Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri Arkadaşlar neden bu dusterlar ile uğraşıyorsunuz bırakın onların dünyaları ayrı foruma duster yazın binlerce mesaj çıkacak ve hepsi genelde kavga ile sonuçlanan topikler.... Bırakın kendi hallerine bulaşmayın onlara yazdık çizdik ama anlaşılmadı...

2. cenkcc

Debriyajdan Gelen Ses Hakkında

Debriyaj bilyası
  3. cenkcc

Satılık 235/65/16 Lastik 4 Adet Grand Vitara dan Çıkma

Ynt: Satılık 235/65/16 Lastik 4 Adet Grand Vitara dan Çıkma Haberleşelim daha kolay olacaksa sana maslağa getirebilirim

4. cenkcc

Debriyajdan Gelen Ses Hakkında

Debriyaj bilyasıdır
  5. cenkcc

Ynt: Satılık 235/65/16 Lastik 4 Adet Grand Vitara dan Çıkma Hayırlı olsun Doktor senindir

6. cenkcc

Ynt: Satılık 235/65/16 Lastik 4 Adet Grand Vitara dan Çıkma Güncel

7. cenkcc

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. Yakutistan da 1,5 sene yaşadım Linea ile gitmek imkansız Google da arama yapın dünyanın en zorlu en tehlikeli karayolları diye yakutistan yolu çıkacaktır karşınıza -65 derece soğuğu gördüm orada 6 ay gündüz 6 ay gece ve...
  8. cenkcc

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) 39 yaşındayım ilkokuldan bu yana avcılık yaparım durup dururken ne domuzun ne ayının saldırdığını görmedim memlekette gitmediğim dağ avlanmadığım ova kalmadı çadırdada yattım dışarıdada ayıda geldi domuzda geldi ama ne hikmetse...
  9. cenkcc

Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :)

Ynt: Kamp Güvenliği İçin "Son Teknoloji Güvenlik Sistemi" :) Bu kadar uğraş neden ? Kimsenin olmadığı yerlerde kamp atın sorun olmaz 2 ayaklılar gelemez zaten 4 ayaklılar için endişe etmeyin açıkta yiyecek bırakmazsanız yanınıza uğramazlar yatarken ateşide uygun şekilde canlı tutun olay bitsin

10. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Valla mümkün olduğu kadar bakmamaya çalışıyorum duster başlıklarına ama duster efsanesi bitmiyorki turbolar 1 metre karda yürümeler standart lastiklerle lopezi baştan sona geçmeler insan dayanamıyor birşeyler yazıyor..

11. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Reha Bey, Kimseye hakaret ve küfür edilmemiş bu uyarıların sebebi nedir anlayamadım kusura bakmayın açıklama yaparsanız sevinirim. Bazı arkadaşlar 80 cm karda gittiğini yazmış diğer başlıklarda bizde onları yazdık madem sıkıntı var o zaman o başlıklara da müdahale etmek...
  12. cenkcc

nissan country 4x4

Ynt: nissan country 4x4 Senin üzerine 4 araç değiştirdim sen halen satacaksın...... Senin gibi satıcıdan zor araç alınır kılsın olummmmm sen sattığın adamıda bayarsın 5000 km de yağını değiştir hergün suyuna bak çamurlu ayaklarınla girme üzerin pis kasaya bin dersin

13. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Yahu yokmu atıp tutan Dusterlarden 3-5 kişi hodri meydan dedik kimse yok hep kuru sıkı valla 89 cm karda gider standart lastikle Lopezi geçer Fener merasını hoplaya zıplaya bitirir sanalda ama iş gerçeğe dönünce hepsi garajda yatar... Yokmu bir duster diğer arazi...
  14. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Valla yazdım buraya varsa cesareti olan buyursun gelsin söz uçar yazı kalır..Birleşsin safkan arazi araçları yapsın bir gösteri bizlere çekelim videoya görelim turbolu dusterlar ne yapıyormuş 89 cm karda gitmeye benzemez ama idare edeceğiz teklifim açık parkur hazır...
  15. cenkcc

vitarada kırılan ön aks için çözüm önerisi

Ynt: vitarada kırılan ön aks için çözüm önerisi Aksiyon da çözüm var benimkine yapılmıştı yırtılan teneke koruması yerine çelik çekme borudan yaptırmıştık daha dayanıklı oluyordu

16. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Mesut ağabey 6. Beyoff oyunlarını yapacağız Nisanda kısmet olursa bu meşhur duster lar nerede hiç sen gördünmü gelip oyunlara katılan duster ????? klavye başında hepsi arazide 10 numara ama iş ciddiye binince hiç biri ortada yok ancak kuru sıkı atıyorlar. Buradan açık...
  17. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Bir kar yağsın yollar kapansın ayvayı yedi duster sahipleri herkes onları arayacak :)
  18. cenkcc

10 KASIM ATAMIZA SAYGI ZİNCİRİ

Arkadaşlar mümkün olan herkesin katılması dileği ile....

19. cenkcc

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Kesinlikle katılıyorum Terörü lanetleyerek bitirmeye çalışan tek ülke bizizdir herhalde
  20. cenkcc

Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri

Ynt: Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri Tabiiiii siz kendi araçlarınızın arkasından gitmediğiniz için Seyyar köfte arabası ne demek bilmezsiniz:) Şaka bir yana Çağlarım çok uğraştın bizzat şahidim aracını hazırlamak için.Girdiğimiz yerlerde belli heleki o Sırapınar cehenneminden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR