Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehemet Bey, İzleyenin çok güzel sonuçlarını bekliyoruz sabırsızlıkla.

2. ykamas

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ecosolarenergy07-01-2010 22:23 210 watt yerli üretim güneş paneli (#19263873) Yusuf bey merhabalar efendim. panel fiyatlarımızı 514-euro + kdv şeklinde öne çektik. Jel akü fiyatlarımız karavan uygulaması için 12V 100Ah 280tl +kdv...
  3. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Bir sorum olacak Araştırmalarım sonu bir akünün kapasitesi ne kadar ise onun %10 ile şarj etmek akünün ömrünü biraz daha uzatırmış mesela 60 amper bir aküyü 6 amperle şarj edersek daha uzun ömürlü olurmuş bu ne kadar doğrudur...

4. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Atilla bey, gördüm, sğl ama teknoloji özürlüyüm bilgisayarımı yeni aldım oğlum burda yok yurdışına gitti. açamadım.
  5. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Evet Cantunç Bey, Size göre karavanda böyle hayaller kurmak için henüz erken Ama 20 yıldır kullananların ne fazlası var onu öğrenmek gerek Bizimki de hayal işte Fakirin kurufasulyesi gibi......

6. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Evet Atilla bey o alet Steca ile Topray makaları şarj kalitesi açısından nasıldır bilemiyorum.

7. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? TOPRAY 2 YIL GARANTİLİ 30A ŞARJ KONTROL CİHAZI = 55 euro+Kdv = 69.9 =138 TL iyi mi?
  8. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? 180W MONOKRİSTAL FOTOVOLTAİK GÜNEŞ PİLİ Maksimum Güç (Pmax) W 180 Hücre Tipi Mono Hücre Sayısı 72 Ağırlık kg 15.9 Boyutlar (YxGxD) mm 1580 x 808 x 50 Maks. Voltaj (Vmp) V 36.30 Maks. Akım (Imp) A 4.95 Açık Devre Gerilimi (Voc) V...
  9. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Atilla Bey Panel iki adet olacak akü de 2 o fiyata akü nerede varsa oradan alayım çok sevinirim. paneler de monokristal dendi. Yalnız 135 W üstü panellerin 12 V değil, 24 V olduğu söylendi. ne derece doğru biemiyorum. Bende...

10. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Syn Cantunç Bu örnek fiyatlandırma Benim hayalim 125-135 W lık iki adet panel, 135 lik iki jel akü iki adet 30 A steca jarj cihazı bunlarla bir dolap bir tv bir lamba yetmez mi?

11. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Atilla bey ne dersin ?
  12. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? TOPLAM MALİYETİ 1 adet 180 W Monokristal Güneş Pili 540 Euro 1 adet 30A Şarj Regülatörü 55 Euro 1 adet 12V-135Ah Jel Akü 255 Euro KDV HARİÇ TOPLAM 850 Euro BU SON ALDIĞIM TEKLİF CAZİP DEĞİL Mİ?

13. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Hüseyin Bey, Teşekkür ederim.
  14. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Aliço HÜSEYİN EKMEKÇİ size gelen o örnekten bir tane de bana gönderirseniz sevinirim. ykamas@mynet.com
  15. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Tip farkıdır sanırım Atilla Bey, Sizinki de mantıklı.

16. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Hidrofor su basıncıyla anahtar görevini algılayıp çalışan ürün Kapalıyken çalışan özelliği olsaydı benim akü bitmişti. altı ay aküye direkt bağlı dolaştım. Basınç azalınca gece ara sıra çalıştı. Su basıncıyla stop ediyor...
  17. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Araçlardaki her türlü tadilat,değişiklik projelendirilip ruhsata işlenmek zorunda buna bagaj,her türlü çekici araç eteklerindeki eklentiler vb. dahil. bisiklet taşıyıcı bunlara dahil değil. Motoru trafik bisiklet taşıyıcı gibi değerlendirdi. Bana Çeki demiriyle çekilip...
  18. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Please waitImage not availableEnlarge New 30 Amp Solar Panel Controller Regulator 480 Watt Item condition: New Ended: Dec 06, 200911:14:49 PST Quantity: 10 available Please enter a quantity of $quantity$ or less...

19. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? çok doğru yusuf, hem çin malı değil alman hem fiyat uygun hatta pazarlık edip biraz daha çekilebilir
  20. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? İlan No: #19263873 546 Euro İlan Tarihi 07 Aralık 2009 Tipi Güneş Panelleri Kimden Mağazadan Durumu Sıfır Kullanıcı BilgileriAd Savas Soyad Bozdemir Telefon (Cep) +90-555-2065235 Üyelik Başlangıcı 13 Mayıs...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR