Arama sonuçlarınız

1. cenkcc

suzuı vitara 96 model için stepne kapağı arıyorum.......

Ynt: suzuı vitara 96 model için stepne kapağı arıyorum....... Sıfırı 500 tl bilginiz olsun

2. cenkcc

suzuı vitara 96 model için stepne kapağı arıyorum.......

Ynt: suzuı vitara 96 model için stepne kapağı arıyorum....... Aksiyon Suzuki servis Murat usta 0212 286 46 76 Ellerinde var konuşun isterseniz
  3. cenkcc

96 model vitara jlx lpg yardım lütfen

Ynt: 96 model vitara jlx lpg yardım lütfen resimdeki yanlamasına duran grand vitara modeli o yüzden kafanız karışmış

4. cenkcc

Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar

Ynt: Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar Selam pompaya talibim fiyat nedir acaba
  5. cenkcc

3 MESAJ

Bana gelen bir maili paylaşayım istedim belki bir ihtiyaç sahibine yararımız dokunur MESAJ 1- Cevrenizde tekerlekli sandalye ihtiyaci olan ve temin etme şansı bulunmayan kisiler var ise LUTFEN ACILEN BILDIRIN! Altunizade Kulubu temin edip kendilerine ucretsiz olarak verecektir. . Erol...

6. cenkcc

SUZUKI VİTARA V6 2.0 1996 MODEL İÇİN PARÇA ACİLL YARDIM

Ynt: SUZUKI VİTARA V6 2.0 1996 MODEL İÇİN PARÇA ACİLL YARDIM Tam altı ay aramıştım 3 sene önce Genç tokel firmasını arayın yardımcı olacaklardır zaten varsa birtek orada vardır zamanında araştırmıştım Antalyada bir yetkili serviste vardı 930 tl demişti Aynı malzemeyi istanbulda bir özel servis...

7. cenkcc

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Bende hiç sevmem çiziği nokta kadar çizik olsun satarım hemen ;D ;D ;D
  8. cenkcc

Sen başımızdasın diye kullanmıyoruzki abimmmmmmmmmmmm zaten ;D ;D ;D ;D
  9. cenkcc

Aslında arka gereksiz birader aklında olsun ama almış bulunduk takalım gitsin daha inan o kadar yere girdik çıktık önü açmadım bile bu hafta sonu rallide rescue görevim var sanırım siftah yaparız bir ralli aracına ;D ;D

10. cenkcc

Nerden kopya çekiyorsun amirim ne ayak bu çift vinç falan anlayalım ;D ;D ;D ;D

11. cenkcc

31x10.5x15 federal mt çamur lastikleri

Ynt: 31x10.5x15 federal mt çamur lastikleri ..
  12. cenkcc

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 1993 -1994 arası Yakutistan'da bulundum şantiyemiz vardı stadyum yapıyorduk hava sıcaklığı çok nadir sıfırın üzerine çıkar maksimum soğukluk olarak -65 derceyi gördük 6 ay gündüz 6 ay gece malum doğu sibirya hayat orada kar ve buz üzerinde geçiyor genelde öyle metrelerce...

13. cenkcc

Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ?

Ynt: Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ? DOYLE Turkey - Istanbul Nihat Yenel, Doruk Yenel Organize Sanayi Bölgesi Kimyacilar Sitesi C-15 Tuzla / Istanbul / TURKEY T +90 216 593 27 16 F +90 216 593 27 18 M +90 533 317 72 30 info@doyleturkey.com www.doyleturkey.com Dorukla irtibata geçin...
  14. cenkcc

Satılık Presıdent Valerı cb telsız

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız www.teknoshare.com internet sitenize bakınca imzanız bölümünde yazılı olan bende sizin seviyeniz hakkında kesin kanaate varmıştım zaten
  15. cenkcc

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız Anlayamadığınız içinmi anlamsız geldi Yazmış olmak için yazıyorsunuz halen devam ediyorsunuz Tanımam etmem sizi ne alaka hangi dil bu yazdıkların ? diye sorular soruyorsunuz onların adı noktadır her dilde kullanılır ayrıca işinize bakın bırakın bu...

16. cenkcc

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız Mesaj sayısını çoğaltmak içinmi yazıyorsun acaba böyle gereksiz mesajlar anlamış değilim.Takip için noktalar koymuşum konuyu kirletmemek için sizde öyle yapsanız gereksiz mesajlar yazıp bilgi kirliliği yapmazsanız çok iyi olur
  17. cenkcc

Ynt: Satılık Presıdent Valerı cb telsız ............
  18. cenkcc

Araç İçinde Köpek Tüyüne Son

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son Özelden yazdım bilginiz olsun

19. cenkcc

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. Direk olarak arkadaki vincimi çalıştırır yoluma devam ederim :D :D :D
  20. cenkcc

:) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :)

Ynt: :) sizlerle bir ilki daha paylaşmaktan gurur duyuyorum :) Cidden yazık olmuş fuar için hazırlanmış birde en rezil araçlar fuarıdır kesin.Emeğe saygı falan demeyin lütfen hiçte saygı duyulacak bir emek yok ortada

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR