Arama sonuçlarınız

1. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Suzuki asal ile görüştüm fiyat bilgisi veremiyorlar fakat kasım gibi showroomlarda olacak deniyor. Eylül gibi sierra siparişini geçmeyi düşünüyorum kısmet olursa En full modeli tahminen 120k TL civarı olacaktır diye düşünüyorum. Önümüzde ki kış inşAllah sierra ve freecamping port çadırımızla...

2. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Yeni jimny 2 model ile geliyor, Çamurlukları düz standart olan jimny ve jimny sierra adında 1.5 litre tamamen yenilenmiş motor ile çamurlukları boyasız daha kaslı duran modeli olacak. Standart jimny ise jp pazarı dışında 660cc turbolu motor ile satışa sunulacak. Bunlara ek 1.0 turbo ve 1.2 NA...
  3. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Bende takipteyim bugün tanıtıldı çok başarılı olacağı kesin, buraya gelmesi bu sene sonunu bulur herhalde. Turbosu daha mantıklı bence tork dan dolayı. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Seref Goren

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Ortiz modellerini yeniledi ve güzel oldu. Fakat belli başlı şeyleri kullanmadan bir yerde kalır daha gelişemez mesela al ko şasi, dometic thetford jabsco ve truma gibi. Tabi bunları kullanabilmek içinde ihracat yapıp eur kazanması lazım, o işe de kalkışsalar yerli pazar yeteri kadar getiri...
  5. Seref Goren

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Uygunluk belgesi ve diğer belgelerin hepsinin tarihi geçmiş yıllar olmuş, O1 belgesi var gibi ama hangi model belli değil geçerli mi değil mi bilemeyeceğim. Yinede araştırıp koymuşunuz teşekkürler. Laf ebeliği yapıpta onlarca boş post girmemişiniz, tebrik ederim. SM-G950F cihazımdan Tapatalk...

6. Seref Goren

Bir kaç tane düzgün değerli insanın hatrına daha yazmayacağım bu konuya. Gecenin bir vakti araştırıp koyuyorum buraya nafile herşeyi zaten 2 dakikada herkes her bilgiye ulaşabilir. Ben uğraşmayacağım artık zaten 2 gram yabancı dili olan herşeyi bulabilir kanus ile alakalı. Forumda bir tane...

7. Seref Goren

Emredersin SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Seref Goren

Attığım belgedede approved mass KG var sayfaları çeviriniz. Datenblatt diye indiriyorsunuz üstünde fiyat listesi yazıyor diye fiyat atmışınız demişiniz pes doğrusu SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Seref Goren

O2 belgesi göndermedim Tüv onaylı 750kg altı karavan olduğu yazıyor O1 belgesi buradan alınacak. Neden pino ve diğer iddaa edilen karavanların O1 belgesi inatla koyulmuypr buraya????? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. Seref Goren

Artık yeni düzenleme ile BE ehliyetiniz olması lazım, 750kg altı karavanlarında O1 belgesi olması lazım. Arkadaş koyacaktı belgeleri bir türlü koyamadı yok çünkü! Bunlar gerekli şeyler olmazsa cezayı yersiniz, eskisi gibi polise istersen tart ölç biç diyip kurtulmak yok. O kadar alışmışız ki...

11. Seref Goren

Olma zaten herkes herşeyi görüyor, yücel beyede hasta o tedavi görüyor diyip adamı bana karşı rencide edende sen değilsin zaten değil mi? Neyse ki özel mesajların duruyor buraya post etmicem zaten herşey ortada. Tüv den haberi bile olmayan adamın 10 yıldır karacan sahibi olması hahaha...
  12. Seref Goren

Allah aşkına daha yazma boş yapma varsa belgen açıkla görelim o karavan şu para değil 6 tane karavan O1 belgesi var demişsin koy buraya görelim. Koyamıyorsan özür dilersin efendi efendi gidersin milleti kara bilgiyle zehirlemene gerek yok. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Seref Goren

Ben zaten bir kaç post unuzdan yakaladım yalan yanlış yazdığınızı, adria yı arkadaşım getiriyor demişin bizzat hüseyin beye (Adria karavan distribütörü) gittim hali hazırda mesajlarınızı gösterdim ne sizi tanıyor nede hayatında görmüş, Haayatında karanavan almamış binmemiş adam olduğunuzda...
  14. Seref Goren

İlgili belgeler burada Tüv geçerli olmak üzere. Birşey yazıyorsan havadan sallamayacaksın belgelerle kanıtın olacak. İyi alışmışınız burada başı boş görüp sallamaya. Bekliyorum pino nun belgesini... SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Seref Goren

Belgeleri koyunda görelim bir zahmet ben bulamadımda! Alman Tabbert ve Hymer grubu (dünyanın en büyük karavan üreticileri) ilk defa 750kg altı karavanı bu sene çıkardı O1 belgesi alabilecek 2 yeni ürün. Bizde merdiven altı gece kondu mahallesinde üretim yapan firmalar yıllar önce bunu...

16. Seref Goren

Bu yazdıklarının O1 belgesi var mı yoksa ezbere mi konuşuyoruz? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Seref Goren

750kg altı karavanları çoğu araçla çekebilirsiniz sorun olmaz. Fakat 750kg altı karavan türkiyede yok, yeni Knaus getirdiler bir tek onda mevcut Travelino modeli. Onuda zaten fiat 500 bile çekebiliyor sorun olmaz. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Seref Goren

Knaus Nİhayet Türkİyede

O liste güncellenmemiş olabilir çünkü kırşehirde ki firma yaklaşık 1 yıldır kapalı ve battılar zannedersem. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Seref Goren

İthal Çekme Karavan Önerisi !

Şimdi bende sitenizi inceliyordum. Hayırlı olsun öncelikle. Travelino çok güzel gözüküyor ağırlıpından dolayı belge gerektirmiyor değil mi? 750kh altı fakat duş var mı acaba? Knaus 450fu için detaylı bilgileri özelden mesaj atarmısınız rica etsem. Teşekkürler. SM-G950F cihazımdan Tapatalk...
  20. Seref Goren

Yarı Otomatik Tek Kavrama Şanzıman İle Karavan Çekilir Mi?

Selamlar ben sizin yerinizde olsam ETG gibi bir şanzıman ile şansımı zorlamazdım. Keza aracınızın gücü limitlerde ve 900kg lık bir karavan aracınızı oldukça yoracaktır. Nacizane tavsiyem ya eat şanzımanlı bir psa ya geçin, hem 120hp hemde 300nm ye yakın torkunuz olur hemde kafanız rahat olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR