Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri

Ynt: Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri Len olummmm seyyar köfte arabasını amma anlatmışsın beeeeee Bildiğin köfte arabası işte bol dumanlısından hemde:)

2. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Bu Duster dünyanın 8. harikası 60-70 cm karda gidenleri varmış hemde standart olanlarının Hem Duster'ın hemde sahiplerinin hayal dünyaları çok geniş :)
  3. cenkcc

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP Birde burayı deneyin derim pişman olmazsınız.. http://www.correlfiberglass.com/index.asp?PageID=20

4. cenkcc

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) http://video.cnnturk.com/2012/spor/10/5/beyoffa-saatler-kaldi
  5. cenkcc

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Oyun alanı hazır Goliath etabı hazır Allah Goliath etabında yarışanlara yardım etsin diyorum sadece

6. cenkcc

Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı

Ynt: Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı Alıştıktan sonra günlük kullanımda sesi haricinde bir sıkıntısı yoktur sadece lastikleriniz içlerden çabuk aşınır ama arazi performansını görünce bunları umursamazsınız bile..Ben yıllardır tüm suzukilerimde kullandım halada kullanıyorum...

7. cenkcc

Ynt: Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı Standart bir araca takmak gereksiz olur lastik olmadan bir işe yaramaz lastik takmanız için yükseltme şart sonrasında ayna mahruti gerekir vinç tampon vs vs uzar gider fiyat olarak kilit 350 euro işçilik 300 tl civarıdır
  8. cenkcc

Ynt: Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı Doğrudur standartlarda kilit yoktur ama %100 bir kilitle yaptıklarına inanamazsınız
  9. cenkcc

Ynt: Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı Buyrun size az da olsa bir kaynak. ------------------- --------

10. cenkcc

Ynt: Suzuki'de 2H-4H-4L Nasıl ve Ne Zaman Kullanılmalı Oguz ağabey gerekeni yazmış...

11. cenkcc

Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler

Ynt: Ön tampon,Arka tampon ve yan bagalitler Düşünürseniz ön tampon var elimde 2 adet http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suzuki-vitara-1-6-jlx-on-tampon-44516129/detay/
  12. cenkcc

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

Sen boşver elalemin yaptığını kendi videolarını koyda görelim ne kadar pilotsun

13. cenkcc

Gelmezki gelse keşke ..
  14. cenkcc

Ne diyeyim Mesut ağabey başka ;D ;D ;D
  15. cenkcc

Allaha yakın bizden uzak dur yeter

16. cenkcc

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI En güzel protesto bence sandıkta yapılmalıdır ilk yerel ve genel seçimlerde bizi bu hale sokanlara gerekli cevabı vermek gerekir. Yoksa araçlar ile yada yürüyerek elimizde bayraklarla yazılarla hiç bir yere varamayız...
  17. cenkcc

2004 Grand Vitara için 225/75/16 MT ya da AT lastik arıyorum

Ynt: 2004 Grand Vitara için 225/75/16 MT ya da AT lastik arıyorum Elimde olan lastikler aşağıda düşünürseniz konuşalım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85137.msg1090376#msg1090376
  18. cenkcc

Suzuki Vitara 3K JLX Yedek Parça Yardım

Ynt: Suzuki Vitara 3K JLX Yedek Parça Yardım Tampon ve lastik elimde var isterseniz 0 532 325 76 67

19. cenkcc

2000 model vitara offroad aksesuar yaptırmak istiyorum yardım.....vitara

Ynt: 2000 model vitara offroad aksesuar yaptırmak istiyorum yardım.....vitara Rica ederim
  20. cenkcc

2000 model vitara offroad aksesuar yaptırmak istiyorum yardım.....vitara

Ynt: 2000 model vitara offroad aksesuar yaptırmak istiyorum yardım.....vitara Suzuki Aksiyon Servis Murat Karadeniz tel : 0533 434 34 37 Selamımı iletin indirim yapacaktır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR