Arama sonuçlarınız

1. caner alpay

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı denemek lazım hocam. kurcalıcaksın biraz. cihaz bende olsa test ederdim. fakat oyle bir cihazda topografik harita pek anlamlı gelmiyo bana. yani amacını bilmiyorum tabi yanlış anlama sakın.

2. caner alpay

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı linkleri buldum arkadaşlar... http://**.com/files/134882185/GARMINTOPOGRAPHICTURKEYMAP.rar http://www.sendspace.com/file/jxk4ju
  3. caner alpay

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı tibişir adlı arkadaşa linkini atmıştım.özelden ona ulaşın. bende linki kaybettim. dosyayıda upload edemiyorum iş yerinden...

4. caner alpay

Satılık Fotoğraf Makinası

Ynt: Satılık Fotoğraf Makinası ahh be abicim. yatıcak yerim yok:( bende çantamı sattım. gözlüğümü satıyorum. sıfır daha kullanmadım. outdoor ilanlarında. arkadaşında CANON 30 D makinesini satıyorum:( herkes bişey satıyo:S
  5. caner alpay

Canon 30D SLR Neredeyse Sıfır (SATILDI)

Canon EOS 30D dijital SLR kamera incelemesi : Canon’un duyurduğu her ürün kaçınılmaz olarak bir heyecan uyandırıyor. Ürünün resmi tanıtımından haftalar öncesi başlayan söylentiler, ürünün teknik özellikleri ile ilgili resmi açıklamalar ve çıtlatılan bilgiler. Tüm bunlar Canon EOS 30D modeli ile...

6. caner alpay

Julbo Sense Noir Zebra Dağcı Gözlüğü

Her türlü outdoor faaliyetlerde kullanılabilir şık bir gözlüktür. Özellikle dağcılık faaliyetlerinde kullanılan bu ürün kaya tırmanışından irtifa tırmanışına kadar etkilidir. Gün ışığında sizi cat 2 de korurken, karlı ortamlarda kendini ışık duyarlılığına göre cat 4 e çıkararak rahat bir zaman...

7. caner alpay

Satılık Fotoğraf Makinası

Ynt: Satılık Fotoğraf Makinası hocam antika takıldıgını bilmiyodum:D
  8. caner alpay

BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009)

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) bizim pilot o hocam:) paso uçuşta:D
  9. caner alpay

Türk Dağcılar Kırgızistan'ın 7 Binlik Dağlarına Tırmanacak

Ynt: Türk Dağcılar Kırgızistan'ın 7 Binlik Dağlarına Tırmanacak yakında elimde olucak. raporları kısmında yayınlarım. isterseniz burayada atarım tabi...

10. caner alpay

Türk Dağcılar Kırgızistan'ın 7 Binlik Dağlarına Tırmanacak

Ynt: Türk Dağcılar Kırgızistan'ın 7 Binlik Dağlarına Tırmanacak Bol ölümlü bir faaliyet yılı olmasına rağmen, türk ekibimiz başarılı bir şekilde zirve yaptıktan sonra ülkemize dönmüşlerdir. Hepsini tebrik ediyiyorum. Başarılanızın devamını dilerim...

11. caner alpay

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) Teşekkürler yorumlarını için. Yukarılarda bi yerlerde karşılaşmak dileğiyle:)
  12. caner alpay

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) Bu fotoğraflar için yarım dakka kımıldamadan bekledik:P

13. caner alpay

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) Zaferin objektiften:)
  14. caner alpay

Ynt: BUDAK; Uludağ - Aynalı Göl (8-9 Ağustos 2009) ...
  15. caner alpay

16. caner alpay

17. caner alpay

8–9 Ağustos 2009 tarihlerinde Uludağ Aynalı göl’de kamp yaptık. 8 Ağustos Cumartesi 15 kişiden oluşan BUDAK ekibi olarak araçlarımız ile Uludağ maden bölgesine ulaştık. Rasatdüzü mevkiine ulaştığımızda şiddetli rüzgâr ve yağmur altında ilerleyerek Karataş Tepeleri ve Zirvenin güneyinden geçerek...
  18. caner alpay

BUDAK; 2009 Peak Lenin (7134m) Tırmanışı

TDF Peak Lenin (7134m) Tırmanış Takımına seçilen üyemiz Murat ZIK diğer 9 sporcu ile birlikte başarılı bir tırmanış sonrası zirve yapmıştır. Kendisini 7134m zirve tırmanışından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. 21.07.2009 Üyemiz Murat ZIK’ ı Bursa Şehirlerarası Otobüs...

19. caner alpay

BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009) ..
  20. caner alpay

BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK Erciyes (3917m) Solo Tırmanışı (23 Temmuz 2009) ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR