Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Ben De Başladim Kendi̇m Yapacağim Ve Başaracağim

Aracımın ilk fotoları. Nereden başlayayım ? Hangi malzemeleri kimlerden alayım? Yardımlarınızı bekliyorum.

2. ykamas

İyi bayramlar İzmirdeyim kendi karavanıma başlayacağım görüşmek dileğiyle

İyi bayramlar İzmirdeyim kendi karavanıma başlayacağım görüşmek dileğiyle

3. ykamas

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR , HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. Karavana Camlarla başlayacağım. SNN 76 Öneriniz için teşekkür ederim .Telefon da yazmışsınız .İyi oldu ,aradım ,fikir edindim. ama, Başka öneriler de bekliyorum. İzmir deki Camcılarla ilgili. selamlar.
  4. ykamas

tşk arkadaşım
  5. ykamas

Tşk ederim Bizofolü İzmirde temin edicek bildiğiniz yer var mı?

6. ykamas

Mrb Sayın Gezmen, Ben yine aranıza katıldım.

Mrb Sayın Gezmen, Ben yine aranıza katıldım.

7. ykamas

Arkadaşlar merhaba, İzmir - Konakta evim. İzmirdeki arkadaşlar! Doğal olarak Tüm arkadaşlar! 2012 pejo boxer aracımı karavana dönüştüreceğim. Cam işlerini DORA camdan iyi fiyat aldım ama bildiğiniz daha iyisi olabilir. Kendim takarsam 300tl adedi. Konuya yatkın marangoz, Elektrikçi ve antigron...
  8. ykamas

Satılık Karavan Malzemeleri

TŞK EDERİM ARKADAŞIM

9. ykamas

Satılık Karavan Malzemeleri

Arkadaşlar merhaba, İzmir - Konakta evim. İzmirdeki arkadaşlar! 2012 pejo boxer aracımı karavana dönüştüreceğim. Cam işlerini DORA camdan iyi fiyat aldım ama bildiğiniz daha iyisi olabilir Konuya yatkın marangoz, Elektrikçi ve antigron kablo, Taşyünü başta diğer yalıtım malzemelerini uygun...
  10. ykamas

Kendim Mi Yapsam Yaptırsam Mı?

Solarda 25 w olmaz bitti o devir elektrikte her kablo olmaz yanmaz (ANTİGRON KABLO) olacak.İNVERTÖR tam sinüs binlik olacak. izolasyonda cam yünü tehlikeli.kanserojen. akü 1000lik jel olmalı.normal akü olmaz.
  11. ykamas

KARAVAN İÇİN İDEAL SOLAR VE MALİYETİ: 165-190 W ARASI İKİ MONOKRİSTAL PANEL :400 TL İLE 600 TL ARASI ADEDİ 1200TL ŞARJ KONTROL ÜNİTESİ 30 AMP : 90 TL JEL AKÜ 100 100 AMP WOLT AKÜ 898tl : 900 tl ADEDİ İNVERTÖR 1000 LİK TAM SİNÜS 800-1000 TL : 1000 TL KABLO...

12. ykamas

S Merhaba, Kendi karavanını kendisi yapmış birisi olarak öncelikle çıkmayı düşündüğünüz bu keyifli ama bir o denli de zorlu serüvende size kolaylıklar dilerim. Çünkü her halukarda kesinlikle buna ihtiyacınız olacaktır.:smiley: Bugün bildiğim kadarıyla karavan firmalarının standart paketleri...
  13. ykamas

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

bu da duster
  14. ykamas

Dacıa nın duster ve diğer ürünlerine takılıyor sorun yok azami yüklü ağırlık 2008 kg net 1333 kg benim arabanın8dacıa dokker ruhsat bilgileri

15. ykamas

Dacıa dokker arkasına motorsiklet taşıyıcı takıcam. Nasıl yapalım bilen vardır
  16. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

BURSADAKİ KARAVANCI ARKADAŞLAR KİMLER VAR? TELEFON OLURSA YARDIMLAŞIRIZ

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz