Arama sonuçlarınız

1. caner alpay

Haber; K2 2009

Ynt: Haber; K2 2009 emeklerin boşa gitmesi çok üzücü. tabi hayatı riske atmak anlamsız.seney dener inş. darısı başımıza:)

2. caner alpay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler. Bunuda değerlendiricem :)
  3. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Daha dün üye olmama rağmen, siteyi yer imleri araç çubuğu dizinine bile ekledim:) Hatta bazı bölümleride ayrıca ekledim:P

4. caner alpay

Haber; K2 2009

Ynt: Haber; K2 2009 Fındıkta kamp 3ü kurmaya gidicekler arasındamı acaba. yani tekrar denicektir heralde?
  5. caner alpay

BUDAK; Bursada Doğayla Buluşma Etkinlikleri - 7 (02 Ağustos 2009)

Bursa Dağcılık Ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü ( BUDAK ) 02.08.2009 Günübirlik Yürüyüş Programı Tarih: 02. 08. 2009 Saat: 09:00 Buluşma yeri: Teleferik...

6. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ne gibi bir yardım bekliyorsunki:)

7. caner alpay

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Caner Alpay Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - İzmit Memleket: Kocaeli Semt: Altınşehir İlgi Alanı: Yürüyüş, tırmanış, müzik... Not: Yaklaşık 2 yıldır Bursa'da yaşıyorum. Arama kurtarma faaliyetlerinden sonra Bursa Dağcılık Kulübü bünyesinde dağcılık...
  8. caner alpay

Türkiye Dağcılık Kulüpleri

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK)
  9. caner alpay

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK)

10. caner alpay

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) Merhabalar. Marmara civarında Bursa:) Budak adı altında faaliyetlere katılmak isteyen arkadaşlarımız dağcılık bölümünden kulüpler bölümüne girerek forumdan BUDAK kulübüyle ilgili bilgiler alabilirler. Burada da bi kaç şey anlatmak isterim. Budak adı altında...

11. caner alpay

Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler.

Ynt: Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler. Günü birlik yada kamplı bir yürüyüş faaliyeti. Uludağ zirve olabilir... Katıldıgın faaliyetin bir benzeri. Herkes katılabilir. Bir kulüp adı altında olmasına gerek yok tabi ama bizim kulüptende katılanlar olur...
  12. caner alpay

BUDAK: Aladağlar Demirkazık Zirve Tırmanışı (18-19-20 Temmuz 2009)

Ynt: BUDAK: Aladağlar Demirkazık Zirve Tırmanışı (18-19-20 Temmuz 2009) Haklısın abi evdeki pozisyonunu hangi zirve tırmanışıyla geri alabilirsin bilemiyorum artık:D Selma abla gerçekten çok iyiydi. Güzel bir faaliyet oldu. En güzek yanı ise sabahki sürpriz kahvaltıydı. Yine bir sofra ve...

13. caner alpay

Dağ Tırmanışı İçin Beslenme Nefes Açma ve Egzersiz?

Ynt: Dağ Tırmanışı İçin Beslenme Nefes Açma ve Egzersiz? bence bi demirkazık yada emler yapmalısın.yani aladağlar. uzak diye düşünüyorsan, ist.daysan, haftasonu uludağ zirve yap.zirve faaliyetinide teferrüçten başlayarak yap tabi.teleferik kullanmadan:D
  14. caner alpay

Bursalı'lar Ya da Bursa'da Faaliyet Yapmak İsteyeneler.

Merhaba arkadaşlar. Bursada yaşayan ve faaliyet yapmak isteyenlerle bir program yapma düşüncesindeyim. Bursa dışından da misafirleri bekleriz tabi :) . Bu konu hakkında olumlu düşünenler varmı acaba???
  15. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu eyv iletirim tabi. iyi günler dilerim...

16. caner alpay

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz çok yüksekte olmasada yıldızların altında kamp atıp sabah serin bir yürüyüş yapmak isterseniz kocaeli sınırları içerisinde bulunan ay tepeyi uğramanızı tavsiye ederim. her yonden kamp için ideal bir bolge... 40° 38' 44.72" K 29° 55' 33.95" E...
  17. caner alpay

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (BUDAK)

Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü ( BUDAK ), Haziran 2001'de kuruldu. Daha önce Bursa Demirtaşspor 'un Dağcılık Biriminde dağcılık yapan sporcular, gelişmenin doğal sonucu ve ihtiyacı olarak buradan ayrılarak kendilerine ait olan BUDAK 'ı kurdular. BUDAK’ın amacı; Belirli...
  18. caner alpay

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mrb arkadaşlar. bugunden itibaren bende sizinle birlikteyim. adım net zaten.bursada yaşıyorum, aynı zamanda BUDAK klubu üyesiyim.büyük hedeflerle yola devam:) Bozuk pusulayla yola çıkmayın:P Herkese, bol rotalı bir yaşam dilerim:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR