Arama sonuçlarınız

1. Seref Goren

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

İ N A N I L M A Z ! Hayran kalmamak elde değil, gerçekten yaşıyorsunuz hayatı Serhat bey. Tebrikler.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Seref Goren

May Karavan

Selamlar, O kadar çıkmanıza gerek yok, 17-18k eur bandında çok güzel orta boy karavanlar var. Hem adria da hem bürstnerde. Sizin dediğiniz fiyatlara en büyükleri mevcut onlarda gereksiz büyük. Bu dediğim markalarda thetford buzdolabı tuvalet ve dometic ocak mevcut. Thuruma ısıtıcı ve boiler...
  3. Seref Goren

May Karavan

Bu işi yapan bir çok insanla konuştum, şase al ko değilse 5 para etmez diyorlar. Bence bütçe varsa gözü karartıp Adria, Bürstner vs gibi markalara yönelmekte fayda var. Avrupa yapımı karavanlar daha ucuza geliyor türk yapımı olanlardan. Akıl alacak gibi değil. SM-G950F cihazımdan Tapatalk...

4. Seref Goren

May Karavan

Al ko meselesine dikkat edin, kaplin vs derken şase ninde al ko olması lazım. İşin enteresanı kelime oyınu oynayanlar epey çoğaldı. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Seref Goren

Arsamıza Engin Başoğlu'dan 2 Başoğlu Çekme Karavan Geliyor :)

Çok geçmiş olsın nöyle şeyler duymak hem insanı üzüyor hemde güvensizlik problemi yaratıyor. Memlekette işini hakkıyla ve şerefiyle yapan insan sayısı her geçen gün azalıyor mağlesef!! SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Seref Goren

Focadan Selamlar

Harika fotoğraflar kartpostallık. Pavillion çok iyi olmuş, kurulumu kolaymıdır acaba? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Seref Goren

Garip 2018...

O kadar kitap okuduğunuzu falan paylaşmışınız fakat size yazılan şeyleri bile anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz fakir demedim size ayrıca malınızı mülkünüzü de sormadım demogoji yapın siz devam. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Seref Goren

Garip 2018...

Hocam şahsınıza kötü birşey söylemedim sadece aynı şeyi defalarca tekrarlamanızın sebebini sordum. Neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamadım :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Seref Goren

Garip 2018...

Yücel hocam, bu 100bin liralık karavanlarla ilgili takıntınıza anlam veremiyorum. Devamlı dile getiriyorsunuz, size 100binlik karavanda birşey mi yaptılar acaba? İsteyen Bentayga ile Tabbert çeker isteyen 10 bin liralık arabası ile başka birşey. Herkes kamp yapmak için lüksünden ödün vermek...

10. Seref Goren

Garip 2018...

Güçlü ile piri yi çekme fırsatınız oldu mu? Nasıl gitti ilk buluşma ? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Seref Goren

İthal Çekme Karavan Önerisi !

Normalde çekişte bir sorun olmaz zaten çok rahat gidersiniz fakat benim sorum yağmurlu havalarda ve çamurlu yollarda ki kampada giriyorsunuz bir sorun oluyor mu? Aracınız fwd olduğundan dolayı patinaj vs oluyor mu özellikle dur kalk yokuşlarda düşük hızlarda? Çok teşekkürler yanıtınız için...
  12. Seref Goren

Garip 2018...

Hadi hayırlısı olsun en azından daha az yakıt daha çok yükleme alanı ve en önemlisi daha konforlu yolculuklar olacak. Yanlız ilk defa bu tarz bir aracın karavan çektiğini göreceğim bir sorun olmasın herhangibir konuda? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Seref Goren

Bu aviva lar çok hafif olmasından dolayı ilgimi çok çekiyor fakat bende inceledim çekmeköyde içinin kalitesi pek içime sinmedi altea lar daha iyi gibi. Sizin çeken araç 1.5 dizel midir? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Seref Goren

Karaburun Kampı

Harika fotoğraflar devamını bekliyoruz :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Seref Goren

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Yeni tipler gelmiş sizinkinden farklı olarak oval camlar açılıyor vs. Birde ağırlığı düşürmüşler sanırım. Sizin gördüğünüz ne gibi farklılıklar vardı başka? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Seref Goren

Aykut bey ortiz karavanınızı alalı epey bir süre geçti. Detaylı bir inceleme yazısı yazarsanız çok takdire geçer. Malum eur 5 dolar 4 gidiyor. İthal karavanlar 150 nin tl leri buldu artık. Ortiz ile fark açıldı. Sizden ricam üzün bir inceleme yazısı artısı eksisi vs. Alman malı karavana göre...
  17. Seref Goren

Sadece karavan çekecekseniz arazi vs çok bütçe ayırmaya gerek yok bence. Ben hem günlük kullanım hemde karavan çekilebiliyor diye 2 GT aldım. Towcarinfo yazıp google a çıkan siteden kontrol edebilirsiniz. Bence sizin için en uygun araç ssangyoung actyon sports olur o bütçelere temizini...
  18. Seref Goren

Yeni Kasa Sorento Hakkında.

Yanlış anlaşılma olmuş sportage a gitmiş beyfendi oysa ki konu sorento. :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Seref Goren

Tonguz hocam selamlar, İyi niyetle verdiğiniz cevaplar için size teşekkür ederim ama yazdıklarınız malesef off topic! Zaten baktığım karavanlarda truma vs GRP panel al ko vs standart. Ben sıfırdan karavan yapmayacağım ki webasto vs koyayım. Zaten webasto tırlar yada araçlar için. Aldığınız...
  20. Seref Goren

Volvo Xc90

Turbo ile alakalı bir problem vardır muhtemelen ustaya gösterim belki ömrü bitmiştir. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR