ş dışı soğuklardan önce 15 lt lpg ş içi 17 litre idi ama şuan ş içi 17 yakıyor istanbul trafiğinde günde 2...
  20. cenkcc

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı Ramazan ve Eyüp usta elinize sağlık işleriniz için... 10 numara insanlar ve 10 numara işçilik yaparlar kesinlikle tavsiye edilecek ustalardır kendileri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR