Arama sonuçlarınız

1. astroshero

Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi?

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Yurtdışındaki sitelerden gördüğüm kadarıyla panelvan camper yapımında tercihler genelde Ducato-Jumper-Boxer, Mercedes Sprinter, VW Crafter. Sprinter ve Crafter, Ducatolara göre biraz daha pahalı ve arkadan çekişli. Ford Transitlerde arkadan...

2. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Ferhat bey sanırım dediğiniz doğru, aracınız 4x4 olsa yine batıp kalacağınız yerler olurdu çünkü bu sefer daha zor koşullara doğru sürecektiniz aracınızı. Sanırım en güzeli Özdal Bey'in sahip olduğu Yamaha BWs 100 gibi veya normal bir scooter...
  3. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Kültür Üniversitesinde yapılan Amatör Astronomi Sempozyumlarına katıldıysanız aynı ortamlarda da bulunmuşuz demektir :) Karavana dair hayallerimin en başında yanıma teleskopumu alıp herşeyden uzaklaşma, gökyüzüne yakın olma düşüncesi var...

4. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Evet Ferhat bey, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Astronomi Kulübü (ASTOM) üyesiyim. Ben de sizin imzanızdan sizin astronomi ile ilgili olduğunuz izlenimine kapılmıştım :)
  5. astroshero

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ayrıca fotoğraflarda görünce daha iyi anladım ki, Ducato'nun altında su depoları için muazzam bir boşluk varmış.

6. astroshero

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Yapılanları merak ve ilgiyle izliyoruz. ellerinize sağlık. Yusuf bey bu forumdaki arkadaşlar için umut verici bir çalışma yapmıştı, devamı birer birer geliyor. Umarım bizler de birgün hayallerimizdeki karavana kavuşuruz.

7. astroshero

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Merhaba Atilla bey, acaba elinizde 17m3 Ducato'ya ait jpeg taslakları var mı? Yani gönderdiğiniz 12m3 ölçülerine ilişkin jpeg dosyasına benzer birşey. Herkese mutlu günler.
  8. astroshero

Karavan İç Dizaynında Ergonomik Birkaç Çözüm

Ynt: Karavan İç Dizaynında Ergonomik Birkaç Çözüm Merhaba Ahmet bey, öncelikle forumda bir karavan fotoğrafları arşivi oluşmasına sağladığınız katkı nedeniyle teşekkür ederim. Bu konuya yüklenmiş olan eski fotoğraflar görünmüyor malesef. Acaba bilgisayarınızda hala varsa tekrar bu konuya...
  9. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Evet bir kıyaslama yapılıyordu. Ama karavana dönüştürülecek araçlarda 4x4 gerekli mi diye tartışıyorduk konu başka yöne kaymadan önce. Fiat Ducato, İveco Daily, Mercedes Sprinter panelvanlarda artık 4x4 opsiyonu bulunuyor. Ayrıca 4x4 VW...

10. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? 4x4 aracı 2 çekere alınca yaklaşık olarak aynı yakar. Onu hepimiz biliyoruz. Ben otomobil ile jiplerin yakıtını karşılaştırmıştım çevreye verdikleri zarar açısından. 4x4 otomobiller de var. Subaru, Suzuki Swift, Terios, Lancer Evo gibi...

11. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Otomobilin 2 katı yakması diğer araçlara nazaran çevreye daha fazla zarar verdiği anlamına gelmez mi peki? Siz de çok yaktığını söylemişsiniz zaten.
  12. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Tüm arkadaşlara tartışmaya katıldıkları için teşekkür ederim. Haşmet bey evet haklısınız. Çekme karavanda en konforlu ve güvenli sürüş 4x4 araçla sağlanıyormuş diğer karavancı dostların tecrübelerinden öğrendiğimiz kadarıyla. Önden çekişli...

13. astroshero

Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi? Eğer arada bir normal aracın gidemeyeceği yerlere gezi yapılacaksa aracın gittiği yere kadar gidip daha sonrasını gezmek için aracın arkasında bulunan bisiklet, scooter veya motor da kullanılabilir diye düşünüyorum. Böylece doğayla daha çok iç...
  14. astroshero

Merhaba karavancı dostlar; Ben de karavan hayalleri kuran bir genç arkadaşınızım. Hayata daha yeni atılıyor olmaktan dolayı karavan sahibi olmama daha çok zaman var sanırım. Ama sabrım var, insan sevdiği ve gerçekten istediği şeyi çok uzun süre sabırla bekleyebiliyor. Hatta beklemek ve hayalini...
  15. astroshero

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan bey merhaba, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Konuyu baştan sona okumak için ancak zaman bulabildim ve bir çırpıda okudum. İlk fotoğraflarda aracın 74 plaka olması bir Bartınlı olarak dikkatimi çekti...

16. astroshero

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Merhaba Levent Bey, öncelikle çalışmanızdan dolayı sizi kutlarım ve kolaylıklar dilerim. Yusuf Aybek'den sonra sizin çalışmanız da bizlere yol gösterici ve umut verici oluyor. Teşekkür ederim. Yazdıklarınızdan okuduğum...
  17. astroshero

Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum

Ynt: Karavanla Dünya Turu Yapmak İstiyorum Fotoğrafçılıkla uğraşıyorum ve Mzungu Osman ile fotoğraflarını paylaştığı site üzerinde tanışma fırsatı bulmuştum. Burada paylaşmak istedim.
  18. astroshero

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Merhaba, temiz su deposundan musluklara suyun nasıl gönderileceğini forumdaki konulardan öğrenme fırsatımız oldu. Benim merak ettiğim şey kirli suyum atık su deposuna nasıl basıldığı ve bu suyun yolda giderken duş...

19. astroshero

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Genelde panelvanlar ruhsatta 2+1 kişi taşıma kapasitesi ile geçiyor. Bu araçları karavana çevirdiğimizde yolcu taşıma kapasitesi yine 2+1 olarak mı kalıyor yoksa 5-6 kişi taşınabilecek şekilde ruhsatta...
  20. astroshero

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Merhaba, araç ruhsatını karavana dönüştürmek için ABSli olma şartı ve 6 yaş altındakilerde %84 ÖTV uygulaması olduğunu biliyorum. Oğuz bey'in yazısından yapılan alıntıda şöyle bir bölüm var; "15m3 ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR