Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

Satılık 31X10,5X15 Federal Couragia M/T 5 adet

Ynt: Satılık 31X10,5X15 Federal Couragia M/T 5 adet Lastikler satılmıştır Konu kapatılabilir

2. cenkcc

Silverstone mt 117 extreme 31x10,5x16

Ynt: Silverstone mt 117 extreme 31x10,5x16 Eyvallah Erkan
  3. cenkcc

Ynt: Silverstone mt 117 extreme 31x10,5x16 Teşekkürler, İkimizede hayırlı olsun

4. cenkcc

Ynt: Silverstone mt 117 extreme 31x10,5x16 Satmadıysanız aldım lastiklerinizi dediğiniz gibiyse 0542 388 89 60 telefonum ararsanız görüşelim hesap no verin havalenizi yapayım aldırayım Ankaradan lastikleri
  5. cenkcc

Ynt: Satılık 31X10,5X15 Federal Couragia M/T 5 adet Elimde lastik var takas düşünmüyorum

6. cenkcc

Satılık 31X10,5X15 Federal Couragia M/T 5 adet. Stepne sıfırdır sadece janta takılmıştır. Patlak yama yoktur. 5 ay önce alınmıştır ortalama 3000 km yol yapmıştır. 2011 yılı üretimidir. Lastikte garanti nasıl işliyorsa neye garanti veriyorlarsa garantisi devam etmektedir. 5 adet satılacaktır...

7. cenkcc

Vinc Halatı karışmış nasıl çözebilirim

Ynt: Vinc Halatı karışmış nasıl çözebilirim Halatın kancasını sabit bir yere takın vinç kolunu boş konumuna alın serbest olarak açılan moduna daha sonra başka bir kişi eşliğinde dikkatlice aracınızı hareket ettirin geri geri bu arada boşta olan kişi halatla ilgilensin biraz zorlayınca...
  8. cenkcc

DAcia Duster Avcılık için köpek taşıma aparatı

Ynt: DAcia Duster Avcılık için köpek taşıma aparatı Eyvah eyvah Kaner usta ne yaptın sen şimdi yerden yere vurmaya başlarlar biz avcıları köpek orada mı taşınır, cani katiller sizi diye ;D ;D ;D Güle güle kullan Rastgele
  9. cenkcc

Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Ali bey siz okumuyorsunuz herhalde ben hiç bir zaman 3" get yükseltmesi yapılsın demedim en fazla 2" yada 5 cm dedim 5 cm de uzatma kollarına ihtiyaç yok

10. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Sadece arkalar için uzun olanı alsanız yeterli 2 adet çıkma bulun sağlam 50-100 tl arası fiyatı 900 euro kit X2.33 = 2097+250 işçilik=2347 tl eder toplamda kit 500 tl ye hallolur ama hadi siz 1000 tl diyin 1347...

11. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Ek yerine daha uzun amortisör kullanılmalıdır ek yapılan parçalar arazide kırılıyor zamanla
  12. cenkcc

31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll

Ynt: 31 10.5 15 jant sadece lastik arıyorum acillll 5 adet Federal Couragia M/T lastik var elimde 31X10,5X15 ölçüsü 5000 km civarı kullandım stepne sıfır patlak yama yok 2011 yılı üretimi 5 adet olarak 1500 tl düşünüyorum Şayet düşünürseniz yarın resimlerini yüklerim

13. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Ali bey ben ne kit nede get imalatcısıyım o yüzden size bir fiyat veremem.3" get olmaz ayrıca maksimum yaylara koyacağınız 5 cm dir yani 2 " diyelim biz ona yapan arkadaşlar var onlardan fiyat almanız daha...
  14. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Hakanın aracında vardı 31" lastik extremler daha sonra şehir içi de kullandığı için çıkarttı ve sattı federalleri taktı yukarıdaki araçta idi. Siz beni yanlış anladınız sanırım bende toplamda 3 suzukimde Mehmet...
  15. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri 31" lastik kullanılmışı var sorunsuz merak etme

16. cenkcc

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon Beğenmeyen almaz sorun yok nasıl senin yaptıkların beğenilmedi alınmadı. Tampon yapan ben değilim ben yaptırırım sadece ve arazide çatır çatır kullanırım nasıl olsa senin tamponu alacak olan suzuki sahibi ile arazide karşılaşacağız ve ya ben o aracı...
  17. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Alttaki resimdeki araç 2000 model olup 5 sene boyunca get ile yükseltilmiş 30X9.5X15 ebatında Federal MT lastik kullanmıştır hatta 2 Sezon da Silverstone extrem 31" lastik takılı olarak defalarca Hard off-road...
  18. cenkcc

Grand Vitara Bull bar ve Tampon

Ynt: Grand Vitara Bull bar ve Tampon Neye göre pahalı veya kime göre pahalı? Sizin yaptığınız tamponuda gördüm hatırlarsanız Gökhanın aracında o zaman da eksiklerini söylemiştim o tamponların isterseniz tekrarlamayayım. Bu tarz tamponların yapılış amacı gerektiğinde aracı vursanız düşürseniz...

19. cenkcc

Ynt: Her Türlü Tampon, Dodik, Get Yükseltme, Tavan Sepeti İmalatı ve Mekanik İşleri Eren get ile bilinçli yapılan yükseltme ile 30" değil 31" bile kullanabilirsin hiçbir sorun yaratmaz yıllardır kullanan dostlarım var arazide hemde hakkını vere vere yeterki bir USTA tarafından BİLİNÇLİ...
  20. cenkcc

Vinç neden ön tarafa takılıyor?

Ynt: Vinç neden ön tarafa takılıyor? Off-road yani yol dışı gitme mantığı engelleri aşıp planladığınız rota dahilinde veya rota harici hedefinize ulaşmak olduğu için öne takılıyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR