Arama sonuçlarınız

1. D

Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş

Ynt: Cherokee karlı-buzlu yokuşlar çıkış ve iniş Tecrube gibisi yoktur, tesekkurler

2. D

arazi lastikleri ve yakı tüketimi

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi Benim araç 2" yukseltmeli söylemeyi unuttum :) yol konforu ST lastiklerde çok düşüyor, arazi, güçleniyor araç heybetli duruyor ama uğultu ve yakıt artışını göz önüne almak lazım.
  3. D

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi 96 ZJ orjinali 16 inch. Şu an orjinal 225 70 16 lık 4 mevsim lastikler var, yol konforu arttı yakıt düştü..

4. D

Ynt: arazi lastikleri ve yakı tüketimi Cooper st 255 70 16 lastiklerle 19 lt ortalama yaptigim trafikte simdi takdigim dort mevsimlikler ile 16-16.5 yakiyorum. 200 km max bir depoda giderken simdi 255 km yi gectigi oluyor ciddi fark
  5. D

loredoyu hazırlıyorum

Ynt: loredoyu hazırlıyorum Haydi koılay gelsin, az biraz masraflı olacak ama güzel olacaktır..

6. D

Vergilerde Yeni Düzenleme ve Bizlerin Hali :(((

Ynt: Vergilerde Yeni Düzenleme ve Bizlerin Hali :((( Önümüzde seçimler var , mümkün değil kısa sürede çıkmaz. Bu yasa Türkiyeye uymaz geniş gelir, önce başka şeyleri çözsünler sıra buna gelsin.

7. D

zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız Bir seyden vazgecmeye dusundugunuz an ona en yakin oldugunuz andir derler, o misal bence vaktinizi harcayip gidip almaya mecbur kalmayin asik olarak alacaginiz bir araci akin yani karar verdikten sonra notere...
  8. D

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız Orumcek hislerim araci gittiginizde begenmiyeceginizi soyluyor :)
  9. D

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız Islak zeminde dururken gaza yüklen pencereden dışarı bak, 4 teker patinaja kalkmışsa var demektir ( Biraz zihni sinir oldu ama lift ten daha kolay bir yöntem )

10. D

Şaroki sol dikiz aynası

Ynt: Şaroki sol dikiz aynası Bu site harikaymış, Verdiğiniz sitede 76 usd ye buldum ama yan sanayi, siyah boyanması lazım, hafızası yok. 110 usd, ye aracımın renginde ve hafızalı ... Part Price Quantity Total Remove 1996 JEEP GRAND CHEROKEE LIMITED 5.2L 318cid V8 MFI (Y) OHV Body-Exterior...

11. D

Şaroki sol dikiz aynası

Arkadaşlar, 96 model ZJ için, hafızalı, ısıtmalı orjinal çıkma da olur sürücü sol dış aynayı ne kadara bulabilirim. Ebayden bir satıcı ile 110 usd shipping dahil fiyat aldım, Ankarada bir servis 110 Euro fiyat verdiler.. Ne dersiniz ?
  12. D

Ynt: Vergilerde Yeni Düzenleme ve Bizlerin Hali :((( Bu öyle kolay çıkabilecek bir yasa değil, avrupaya özewniyorlar ama unuttukları birşey var , avrupalının geliri ile TR deki gelir aynı değil... orada sıfır arac birkaç aylık maaş ile erişebiliyrsun, arkdaşım 2004 de 2000 model BMW SW yi...

13. D

Ynt: Vergilerde Yeni Düzenleme ve Bizlerin Hali :((( Bu konu 2007 den beridir gündemde, aracınız LPG li ise zaten emisyon oranınız düşük demektir, vergiden çok etklenmeyeceğimizi düşünüyorum, Düşünseniz 1979 model Renault 12 si olan biri 1000 TL vergimi ödeyecek?
  14. D

Zj Elektrik Kaçağı...

Ynt: Zj Elektrik Kaçağı... Hocam ön kaputun içindeki aydınlatma ampulünün anahtarını kontrol et istersen kapandığında yanık kalıyor olabilir..
  15. D

Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam

Ynt: Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam Ben de satıp Lada Niva alacam :)

16. D

ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Selam son depodur saat 10.30 16.30 saatleri arasi sehir ici dikmen balgat bilkent aydinlikevler umitkoy emek guzergahi
  17. D

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Ama daha once benzinde aracinin az yaktivini soyliyordun 60 kurus civari o zaman katalitik de etki ederdi diye dusunuyorum lpg sisteminde sikinti olabilir taktirdigin yere gotursene
  18. D

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Lastikleri degistirdikten sonra su an ortalama ankara ici yol bilgosayari 15,6 civarinda saka gibi valla

19. D

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Selam sende ankaradasin sanirsam, bende de atiker var bir ara araclari test edelim istersen varsa farki gorursun lpg de..
  20. D

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar Ilk etaptaki harcama ne kadar oldu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR