Arama sonuçlarınız

1. D

Vergiler nasıl olacak

Ynt: Vergiler nasıl olacak Benim 96 da sistemde indirimsiz 613 TL görünüyor, sigortacıdan %5 lik kağıdı aldım Yeğenbey vergi dairesine gideceğim 436 ya düşecek benimde 6 aylık.

2. D

4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı

Ynt: 4.0 ile 5.2 Arasında ki Yakıt Farkı Bence az yakıyor diye ZJ kasada 4.0 a yönelen 93 modele saplanıp kalır ki bu saatten temiz 93 bulmak çook zor ...97-98 lere baksan vergisi dana gibi maşallah... Cherokee binen benzini yakıtı çok önmsemeyecek bunu peşinen kabul edecek, 4.0, 5.2 arasında...
  3. D

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Ankarada özel servis 75 Tl ye detaylı bakıyor, yetkili servisler çok daha pahalı. O yüzden buradan alacağınız tecrübeler ile sayıyı düşürüp öyle servise gidin, araç kötü çıkınca giden paraya üzülüyorsunuz. Ben yapmadım ama keşke...

4. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Benim kendi yorumlarım şöyle 17 bin tl güzel fiyat. koltuklardaki sorunlar aracın uzun zaman kullanıldığını gösteriyor, bu kadar sıkıntı bu km için biraz fazla, o bahsettiğin hiç bir koltuk sıkıntısı benim 96 da yok mesela 122...
  5. D

LPG için kışın soğuk havamı, sıcak hava girişimi daha iyidir.

Ynt: LPG için kışın soğuk havamı, sıcak hava girişimi daha iyidir. Sayın abim :) biip sesi ile irkildim bilgisayarın başında ;D Yıllardır LPG li araç kullanırım, yazın ortalama ayda 50 tl benzin takviyesi yaparken kışın bu değer 75-100 tl ye kadar çıkabiliyordu, yazın motor çabucak sınıp lpg...

6. D

LPG için kışın soğuk havamı, sıcak hava girişimi daha iyidir.

Ynt: LPG için kışın soğuk havamı, sıcak hava girişimi daha iyidir. Kışın artarsa ancak yaza göre benzin sarfiyatın artar , o da LPG biraz daha geç devreye girmesinden ve girene kadar otomatik jiklenin devrede olmasından.

7. D

1996 1998 arası ZJ lerdeki JANT/PARK LAMBASI farklılıkları nelerdir

Ynt: 1996 1998 arası ZJ lerdeki JANT/PARK LAMBASI farklılıkları nelerdir Abicim öyle herdaim Corvette nin üzerine çıkacaksan habire LSD lazım tabe 8)
  8. D

ZJ de dış ısı göstergesi kalibrasyon?

Ynt: ZJ de dış ısı göstergesi kalibrasyon? Vehicle with the key off for more than 4 hours...The CCN will update the ambient temperature reading immediately. Vehicle with key off for more than 2 hours but less than 4 hours....The CCN will update the ambient temperature reading immediately after...
  9. D

97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak?

Ynt: 97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak? Evet LPG li bir cherokee ortalama 2000cc bir benzinli arac kadar yakar. Duzgun bir arac dusurebilirseniz asfaltta kolay kolay kiramazsiniz bu araci. E vergiside 16 yasta dusuyor makul rakamlara, birde gezenbilir sitesinde kucuk ekonomik arac...

10. D

97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak?

Ynt: 97 Model 5.2 ZJ Ocak Bandırolu Ne Kadar Olacak? 2000 CC bir benzinli araç kadar yakacak, böyle düşünü yani 2000 motor bir vectranız var diye düşünün, kulağa korkutucu gelmiyor... 2 tona yaklaşık 4 lü iki sıra V şeklinde dizilmiş motoru ve gök gürültüsü gibi sesi ile .... dün 3 yaşında...

11. D

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? 120 bin de iken sandıkta motor değişmiş ise üzerine 200bin km mi yapmış ? Eğer böyle ise tercih edilebilir, motor 200 binde yürüyen aksam şasi 320 binde düşünmek gerekir. 15000 lpg si olmayan araç için kabul edilebilir, hadi ucuzundan 2500 e lpg...
  12. D

2003 G.C 2.7 Dizel WJ Motor Durması Yardım

Ynt: 2003 G.C 2.7 Dizel WJ Motor Durması Yardım Çok farklı araçlar ama benim 2000 lerin ortalarında bir uno'm vardı, 120 ile giderken stop ederdi, hemen boşa alır marşa basar çalıştırır devam ederdim, eşimde ne kadar soğuk kanlısın diye şaşırırdı :D , servise gittim beyin arızalanmış değişince...

13. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Ne 300 bin km araçlar vardır 200 bin km lere taş çıkarır.. Kullanım ve bakım çok önemli, daha öncede yazmıştım 600bin km de cherokee götürdüm servise saat gibiydi..200bin de cherokee götürüdüm yer yerinden ses geliyordu...
  14. D

Kanadadan Yedek Parça

Ynt: Kanadadan Yedek Parça Bu bahsedilen ürünler için gümrük kargolama ücretleri nasıldır ? bahsi geçen parçalar ağır parçalardır ayrıca gümrük fatura ibrazı istyebilir, Türkiyedeki rayiç bedeller üzerinden vergilendirme yapabilir, parçalar türkiye fiyatının üstüne çıkabilir. Aksesuar harici...
  15. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Satıcı her 6 ay da bir demişti, peki her yıl mı ?

16. D

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? Bu linklerden hiçbirşey söylemek mümkün değil, yanına gitmeden direksiyona oturup sürmeden servise göstermeden hiçbirşey söylenemez, ancak tahmin yürütürüz ki bu da çok işe yaramaz. Ben ne ilanlarda tamam bu işte diye gidip çöplüklerle...
  17. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda O kasko zorunlu kaskonu. Arac degeri ile ilgili her sene araclarin kasko degerleri aciklanir bizde bakariz %5 den fazla ise vergi sadece 1 alt motor dilimine ineriz hala %5 den fazla ise bir alta inmez. Her 6 ayda sigortacidan...
  18. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Bir alt motor ama sadece bir seviye inebiliyorsunuz bu sene 96 modeller 436x2 odeyecekler O kasko baska kasko ilgisi yok. Her 6 ayda sigortacidan matbu bir kagit alinip vergi dairesine gidiliyor. Ayrica 96 ya yapikredi kasko...

19. D

Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ynt: Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? Ben kısa ve öz birşey söyleyeceğim, Bir insan aracını 2004 den beri muayeneye götürmüyorsa bakıma zamanında hiç götürmemiş demektir, bence o araç çöplüktür.
  20. D

1996 ZJ Aldım

Ynt: 1996 ZJ Aldım hafıza için önce set bas bırak numara seç o kadar, yeyp de seçimin yazar, radyo frekansından koltuk ayarlarına dış dikizlere kadar hafızaya alır. Ben LPG konusunda bir soru daha sormak istiyorum lpg markası nedir ? Prins mi takılı ? keza istanbul trafiğinde hele sıkışık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR