Arama sonuçlarınız

1. D

1996 ZJ Aldım

Ynt: 1996 ZJ Aldım Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, araç esaslı duruyor. 2 soru Araç kilometre de ya da mil de ? bilgisayar bağlatıp baktırdınız mı ? LPG deki bu değer şehir içi mi şehir dışı mı ?

2. D

Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Kardeş valla Allah klaylık versin, bugün rotları klu ve rotil başlarını değiştirdim, yarım günümden fazlası gitti, ayaklarım dondu :) 850 tl ödedim birkaç parçaya, yukarıda saydıklarını okuyorumda, offf çok işin var çook...
  3. D

Aracımdaki Yükseltme Nedir ?

Ynt: Aracımdaki Yükseltme Nedir ? Bugün acil olmasada pimpiriklendim alt takımı bakıma soktum rotlar kol ve rotiller değişti, 850 tl sıkışmış, neyse kupalara bağlantı noktasında çok sert kauççuk gibi 2 parmak kalınlığında siyah bir halka parça gördüm takribi 2" gibi duruyor..

4. D

Aracımdaki Yükseltme Nedir ?

5. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Kucuk bir tavsiye, asla 1 araba icin farkli bir sehire gitmeyin, mutlaka kendiniz kullanip test edin, aslinda bir ilan vardi nahsettiniz tum modifikasyonlatin yapildigi mithis bir arac 96 olmasi lazim sahibinden de sanirsamda 32...

6. D

Ynt: Kesin Karar Verilmiştir: 1996 ZJ 5.2 V8 Şimdi Sıra Detaylarda Selamlar, öncelikle şu yukarıdakilerden gayrı en temizinden bir 96 model bakmaya başlamalısın, bu sürec 1 ay - 3 ayı bulabilir. Eğer acele edersen aldığın fiyatın yarısı kadar da masraf etsen içine sindiremeyebilirsin. Şu...

7. D

5.9 Cheroke mi Takaslıyorum...

Ynt: 5.9 Cheroke mi Takaslıyorum... Bencede , elinizdeki nadide aracın kıymetini bilin, 2 sene sonra ben alırım vergileri düşünce :) bahsettiğiniz araçlardan hele Tahoe sport, büyük ihtimal son sahibi siz olursunuz..
  8. D

kilometre sayaçları ile ilgili

Ynt: kilometre sayaçları ile ilgili Ben bir araç bulmuştuım 130 bin milde götürdüm servise kontrole, araç 280 binde sıfırlanmış üstüne 130 bin yapmış 97 model .. ortalama 600 bin km de ... cherokeelerde 2 yerde sayac bilgisi tutuluyor, dış ekrandaki değiştirilebiliyor ama değiştirilemeyen yada...
  9. D

Deri Döşeme

Ynt: Deri Döşeme Cherokeelerde deri hakikidir hem de en kalitelisindendir bir yerde okuduğuma göre 96 ve yukarısı bizon derisi, öncesi ceylan derisi..

10. D

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Bence tam tersine bu mevsim ucma mevsimidir keza kar buz camurun oldugu yollarin amansiz oldugu mevsim ki bu araclara rabet artiyor ve fiyatlara yansiyor...

11. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Diger aracimi kullandigim zaman ortalama 8.5 lt gorunce bi tuhaf oluyorum sanki bedava gibi geliyor , cherokee de 21 lt ye tekabul ediyor ama insan zamanla alisiyor bu duruma 1 depo lpg ile 120 mil gidince sevinc kapliyor...
  12. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Liberty isine girme parca sikintisi var, galeriden alma, araban yok diye acele etme, bulundugun sehir disindan alma, 4.7 iyi bir secim

13. D

Grand Cherokee Müzikleri :)

Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :) Valla infinity hoparlörlerin hepsi patlakmış, dün pioneer lar ile değiştirttim. Şimdi çok güzel oldu, .el radyosu gibi sessten kurtuldum... Yalnız CD atlama yapıyor bozuk çalışyıri temizleme kiti aldım iyice berbat oldu, sizce tamiri mümkünmüdür ?
  14. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Tercih ve bütçe meselesi, 2.7 CRD alabilmek için nereden baksanız 2000 model civarına çıkmanız gerekiyor, yanlış hatırrlamıyorsam yakıtıda şehir içi 0,350-370 kuruş civarı CRD lerin. Ksa yeni, model yüksek, vergisi...
  15. D

CHREOKEE almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Ynt: Cherokee 5,2 v8 Almak İstiyorum Önerileriniz Dostum aracın geçmişi temiz ise o modeldeki araçları caddede kolay kolay hırpalayamazsın, o araçlarda hem GC sağlamlığı hem Mercedes motoru var, bundan iyisi şamda kayısı.

16. D

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Ankara, Şehir içi mesai saatleri sıkışık trafik, LPG le km de max 0,600 kuruş. Ankara, Şehir içi normal saatler, akışkan trafik, sadece ışıklarda dur kalk 0,430 kuruş Bunun dışında şehir içi 0,350 kuruş diyenlere inanma...
  17. D

yedek lastik sorunu!!!

Ynt: yedek lastik sorunu!!! 16" jant kullanır, ancak çokda gerekli birşey değil bence, aranızda kaçınızın lastiği patladı şehir içinde, şehirler arasında ? Benim hiç patlamadı yıllardır :) maaşallah diyelim, lastikler yarılacak türden de değil çelik radyal en fazla delinebilir, bu durumda...
  18. D

cheroke xj almayı kafaya taktım.

Ynt: cheroke xj almayı kafaya taktım. Hocam muhabbeti 2007 de açılmıştı bunun, illaki yapacaklar ama 1-2 senede olacak gibi değil, avrupalı gibi araçlar ucuz ve son model değil, binlerce R12 var piyasada, hacı muratlar var, bunları biden göz ardı edemezler, ama olacak bu sefer araç fiyatları...

19. D

Power Outlet?, Anfi nerede ? Catlak ayna cozumu?

Merhaba, 2 soruyu birleştirmek istedim, İlki konsolun latındaki Power Outlet e ne bağlayabilirim, nasıl bir jack bulmalıyım? kaç Volt veriyor ? ve kullanan oldumu ? 2. si arka yolcu koltuğu açılabiliyor , ancak içi boş, orada anfi mi olması gerekiyor? Keza teypten gelen sesler çok cılız sanki...
  20. D

Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında Selamlar, Bir sedan sessizliği beklemek yanlış olur kanımca, ancak V8 in o gürül gürül sesi ilginç olarak kabine çok yansımıyor, kabine yansıyan sesler lastik sesi motorun gürlemesi değil ama bir miktar uğultusu geliyor. Ama zaten...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR