Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf Kardeşim, İnşaat işlerinden pek takip edemedim. Evin hayırlı olsun. Mutluluk kaynağınız olsun. Ne kadar sevindiğimi söylememe gerek yok sanırım. Sevgiler

2. ykamas

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yaşar Bey, Ha gayret. Finale bir adım kaldı. Kolay gelsin.Selamlar.
  3. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Bey, Geçmiş olsun. Sizi bu kadar emekten sonra direksiyon başında görmek tek dileğimiz. Selamlar.

4. ykamas

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın aslanahmet , Çok haklısınız.Bilemediğim için öyle oldu.Selamlar
  5. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

6. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın Mithatcan , İyi olacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş. Hayırlı olsun bayilik.

7. ykamas

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) 4 büyüklerin dışında ilk şampiyon olmak ne güzellllll...
  8. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Kurdelayı kesmek kalmış, Güzel gezmeler.
  9. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Salim Engin Akkaş Sayın AKKAŞ, Değerli meslektaşım. Hoşgeldiniz aramıza.

10. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (vehbi42) Sayın Vehbi42, İnşaattan fırsat bulup siteye girince gördüm arabanı. Nasıl sevindiğimi belirtmeme gerek yok sanırım. Bursaya geldim.Arabanı görmek,fikir alışverişi yapmak istiyorum. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

11. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) Vehbi42 Bey, Doğrumu duydum.Doğruysa eğer yeni arabanız hayırlı olsun. Selamlar.
  12. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Hyundai H100 Camper - Kenan Akça

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Hyundai H100 Camper - Kenan Akça Kenan bey, ben de tanıştığımıza sevindim. hem adı hem de soyadı aynı olunca sormadan edemedim görüşmek dileğiyle.

13. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent kardeşim, baya iyi gidiyorsun ve izleniyorsun. kolay gelsin.selamlar
  14. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Hyundai H100 Camper - Kenan Akça

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Hyundai H100 Camper - Kenan Akça Kenan Bey, Önce merhaba Bu isim bana yabancı gelmedi ya da benzettim mi acaba. Akçadağ da berber çalılştık mı? Selamalar.
  15. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yaşar bey kolay gelsin sona yaklaşmanın güzel heyacanını yaşamak güzel.

16. ykamas

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) merhaba mehmet bey, iyi dileklerin için teşekkür ederim.Evet sistem trifaze. TEK ten gelen elemanın elektrikçiye söylediği şu; iki faz aynı yere bağlanmaz.bunu çırakların mı bağladı.sistemi patlatacaksın.böyle elektrik bağlanır mı? hocam...
  17. ykamas

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) yusuf kardeşim, bende sizleri özledim ama yoğunluk(inşaattan)zaman yetmiyor,hele gönül yorgunluğu..... elektrikçiye bırakmayacağım kendim bir bilenden yardım alıp halledeceğim.sistem yanar elektrikçiye bırakırsam. sana kolay gelsin,ara...
  18. ykamas

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) Arkadaşlar, İnşaat nedeniyle sizlerden ayrı kaldım. Elektrikçimle başım dertte.Sistem kuruldu ama ana girişte iki fazı aynı yere bağlayacak kadar cahil çıktı. Mehmet(orbay) Bey, nerdesin. Telefonun da yok ulaşamadım. Selamlar.

19. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Ben bizim araçlara göre hayal ettim. indigo için gayet normal
  20. ykamas

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsel Bey, Geçmiş olsun Gereksiz masraf olmuş selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.