Arama sonuçlarınız

1. ykamas

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Hiroforun yerini de yeniden değiştirdim. Önceden yatağın altındaydı. su kaçağı görünmüyordu. ısınıyordu. Şoförün solunda emniyet kemerinin altında monte ettim. hortumlarını slikonlu (yumuşak olduğu için ve içini de...

2. ykamas

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Ben içme suyunu beş lt lik (marketlerde ucuz olduğundan) bidonlarla aldım hep. 0.5lt küçük su şişesi gezerken mecburen hep alınıyor. onların boşalanını 5lt ten doldurup buzdolabına koyuyorum.çok soğuk olmasa da baya...
  3. ykamas

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Su deposu taktırmak için en sağlıklı olanını taktırayım diye yaptığım araştırmada şunu öğrenmiştim. İçme suyu dışında (mutfak ve banyoda)kullanılan su için en sağlıklı su deposu bizim içme suyu aldığımız 19 lt lik...

4. ykamas

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Sayın erhan110 Kamp II Depoda su varsa basınç sistemiyle çalışan hidrofor ,çeşmeyi açınca çalışır su akar. Giriş çıkışları sağlam bağlamak lazım (su sızmasını önlemek için) Hidrofor basınç sistemiyle çalıştığından...
  5. ykamas

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Sayın erhan110 Kamp II Hidrofor herkesin (sizin de)kolaylıkla takabileceği küçük bir aygıt. Elektrikle çalışan motor kısmı üstte ,su giriş ve çıkışları olan kısım altta takılmak zorunda. Giriş çıkışlardan...

6. ykamas

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ben de bayıldım.

7. ykamas

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın Sayın fsirin, LCD veya LED ekran oluşu çok önemli olmasa gerek. İkisinin arasında bayaaa fark var . neden bu fark acaba?
  8. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın cesuregelim , Güle güle kullan. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Darısı olmayanlara.....
  9. ykamas

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Aracı en iyi tanıyan en doğru kararı verir. Ben görüntü estetiği açısından görüşümü belirttim.

10. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Aracı incelediğinde öne (Bir numaraya) takmaya zorlayacak. Bence de ön uygun.

11. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın fsirin, http://www.derinmarin.com/Derin-Marin-Teknelerde-Gunes-Pili-Kullanimi.htm STECA regülator var diğeri de Topin akü yazdımı değişik yerlerde değişik bilgiler var.
  12. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın cesuregelim, Güle güle kullan.Darısı başımıza ama ne aldın nerden aldın kaça aldın eeeeeeee öğrenmezsek çatlarız bak ona göre. selamlar

13. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Evet yusuf dediklerinin yanında çok güzel dostluklar bence en kazançlı yönü.. gıpta ile izleniyorsun. keyif veriyor bu da bize.
  14. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Cavit Bey, Siz dersiniz de ben paylaşmaz mıyım? yazdım bile.
  15. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Gelelim regülatör seçimine: 30A steca led veya lcd. aklıma yatan (bu marka bende güven yarattığı için) ama led mi lcd mi bilemiyorum(birinin diğerinden farkı varmı) birde en pahalısı bu marka (Lcs olanı 84 ile 157 euro arası)Kdv...

16. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın fsirin Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Bundan çıkardığım sonuç şu: 80WX3 panel 120-135 Ah X2 Jel akü benim işimi görecek.
  17. ykamas

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Yukarıdaki açıklamalara baktığımda 1.15 VAN 2.0 JTD 10 m3......: 9.0 lt ile VAN tipi (Marka önemli değil) 2.8 düz ve JTD 12,6 m3......: 9.0 lt ile 9.8 lt yakıyor 100 km de. Şimdi garibanın az tamir...
  18. ykamas

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Bence bunlar güzel tecrübeler Sıfır arabaya binen bişey bilmez. Ben de bilmeden motoru çok kötü arabayı alıp,yolda kalıp yaptırmasaydım. Her parçası elimden geçmeseydi. Bu tip arabalara çok yabancı olurdum...

19. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? > Yusuf Bey merhabalar, > > Dünkü teefon görüşmemize istinaden, size fiyatlarımızı yolluyorum. > > PANELLER: > > 75 Watt 17V LORENTZ marka: 294 € - Monokristal ( 53 x 104 CM)- ÇIKIŞI 90W > 110 Watt 17V SOLARA marka: 380 € -...
  20. ykamas

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sayın fsirin 2X125 W panel mi 4X80 W panelmi tercih edelim. Ya da Buzdolabı,hidrofor,tv,laptop ve bir lamba için ideal olan panel ve akü tercihiniz nedir?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.