Arama sonuçlarınız

1. D

Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde

Ynt: Wj 2000 orjinal radyo teyip Nerde Ankarada yilmaz elektronuik var cherokee teypleriintamirini yapiyor gecen hafta zj nin teybini tamir ettiler dugmeler ve kaset cslismiyordu gicir gicir yaptilar simdi cd mekanizmasi icin haber bekliyorum.

2. D

Aracin tum plastik hortumlari

selamlar, aracimin motorundaki tum plastik hortumlari yenileri ile degistirsemmi acaba diyorum, gozle gorulmeyen kilcal catlaklar olabilir, hali ile araclarimizin yaslari ileri, sizce maliyeti ne kadar olur ?
  3. D

245/70/16 Yardim

Ynt: 245/70/16 Yardim AT lastikler çok gürültü yapıyor hocam, bende Cooper 255.70.16 vardı ST, (AT sınıfıymış) oldukça yol gürültüsü vardı, standart 4 mevsim taktım araba mercedes gibi gidiyor vesselam yolda..

4. D

Cherokee Çıkma Parça

Ynt: Cherokee Çıkma Parça cİddi gümrük masrafları çıkar, parça 2. el, piyasa araşırması yapılır, rayiç bedeli bulunur bunun üstünden vergilendirilir, ebayden normal günlerde 100 uero, bayram ve yılbaşından 1 ay önce ve sonra 300 eruro dan yukarı her ürün gümrük mevzuatı gereği takılır...
  5. D

ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum

Ynt: ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum Selamlar, ben yillardir ebaydenlisveris yaparim bende hic kaybolma olmadi. Siz zaten telsizi sokamazdiniz gumruten keza telsiz icin telsiz genel mudurlugunden onay bandrol vs islemlerjniz olacakti belki hic alamayacKtiniz...

6. D

1999 WJ Difransiyel Sesi Uğultusu

Ynt: 1999 WJ Difransiyel Sesi Uğultusu Maliyetleri tahminen nedir bunların ?

7. D

ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum

Ynt: ebay dan alışveriş yapan varmı ebay hakkında bilgi arıyorum Dün ebayden söför tarafı ayna siparişim geldi, burada 110 euro, oradan 18 USD+ 15 usd shipping ile geldi 1 hafta surdu Öncelikle Paypal e üye olman lazım para transferini oradan yapacaksın, sonra Türkiyeye gönderiyorlarmı...
  8. D

5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor :) 9lt ilayini yukarida anlattim isin esprisi o benzin aldim 3 km kaymak gibi yolda 9 a dustu hatta fotoyu cektiktrn sonra 7 lere dustu, ne zaman durkalk basladi 16-17 lt ortalama basladi ve o depo sonu 17 ye yakindi ortalama
  9. D

Antalya - İstanbul arası yolculuk...

Ynt: Antalya - İstanbul arası yolculuk... Benim Octavia ile 190-200 tl harcardım, Goril ile ne harcanır ... 350 TL diyelim... tüy gibi giderek..

10. D

siteye fotograf yükleyemiyorum

Ynt: siteye fotograf yükleyemiyorum Choose File seç sonra beyaz yere tıkla sonra "dosyayı metin içine yerleştir" e tıkla işte bu kadar , nasıl yapıldığını gösterme bahanesi ile kendi aracımın ( Araç değil İş Makinesi mübarek) resmini koyayım :)

11. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Tavan bilgisayari ne gosteriyordu ortalama ? Tahminim 32 lt/100km den Yukaridir
  12. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Bu sene kismetse ayni guzergahtan sideye gidecegim toroslari asip Nasil toroslarda sikinti ciktimi fren sorun cikardimi yani surekli fren yada motor kompresi gerek toroslarda

13. D

Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz.

Ynt: Cherokee xj ufak revizyon umarım begenirsiniz. Çok kral olmuş hocam, tebrikler, tahmini maliyetiniz ne mertebede oldu ?
  14. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Sevgili dostum ben yalan soylemiyorum ki? km sayacimda bozuk degil aktif olarak iki aracim var kullandigim gittim mesafe olcumleri ayni, aldigim yakit gittigim yol belli neden bünyen kabul etmek istemiyor :) :) ben anlayamadim ki
  15. D

Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum. 20 bin tl bedava o araç için.

16. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Dostum bu deger auni yol sarinda ayni isida ayni karakteristikte ayni meyilde olmak sarti ile 100 km de harcanacak yakittir , dikkat yol sartlari olcum sirasinda extreme duzeyde uygundu
  17. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Dostum teker dondukten t anina kadar ki degerdir dolayisi ile isterse 100 metre gitsin 100 mertreyi olcer yani 3 km 9 lt ortalama verdiyse diger 3 km de ayni yol sartlari ayni hiz da yine 9 devam edecektir Bu herkesin araci icin boyle . Biraz mizansel...
  18. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Su an benzinlikte aracimi yikatiyorum depoyuda simdi fullettim tam bitmemisti gelmisken doldurayim dedim, iphone dan yaziyorum tepe bilgisayari 19 lt idi 75 tl gaz da kesti pompa 104 mil yapmistim yani 166 km buda km de 0,450 kurus demek ki bu hafta hep...

19. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Arkadaslar anlik degil ortalama deger o anlikta 9.0 olmaz sadece 9 olur , resim isin esprisi yakit aldim 3 km tuy gibi gittim baktim ortalam 9 hosuma gitti foto cektim sonra o deger 7 ye kadar indi ne zaman trafige girdim katlandi Yalniz arkadaslar...
  20. D

Ynt: 5.2 V8 'im Opel Corsa kadar yakıyor Ankara sehir ici 16.5 a 19.5 arasi trafige gore 23 u sadece yogun kar olan zamanda ve zaman zaman agir takviye kulandigm zamanda oldu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR