Arama sonuçlarınız

1. D

Hadi Diyelim aldım.

Ynt: Hadi Diyelim aldım. kardes tek araba dusuk butce ile bu aygiri idame ettiremezsin, araclar yasli orasindan burasından sıkıntılar cikiyor temiz bulursan 5.2 tavsiye ederim ben en temizini buldum dedim soyle bir servise alt takımalra bakın dedim 800 tl daha da 2000 tl etsen edersin .. yani...

2. D

5.9 hakkında tavsiye lütfen!

Ynt: 5.9 hakkında tavsiye lütfen! Bundan yillarca sonra cocuklarim buyudugunda o gunler 0,3 lt tek silindirli araclarin muhtemel revacta olacagi o gunlerde , evladim benim bir zamanlar 5200 motor 8 silindirli bir aracim vardi, calistirdigimda otopartaki alarmlar calardi diyecegim... Cok dusunme...
  3. D

YENİ TEYP..

Ynt: YENİ TEYP.. Hediye olayini artik gumrukculer yemiyor, gumruge takilacak sadece trt bandrolu degil vergisinide odeyeceksiniz, oldukca tuzluya gelecek...

4. D

Acilinden WJ 2.7 ye bir bakıp yorumlarmısınız göründüğü kadarıyla

Ynt: Acilinden WJ 2.7 ye bir bakıp yorumlarmısınız göründüğü kadarıyla Maalesef araç satılmış..
  5. D

Acilinden WJ 2.7 ye bir bakıp yorumlarmısınız göründüğü kadarıyla

Selamlar, Düştük yine Amerikanların yoluna aşağıdaki linkteki aracı değerlendirmenizi rica ediyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ilk-sahibinden-2004-otomatikorjinal-120-000-km-de-grand-cherokee-56114766/detay/

6. D

1994 ZJ 4.0 aracımı satıyorum, umarım kıymetini bilen biri alır...

Ynt: 1994 ZJ 4.0 aracımı satıyorum, umarım kıymetini bilen biri alır... Alacak arkadas kurus masraf yapmayacak diyorsan guzel fiyat, temiz diri sorunsuz gc icin ber fiyat makbuldur,hayirli satislar..

7. D

Kumho marka lastik

Ynt: Kumho marka lastik Kumho parasinin cok uzerinde bir lastiktir 4 adetini 600 tl e almistim gc icin mem un kaldim ama toyo derseniz toyo bir tarafa diger lastikler dee obur tarafa ..
  8. D

Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor

Ynt: Direksiyonun sola dönüşünde ses geliyor Serviste bu islemi yaptirirsaniz 2000 tl civari tutacaktir direksiyondan ise ozelde cikma 500 yeni yenisi 1500 tl civarinda tutacaktir..
  9. D

ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı?

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? Konvansiyonel otomatik sanzumanlarda ayak frendeyken araba gitmek ister o normal, arazi vitesine kibar davranmayacaksin yoksa gaaarcc gurrcc sesler gelir kiracak gibi kendine cekeceksin vites n de bosta olacak kol tam yerine oturacak...

10. D

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? Sitede cberokee almadan once bakmaniz gerekenle diye bir topic var print edip yaninza alin galeriden almayin surun kullanin test edin bu araclarin duzgunleri cok konforludur o hissi versin tangir tungursa uzak dur..

11. D

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? Selsm benim bund onceki cherokeem ankaranin en iyi araclarindandi o halde bile soyle nesi vsr bir bakin diye soktum servise 2000 tl civari masraf cikti ki servis bu araci almazsan bize haber ver dedigi temizlikteydi yani soylemek...
  12. D

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? Selamlar, bu bütçe ile bence Cherokee macerasını ertelemeniz gerek, düzgün bir cherokee için en az 17 bin tl yi gözden çıkarmalısınız bakın hiç model yılı söylemiyorum.. 12-15e alacağınız cherokee ye bir 12 harcama şansınız çok yüksek...

13. D

zj de crank shaft sensor yerinin tam tarifi veya fotografı lazım

Ynt: zj de crank shaft sensor yerinin tam tarifi veya fotografı lazım Kardes selamlar, bunlarin hepsini ayni andami siparis verdin? Oyleyse hepsi gumruge takilacaklar...
  14. D

SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI

Ynt: SERVİS VE YEDEK PARCA YARDIMI Çalınmaya karşı tertibatı olan bu araba nasıl çalındı dostum ?
  15. D

arka tekerlekten gelen ses

Ynt: arka tekerlekten gelen ses 1800 tl diye bir tahminim olsun

16. D

arka tekerlekten gelen ses

Ynt: arka tekerlekten gelen ses Arac durmus vaziyette saga ve sola hareket icin kalkisinda kitir kitir ses 1-2 sn cikiyor ve kesiliyorsa kilitlerden geliyor, sorun yok sadece kalan omru cok uzun degil yaslilik emareleri..
  17. D

Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum

Ynt: Cherokee 2,1 tdı Weya 2,5Tdı arac arıyorum Dizel focus 250 kurus yakiyor ortalama dizel cherokee nasil yaksin o degeri, alin 5.2 lpg de sehir ici dikkatli kullanimda 380-450 yakma fikri kulaginiza hos gelecektir..
  18. D

Cherokee 2001 3,1 TD aracım seyir halinde stop etti

Ynt: Cherokee 2001 3,1 TD aracım seyir halinde stop etti Yillar once ayni sorun uno marka aracimda da vardi 120 ile giderken stop ederdi servis ugrasa ugrasa beyinde ariza oldugunu tespit etti degistirdi ve duzeldi...

19. D

2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? Linke tikladigimda once fiyat acildi ohaa dedim sonra resimler geldi yine ohaa dedim cok guzel arac fiyat cok iyi. Arkadas hatirlami bilemem ama 1 ay kadar once bilkent in arka yokusunda rastladim bu araca suratli gidiyordu bende v8 ile...
  20. D

2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? Dikkatli kullanimla sehir ici 45 kurus yakalanabilir bu aracla lpg kulanilmayabilir kanaatimca

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR