Arama sonuçlarınız

1. D

Araçlarınız kaç kilometrede

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede Selam, araxın gidişinde langur lungur bi durum varmı yani araç diri mi hala ?

2. D

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Uzun zaman passat 1.8T yi LPG li, kullanmış biri olarak, mutlaka turboya özel lpg kiti taktırman gerkiyor, sırası ile Prins, Telefex, BRC nin turbo kitleri oldukça başarılı, turboya özel taktırmazsan ilk zamanlarda aaa bak bir sorun yokmuş...
  3. D

Kumanda Keyless Panic butonlu - Grand Cherokee Dodge Durango Dodge Ram Truck

Ynt: Kumanda Keyless Panic butonlu - Grand Cherokee Dodge Durango Dodge Ram Truck Satılmıştır arkadaşlar..

4. D

Kumanda - 96, 97, 98 Grand Cherokee : Kanada, ihtiyacı olan baksın

Ynt: Kumanda - 96, 97, 98 Grand Cherokee : Kanada, ihtiyacı olan baksın Biraz hızlı oldu ama satıldı arkadaşlar :)
  5. D

Kumanda - 96, 97, 98 Grand Cherokee : Kanada, ihtiyacı olan baksın

Selamlar, Keyless panic butonlu kumanda, kodu uyuyorsa kaçırmayın, tekini satıyorum.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66210.msg788221#msg788221

6. D

Kumanda Keyless Panic butonlu - Grand Cherokee Dodge Durango Dodge Ram Truck

Merhaba, Yurtdışından getirttiğim anahtarladan birini satıyorum, büyük ihtimal 2 nolu anahtarı satıyor olacağım. Üzerinde ki kodu dikkatli inceleyin sizdeki ile aynı ise bunun serviste programlatıp kullanabilirsiniz, ürün 2. eldir. Keyless kumanda, panic butonlu. Fiyat 50 TL, İrtibat : 0530 783...

7. D

yükseltme

Ynt: yükseltme çok detay bilmemekle 200 tl civarı bir takoz yardımı ile bir miktar yükseltildiğini okudum, bu yükseklikte tam dozunda.. Bu tip yükseltme benim aracımda var, satın aldığım kişi bu şekilde yükseltmiş, araç heybetli duruyor, yandaki fotodan bakabilirsin.Ayrıca lastikleride benimki...
  8. D

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede mjeliada, aracın çok temiz ve diri görünüyor, o çürükleri de hallettinmi tepe tepe kullanırsın, kimse 93-94 model demez o araca.
  9. D

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede Doğru söze ne denir ? 2 bin tl motora harcar yenilersiniz ama çürük kanser gibidir, önüne geçemezsiniz... ilerleyen yıllarda bir bakmışsınız giderken asfalta oturuvermişsiniz :)

10. D

Ynt: Araçlarınız kaç kilometrede Ben yazmayı unutmuşum 121 bin mil, yani 193.000 km, araç daş gibi.

11. D

Selamlar, Araçlarınız kaç model ve km de ? ( Mil'i km ye çeviriniz), ve kısaca aracınızın şu anki durumu nedir ? yazabilirmisiniz, Buradan çıkacak sonuçları yorumlamak istiyorum ..
  12. D

GC ZJ de arazi vitesi ve 4 çeker fonksiyonunu birbirinden ayrı kavramlarmı

Ynt: GC ZJ de arazi vitesi ve 4 çeker fonksiyonunu birbirinden ayrı kavramlarmı Peki OVERDRIVE düğmesi ne işe yarıyor ?

13. D

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Eyvallah, Yalnız hortumları sıkarken usta beynin Atiker olmadığını bir önceki kitin olduğunu söyledi. üzerinde gömme WATER yazıyordu, bir sıkıntı olmayacağını söyledi... sizcede öylemi ?
  14. D

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Allah razi olsun uyariniz uzere servise gittim beyne gelen hortumlar gevsemiz ciddi kacak varmis cihaz basbas bagirdi o tarafa tutunca, siktilar kelepceleri gecti koku, tesekkurler...
  15. D

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg Arkadaşlar sizde de park halinde ya da trafikte dururken dış havalandırma açıkken içeri lpg kokusu geliyormu eksozdan ?

16. D

cheroke xj almayı kafaya taktım.

Ynt: cheroke xj almayı kafaya taktım. Aynen öyle kardeş, LPG li araçlar için iyi olacak, yalnız bunu bir cinlik yapıp değiştirmezlerse kuralları, Kyto kuralları idi sanırsam onların kabul edilmesi gerekiyor, kabul edildiğinde lpg li araçların vergileri de düşmek zorunda..
  17. D

arkadaşlar 5,9 GC ZJ ile 5,2 arasındaki ciddi fiyat farkının sebebi nedir

Ynt: arkadaşlar 5,9 GC ZJ ile 5,2 arasındaki ciddi fiyat farkının sebebi nedir http://www.youtube.com/watch?v=ICsKVYS8Ycs Sanırım bu video da farkları biraz gösterebilir :) her ZJ cinin seyretmesi gerek....
  18. D

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı Yukarıda verdiğim bir forumdan alıntıdaki arkadaşı google dan aratıp bulabilirsen yaptırabilirsin, keza çok iyi bir usta ben o 45 sayfanın çoğunu okudum. Birde 600 bin km de bir cherokee teste götürmüştüm, kltuklar yepyeni sordum nasıl böyle kaldı diye...

19. D

Hata Kodu

Ynt: Hata Kodu Nasıl yapıyoruz bu testi ? http://www.meggertestequipment.com/test-instrument/jeep-cherokee-instrument-cluster-self-test-diagnosis/ burdada bir test var ..
  20. D

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı MErhaba , b,r başka forumdan alıntıdır, google da arko krem deri döşeme diye aratın ART CAR Yarbay Mesaj: 3240 19 Mayıs 2006; 17:29:35 kimyasal temizliyicilerin deriyle reaksiyonları her zaman aynı olmuyor.Bundan dolayı zararlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR