Arama sonuçlarınız

1. orhan19

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ..

2. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ..
  3. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş zamanımız kısıtlıydı mangal telaşından birçok arkadaşla tanışma fırsatı bulamadım seninde hep dile getirdiğin gibi tüm arkadaşlarımız birbirinden değerli gurubumuzun kıymetini bilelim sanada bu oluşumdaki katkılarından ve özverinden...

4. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın tüm dostlar
  5. orhan19

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

Ynt: pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning merhaba tüv de bakılan katalitik konvektör dpf deyil zaten katalitik duruyor ayrı ayrılar 2011 modellerinde dpf yok ben iptal ettirdikten sonra tüvden sorusuz geçtim dpf yi söktürüp birkenara koyun yerine boru yaptırın dpfyi...

6. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hayırlı geceler hazırlıklar bitti malzemeler araca yüklendi sabah görüşmek umuduyla tatlı rüyalar

7. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş dikmende hava nasıl kar varmı 25 senem keklik pınarında geçti dolmuş otobüs polisevinin orada kalırdı kar yağınca okula yürüyerek gelir giderdik yağıncada 5-10 cm deyil içine gömülürdük Ankaranın dikmeni yani gündüz elmadag bembeyazdı
  8. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 23.sıraya eklenen kişi ismine aldanmayın baydır pajero aracı olmasına rağmen bugüne kadar gezenbilir ismini duymamış ve haliyle üye olmamıştır pazargünü muhtemelen ailesiyle katılacaktır üye kaydı pazargünü tarafımızca arazide yapılacaktır
  9. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

10. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu şavaş eminimki birçoğumuza tercüman olmuşsun yazdıklarınla kendini anlatmışsın sanki senin gibi bir dosta herkesin ihtiyacı var yüregin mutlulukla sevgiyle atsın her daim .

11. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu .
  12. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu iyi geceler Ankara gece çayı benden

13. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ışık dağı karagölden birkaç kare
  14. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş kardeşim merhaba samimiyetinden ve gayretlerinden dolayı buradan sana teşekkür ediyorum kendi adıma da özür diliyorum haftasonu yapılan toplantı ve etkinliğe ismimin geçmesine rağmen gelemediğim ve bu husustada hiçbir mazeret...
  15. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu murat bey nice yaşlara

16. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu murat bey düşüncelerinize saygı duyuyorum standart donanımlı aracımla bende offroad filan yapmıyorum doğada sadece gidilebilecek görülebilecek uç noktalara gitmeye ugraşıyorum semaverde bir çay demleyip bir göl kenarında bir ormanda...
  17. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu başkanın mesajlarından sonra şevkimiz kırıldı murat beyin böyle anı bir kararla kendini pasifize etmesinin nedeni nedir acaba ben murat beyin bir kızgınlık neticesi bu söylemleri dile getirdigini gönlünden geçenler olmadığını düşünüyor ve...
  18. orhan19

Toyota Landcruiser 80 Series satilik bilen var mi

Ynt: Toyota Landcruiser 80 Series satilik bilen var mi bulursanız banada haber verin 1.5 senedir arıyorum parasıda önemli deyil temiz olsun içime sinsin parasına bakmıyacam o derece bulunması zor yani ben ümidimi kestim ( dizel ) olanı için herşey gönlünüzce olur inşallah.

19. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu teşekkür ederim murat bey sizide buradan tebrik ederim böyle bir organizasyonu bu şekilde başarıyla kazasız belasız herkesi hoşnut ugurlayarak tamamlamanız takdire şayandır.Tanışmayı çok istedim ama bu sefer olmadı en kısa zamanda olur inşallah...
  20. orhan19

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu savaş bey birmukabil nice bayramlara inşallah aracımında sıkıntısı çözüldü sudan dolayı araç kendini korumaya almış sistemden arıza kodu silindi araç normale döndü enjektörler boşuna söküldü tabi bu servisin başına ilk geldigi için çözüm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,112
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR