Arama sonuçlarınız

1. D

2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi??

Ynt: 2005-2006 Cherokee 2.8 CRD mi? 2.4 Benzin/LPG'limi?? 2.4 de otomatik vites yok ama vergi avantaji var,2.8 de otomatik vites var vergi yuksek ama donanimlarda yuksek. 2.4 saglikli bir motora sahip ve 2. Eli daha hizli, lpg oldugundan bagaj olu, liberty ler parca sikintisi cekebilecek...

2. D

2000 model wj satıyorum.

Ynt: 2000 model wj satıyorum. Ben 5.2 ile sehir ici 90 tl ile 250 km yapiliyorsam 4.7 hayli hayli yapar inanmayan bikac topic asagidaki resimli ispatli konuya bakabilir
  3. D

2000 model wj satıyorum.

Ynt: 2000 model wj satıyorum. Haziranda vergisi ne kadar ?

4. D

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model İhtiyac disi arazi vitesi ile ugrasmayin, hareket halinde araziye gecirmeyin, direksiyonu sonuna kadar kirmayin zorlamayin, yokusta once fren sonra bos sonra elfreni sonra p ye gecirin vitesi park icin, koltuk ayarlari ile sık oynamayin, motoru...
  5. D

YENİ YOL KRALI

Ynt: YENİ YOL KRALI Tek kelime ile MUKEMMELLLLL

6. D

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 93 Model Selamlar oncelikle bir duzeltme yapalim GRANT CROKEE degil GRAND CHEROKEE ufak bir duzeltme olsun, araciniz 93 model nasil soyliyeyim zaman zaman cok agir masraflar ile karsilasacak ama nazini cekecek gonlunuz katlanacak, kendinize bir ayakkabi alirken...

7. D

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Dedigin hem dogru hemde yanlis oyleki, idamesi mali olarak yuksek bir araca biniyorsun o zaman yakit zurnanin zirt dedigi yer olmali evet, ancak. Bu araclarin ki ben arac demiyorum is makinesi alt ve ust limitlerininde...
  8. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Tepe bilgisayarinin ne onemi var sevgili dostum gazi koyuyoruz bitince kmyi olcuyoruz dun bitti gaz aksam eve gidince cektigim resimleri koyyayim inanmayana cover olsun :). 258 km de gaz bitti ustune 102 tl silme gaz aldi...
  9. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Bir önceki mesajımı ev dışında iphondan yazdım, az öncede evime dönmek üzere aracıma bindim ve aşağıdaki fotoğrafları çektim. 90 Mil 16.9 lt ortalama tepe bilgisayarı 4 adet LPG ledinden 2 si yanıyor. 2 si söndümü...

10. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Bir önceki mesajımı ev dışında iphondan yazdım, az öncede evime dönmek üzere aracıma bindim ve aşağıdaki fotoğrafları çektim. 90 Mil 16.9 lt ortalama tepe bilgisayarı 4 adet LPG ledinden 2 si yanıyor. 2 si söndümü...

11. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Arkadasim sana hesabinda hata var denmedi ki o yuzden okul burada onemli degil, o isin sakasi her neyse aracin cok yakiyor arkadasim belki guzergahin yogun Trafiklidir meyil yokus coktur cok farkli parametreler var...
  12. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Ayip ediyorsunuz arkadaslar ben oyle hesap bilmez bir adam degilim hani okudugum okullarim soyliyeyim Astronomi Ve Uzay Bilimleri ve Matematik her iki bolumu ayni anda okumus bir arkadasinizim hani bir hesap hatasi...

13. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Selam kimin 21 kurusmus merak ettim benim sehir ici 38 kurus min degerim
  14. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Ebayden getirtemezsiniz tuneri olan her mal kanum geregi gumruge takilir ve bandrol surecine girer, takildigi icinde rayic bedelden ayrica vergilendirilir. Ancak amerikadan gelen bir arkadisiniz varsa yaninda getirebilir
  15. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Direk uzerine evet

16. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Kutu biraz buyuk abi yinede bu fiyata bedava burada o cami degistirmeye 110 euro istediler
  17. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Buyur hocam http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390246500516&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
  18. D

Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

Ynt: Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde Direksiyondan kumanda gitti demek Yilmaz elektronikteki usta oem teyp dusunurmusun dedi yok dedim, sonra zaten kimse oem istemiyor orjinali ne ise tamir ettiriyor simdiye kadar kimse taktirmadi demisti

19. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça Benimde kiriti sofor tarafi ayna 18 usd +20 usd ship ile cozdum cherokeeye ozel ayna aldim ebaydan icinde yapisticisi var kirik aynanin ustune yapisiyor cillop gibi oluyor
  20. D

Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

Ynt: Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde Hocam simdi aklima geldi bu dedigim yerde 2000 wj icin feyp var 750 tl bir fihat soylemisti benim zj ninki yerine takabiliriz diye cihaz sifir gibiydi..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR