Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Dizel Eberspacher Isıtıcı

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı Bak araştırınca neler var. Yusuf (Yabek) te bulmuş bir farklı örnek. Bizler burada önemli bir potansiyel müşteri grubuyuz. Her firma en uygun fiyatını vermek zorunda. Ben Panel konusunda da bir firmayla görüşürken; "Yüzlerce potansiyel alıcıya duyuracağınız en...

2. ykamas

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı Atilla Bey, Bence güzel bir altarnatif. 12.6 M3 lere kadar her türlü küçük araba için ideal ve güzel bir çözüm bu örnek. Hem yakıt ve elektrik tüketimi de en az seviyede olur bence.
  3. ykamas

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı Atilla Bey, Bu güzel bir örnekleme. Zaten ısıtıcı deyince iki marka da biribiriyle yarışan modeller. Şunu merak ettim. Eberspacher D1 ile eşdeğer örnek gibi geldi bana.

4. ykamas

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı Arkadaşlar, İstanbul birçok ürün temininde ana merkez Burada İthalatçı olmanın ucuzluğu olmalı. Ancak iyi pazarlık edip uyanık olmazsan en pahalı sen alırsın ürün ne olursa olsun AÇSA en uygun yer olması gerekirken AYNI ÜRÜN D2 Adapazarı(1100TL),Nevşehir(1000TL)...
  5. ykamas

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsel Bey, Sevindim ducada tercihine. Siz arabayı alın Yusufun kapısının önüne park edin gidin. Eminim dayanamaz.

6. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Atila Bey, Karamsar olma. Yaşam dediğin 3 gün. Bizden gitti ikisi. Elde kalan bir gün. Bu bir günü nasıl geçiririz. Ne kadar gezeriz. Ne kadarını en iyi şekilde değerlendiririz. Kârımız bu. Öteki taraf korkusuyla günlerimizi karartmayalım...

7. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsel Bey, Hayırlı olsun. İnşallah gönlüne göre bir araç denk gelir. Siz tecrübeli bir arkadaşımızsınız. Doğru seçim yapacağınızdan eminim. Saygılar.
  8. ykamas

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Melih kardeşim, Bizde güneş var, Elinden tutunca mühendisimiz (ülke coğrafyasının özelliği gereği) çok zeki. Aslında Almanya'da olduğu gibi teşvik asıl bu alanda verilmeli. Termik santrallere ihtiyaç kalmaz ya da azaltılmış olur...
  9. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? NE GÜZEL HABER İşte bedava ısınmanın yolu! "Bu sistemin kurulu olduğu mekan, en geç 8 yılın ardından bedava ısınacak.'' Yrd. Doç. Dr. Niyazi Demircan, yaptığı açıklamada, güneş enerjisi ile ısınmayı sağlayan bir sistem...

10. ykamas

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ÇOK HOŞ

11. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) Vehbi beyi sıkıştırmak için söylüyorum. Yağ var,Un var,Şeker alabilecek durumda. Helvasını beklemek dostları olarak hakkımız değil mi?
  12. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Saim Bey, Teşekkür ederim. Acelemiz yok. Hem uygun fiyat Hem de uygun sistem olsun diye tüm çabamız. Şimdi yurt dışına gitme olasılığım var. Almanya da bu sistemin ana merkezi. Güzel habelerinizi de bekliyorum. Saygılar.

13. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Volkan Kardeşim, Panellerle ilgili benim yaptığım araştırmayla kitap yazardım. Teknik bilgisi olan arkadaşlardan beklediğim şuydu; 12 V sistemi olan bir araca en fazla 80 W ile 125 W a kadar paneller koymak gerekir. 150-175-185...
  14. ykamas

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas) Vehbi bey, Hadi sıra sende. Arabayı görelim artık. Selamlar
  15. ykamas

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben de tek tek söyleyemedim. Yeni katılımcı arkadaşlar, hoşgeldiniz.

16. ykamas

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Bunlar yuvarlak ,anlaşılamaz,sorumluluktan kaçmak için verilen politik yanıtlar. Açtım.Bir daha okudum hem prosüdürü,hem de size verilen yanıtı. Orada yönetmelik böyle diyor,şunu yapın demiyor. Genel hükümleri vermiş. Bunlara göre hareket edin diyor. Yönetmelikte de...
  17. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? 80_wp_solar_panel-gunes_pili-fotovoltaik-77WQQaXQQ15336750WQQpXQQdisplayitem Bu da var ama marka belirtmemiş. ne zormuş bilmemek sanırım insana verilecek en büyük ceza CEHALET olmalı.
  18. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın Yusuf KAMAŞ, Talebiniz olan ürünlerle ilgili fiyatlarımız tetkiklerinize sunulmuştur: 1.)Sunrise 80W panel: 200.-Euro+Kdv (adet) http://www.solar-bazaar.com/gunes_enerjisi.asp?id=170 Arkadaşlar panel fiyatı...

19. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? LCD ekrana iki kat ödemeye gerek yok o zaman. Teşekkür ederim Ferhat bey.
  20. ykamas

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Ha akımdayken söyleyeyim. Bir hidrofor yeter. İkinciye gerek yok. T yardımıyla suyu bölebilirsin. yani iki depodan da alsan iki ayrı yere de dağıtsan tek hidrofor yeterli.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.