Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık

Ynt: 2004-2005 4kapı Suzuki Grand Vitara Alınık http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-2005-suzuki-grand-vitara-off-road-136436882/detay/

2. cenkcc

Çıkma Lastik Arıyorum

Ynt: Çıkma Lastik Arıyorum 31X10,5X15 Good Year Wrangler MT var orta halli 4 adet 500 tl
  3. cenkcc

30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası

Ynt: 30000-40000 Tl Arası Grand Vitara - Dacia Duster - Rav4 - Subaru Forester Arası 2005 model Suzuki Grand Vitara var 2 yıldır kullandığım Araçta ne ararsanız var donanım olarak düşünürseniz 0542 388 89 60

4. cenkcc

2004 Şnorkel

Ynt: 2004 Şnorkel .
  5. cenkcc

Balıkavı İçin Araç

Ynt: Balıkavı İçin Araç Bu özelliklerin bulunduğu bir aracı 20.000 tl ye almak sadece hayal

6. cenkcc

Grand Cherokee WJ (1999-2004) Orijinal Yaylar

Ynt: Grand Cherokee Wj (1999-2004) Orijinal Yaylar Duruyor evet

7. cenkcc

Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması,

Ynt: Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması, bir depo ile 200 km yaptığımı düşünürsek 20.000 km de 100 depo lpg eder Türkiye koşullarında yakıt kalitesi ne kadar güvenilir düşündüğünüzde birde bunun içine senenin neredeyse 6 ayı ağır off-road yaptığımı da göz önüne alınca motordaki...
  8. cenkcc

Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması,

Ynt: Lpg Li Araçlarda Arıza Lambasının Yanması, Arıza lambası yanması normal değil genelde bu hatanın adı fakir karışımdır.Çözümü gayet basit ilk olarak aracınız benzin ile sorunsuz çalışmalıdır şayet buna eminseniz doğru lpg servisine serviste ilk olarak aracınızı hangi marka lpg var ise...
  9. cenkcc

G. Vitara Lpg Tankı Küçültme!

Ynt: G. Vitara Lpg Tankı Küçültme! 40 litre tank yanlamasına sığar koltuklar 1 kademe öne alınır sırt tarafı sağ tarafa iyice yanaştırılır bagaj kapısına 1-2 parmak mesafe ile rahatlıkla sığar sorun olmaz 2 senedir kullanıyorum sorunsuz.

10. cenkcc

Suzuki Grand Vitara 2500 V6 Arka Aks Lazım Acil Bulabileceğim Yerler..

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2500 V6 Arka Aks Lazım Acil Bulabileceğim Yerler.. Aksiyon Suzuki Servisi Murat Karadeniz 0212 286 46 76 Cenk ten aldım numaranızı diyin yardımcı olacaktır

11. cenkcc

Arka Bagaj Kapı Kolu Vitara

Ynt: Arka Bagaj Kapı Kolu Vitara www.genctokel.com
  12. cenkcc

2004 Vitara Şnorkel Bulamıyorum..yardım..

Ynt: 2004 Vitara Şnorkel Bulamıyorum..yardım.. 0542 388 89 60 TJM markanın aynısı 2 senedir kullanıyoruz onlarca araçta sıkıntı yok arayın yardımcı olayım

13. cenkcc

İntex 12v Araç Çakmaklı Bot, Havuz, Yatak Pompası

Ynt: İntex 12v Araç Çakmaklı Bot, Havuz, Yatak Pompası Aldım benimdir artık o volkan bozmuş benim pompayı kaldırabilirsin ilanı
  14. cenkcc

16'' Mt Lastik Aranıyor

Ynt: 16'' Mt Lastik Aranıyor 31X10,5X16 Silverstone Extrem var 4 adet 1 sezon kullanıldı
  15. cenkcc

Grand Vitaracılar İçin Bir Soru.

Ynt: Grand Vitaracılar İçin Bir Soru. Direk olarak yanar Hortumdan ziyade soketine baktırın arazi şanzumanının altında temazsızlık olabilir. 4L ye alın dirksiyon sertleşir araç kasılırsa dönerken hortumlar tamam demektir

16. cenkcc

6. Beykoz Off Road Oyunları

Beykoz Off Road Kulübü tarafından Off Road sporunun bilinirliğini arttırmak, geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Beykoz Off Road oyunları bu yıl da büyüyerek devam ediyor. Geçen sene 5. Beykoz Off Road oyunları ismiyle gerçekleştirdiğimiz...
  17. cenkcc

suzuki aksesuarları

Ynt: suzuki aksesuarları Ne lazım söyleyin hallederiz
  18. cenkcc

Suzukime parça arıyorum

Ynt: Suzukime parça arıyorum Suzuki ile ilgili ne istersen var :) 2 adet suzukiden çıkan tüm parçalar depomda duruyor... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-suzuki-vitara-1.6-jlx-on-tampon-44516129/detay/

19. cenkcc

2004 G.vitara toz ve su alma sorunu

Ynt: 2004 G.vitara toz ve su alma sorunu Aracın Sağ ve sol tampon içinde basınç dengelemek için 2 adet havalandırma deliği vardır delik dediğime bakmayın siyah lastiklerle kaplı el girecek kadar büyüktür bagajdaki sağ ve soldaki ceplere oradan bağlantı vardır tamponu sökün kapak lastiklerini...
  20. cenkcc

6.Beyoff Oyunları

Beykoz Off Road Kulübü tarafından Off Road sporunun bilinirliğini arttırmak, geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Beykoz Off Road oyunları bu yıl da büyüyerek devam ediyor. Geçen sene 5. Beykoz Off Road oyunları ismiyle gerçekleştirdiğimiz ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR