Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI Aracın altı tamamen kaplı derken????

2. cenkcc

GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI

Ynt: GRAND VITARA DIFERANSIYEL KILIT PROBLEMI Aracınızı Aksiyon suzuki servis Murat ustaya götürün sorununuz %100 çözülecektir
  3. cenkcc

ARIYORUM 31 X 10,5 X 15 GOODYEAR WRANGLER MT-R Yada COOPER STT

Ynt: ARIYORUM 31 X 10,5 X 15 GOODYEAR WRANGLER MT-R Güncel

4. cenkcc

ARIYORUM 31 X 10,5 X 15 GOODYEAR WRANGLER MT-R Yada COOPER STT

Elinde bir yada iki adet 31 X 10,5 X 15 GOODYEAR WRANGLER MT-R yada COOPER STT lastiği olupta satmak isteyen var ise talibim.Yada sıfır satan bir yer var ise bildiğiniz lütfen haber verin . TEL: 0 532 325 76 67
  5. cenkcc

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi Toyota altyapısı ile 35" çevirir o Suzuki dün konuştuğumda 1 sene içinde hazır olacak demişti Tamer ağabey yakışır diyorum ve kolay gelsin

6. cenkcc

"Hortum kaç metre?"

Ynt: "Hortum kaç metre?" Alınmadım sadece acabamı diyorum? Boş dolu tanker kantar ağırlığına gelince onunda formulu var zamanında devlete yapılan pimapen işlerinde kilo hesabı yapılılıyordu pimapenler ve merdiven altı üreticilerin kamyonetlerinde gizli su depoları vardı kantara girmeden önce...

7. cenkcc

"Hortum kaç metre?"

Ynt: "Hortum kaç metre?" Yavuz bey yıllardır motoryat ve yelkenli satarım ayrıca halen mahkemesi devam eden 2 adet Kuru yük gemim var aldımmı mazotu gemiler için yaklaşık 30.000 Tl ye doluyor en kötü teknede 3.000 5.000 tl arası heleki bunuda kara tankerlerinden alıp 25 metrelik kolunuz...
  8. cenkcc

"Hortum kaç metre?"

Ynt: "Hortum kaç metre?" Tamam kabulde ya hortumda kalan yakıt güvenlik açısından pompa tarafından emilip tekrar depoya yollanıyorsa bunun garantisi varmı ? Helede bizim ülkemizde her türlü yolsuzluk bu kadar çokken olmayacak iş değil ? Kesin emin olmamak lazım derim
  9. cenkcc

"Hortum kaç metre?"

Bana gelen bir maili paylaşmak istedim...... Doğru mudur acaba ??? "Hortum kaç metre?" Suudi Arabistan' da benzinin litre fiyatının bizim paramızla sadece ve sadece 23 kuruş (Yirmi üç kuruş) olduğu malumlarımızdır. Bir başka ifadeyle 0.23 TL. Bizde ise bugün itibariyle yaklaşık 4.35 TL...

10. cenkcc

Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara

Ynt: Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara Hayırlı olsun birader

11. cenkcc

Aranıyor, 2004-2005 5Kapı manuel vites Grand Vitara

Ynt: Aranıyor, 2004-2005 5Kapı manuel vites Grand Vitara Büyük ihtimalle Kare kasa Jeep olacak
  12. cenkcc

Ynt: Aranıyor, 2004-2005 5Kapı manuel vites Grand Vitara Evet yeni araç hazırlamak için sezon başlamadan satmayı düşünüyorum

13. cenkcc

Ynt: Aranıyor, 2004-2005 5Kapı manuel vites Grand Vitara Full yapılı 2005 model manuel 5 kapı değişen yok boya yok arazide kullanımından dolayı çizikler mevcut düşünürseniz satabilirim
  14. cenkcc

Benzin ile Lastik Şişirmek

Ynt: Benzin ile Lastik Şişirmek Arazide mecbur kalınca yapılabilecek bir işlem benzinle denemedim ama balata spreyi her derde deva jantı sıyıran lastik pompa ile şişmiyor fakat bu şekil balata spreyi ile göbeğe oturur sonra basın havayı yola devam .... Tehlikesi ise sadece ilk parlama anı ondan...
  15. cenkcc

Federal Couragia M/T 265 75 17

Ynt: Federal Couragia M/T 265 75 17 Güncel

16. cenkcc

Çarpışantürk marka 4 adet demir off-road jantı 15" 5X127 bijon aralığı

Ynt: Çarpışantürk marka 4 adet demir off-road jantı 15" 5X127 bijon aralığı Güncel
  17. cenkcc

Grand Cherokee WJ spacer 3,5 CM

Ynt: Grand Cherokee WJ spacer 3,5 CM Güncel
  18. cenkcc

Maxtell 18 cm Delici sis Farları

Ynt: Maxtell 18 cm Delici sis Farları Güncel

19. cenkcc

Grand Cherokee WJ (1999-2004) Orijinal Yaylar

Ynt: Grand Cherokee WJ (1999-2004) Orijinal Yaylar Güncel
  20. cenkcc

Offroad modifiyeli mi yoksa modifiyesiz vitara mı alınmalı?

Ynt: Offroad modifiyeli mi yoksa modifiyesiz vitara mı alınmalı? İlk önce ne için Vitara yapmaya karar verdiniz onu tartın. Hafta sonları piknik,sadece avcılık,kamp yada off-road??? Oturduğunuz şehir neresi ?Şayet İstanbul ise çok kolay Ankara,İzmir.Antalya,Bolu,Bursa ise kolay diğer iller ise...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.