Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Phuket - Thailand
Bneim bahsettiğim adalar günlük geziler için
bu gezilerde yemekler ya adada bir restoranda açık büfe tarzı yada
teknede veriliyor sadece öğle yemeği
Samui adası ülkenin diğer tarafında Phuket gibi büyük bir tatil adası
oraya günlük gezi pek olmaz.
Phukette ne tür yemek...
Ynt: Phuket - Thailand
Fiyatlar 2 yıl evvel daha iyidi kişi başı oda kahvaltı 1200€ civarı tutur sanırım - uçak, transferler vs dahil-
Adadayken fiyatlar oldukça iyi. Günlük ada vs turları 50-70$ kişi başı. Yemek transferler dahil.
Pazarlık edin.
Çoğunluk turist Avustralya çünkü çok yakın, daha...
Merhaba,
Uzun bir aradan sonra geçen yıl yaptığımız Phuket tatili sırasındaki izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Singapur Hava Yolları ile IST - Dubai - Singapur daha sonra yerel hava yolu ile Phuket.
Sanırım Dubai 4 sonra 6 ve son olarak 1 saat gibi bir uçuş süresi var.
Gidilecek en iyi...
Ynt: Hindistan Bombay
Sanırım ben sizin gezgin kategorinize girmiyorum. Zaten gidiş amacım daha çok iş içindi.
Bu arada sadece gördüklerimi resimlerim ve izlenimlerimi aktardım. Ben beğenmedim.
Sizin hoşunuza gittiyse ne mutlu size. Zaten yazımda belittim bu benim görüşüm ama herkesin...
mecera istediğiniz zaman bu yolu birde gece gitmeyi denerin derim.
ona ait resim yok ama birsürü far karşıdan doğrudan size doğru gelirken
emin olun çok eğleneceksiniz :)
biz bir yerden sonra artık duaya başladık yol bitsin diye ve yola bakmayı bıraktık
orası şehirler arası yol - trafik hindistanda testen akıyor
dediğim gibi hangi taraf daha güçlü ise diğerini yol dışına atıyor
bir sonraki kareyi çekemedim o sırada kendimi korumaya almıştım :)
part.5
Yazdıklarımdan ve resimlerimden sonra hep kötü şeyleri belirtmişim diye kızanlar olabilir,
ama ben bunları gördüm bunları çektim. Bir başkasının seyahati çok daha iyi geçmiş olabilir.
Herkese merhaba,
Yeni bir üye olarak bende gezilreim ile ilgili bilgileri payleşmek istiyorum.
Bu siteyi bulduğum için oldukça mutluyum, genellikle geziler hakkında bilgi edinmek için yurtdışı sitelere bakmak gerekiyordu.
2007 yılında Hindistan / Bombay (Mumbai) a bir iş gezimiz oldu.
Benim...