Arama sonuçlarınız

1. Seref Goren

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Hayırlı olsun bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı söylerseniz size uygun araç tavsiye edebilirim. Ben 216d Gran Tourer aldım hem 1500kg ağırlığa kadar çekebiliyor kağıt üzerinde hemde 7 kişilik çocuk vs. İçin çok geniş hacimli bagajı var. Uzun yolda 4 litre tüketimi var. SM-G950F cihazımdan Tapatalk...

2. Seref Goren

Karavan

Bu kafamıza göre yapılan karavanlar nasıl yola çıkmak için izin alıyor. İthal edince bile bir ton evrak işi çıkıyor ki alman markalarından bahsediyorum her belfesi uygunluğu olan. Bu nasıl olacak? Al ko şasi kullanmak en mantıklısı bence SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Seref Goren

Garip 2018...

Kahve fotosu paylaşmayın demedim ben yanlış anlaşılmasın sadece ocakta aynı manzara sıktı dedim hep aynı şey. O yüzden manzara eşliğinde paylaşın ki içimiz açılsın :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Seref Goren

Garip 2018...

Yücel hocam sabırsızlıkla bekliyoruz gezin görün paylaşın ama ne olur artık türk kahvesi paylaşmayın gına geldi. Eğer illa ki paylaşacam diyorsanız manzara eşliğinde çekip koyun ocağın üstünde değil. Kazasız belasız nice seyahatleriniz olsun garip ile.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk...
  5. Seref Goren

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Hocam selamlar, Böyle bir makineyi kendiniz için mi imal ediyorsunuz yoksa seri üretimede geçecekmisiniz eğer başarılı olursa? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Seref Goren

750kg Çekme Karavan Hakkında !

Hocam sakin olun kanunlara aykırı bir hareket yapmıyoruz brain storming olay! Madem bu kadar kanunları takan birisisiniz, 2 tonluk karavanı 1 ton arabayla çekenlere çıksın sesiniz. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Seref Goren

Şöyle birşey olamaz mı, 750kg ucuz bi karavan alsam orada bırakıp yeni karavanla gelsem ?? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Seref Goren

Aslında problem şu, ithal etmekte sıkıntı yok aynı paraya geliyor avrupa ile. Tek sorun çekerek getiremediğimiz için karavanı mecbur low bet ile getirmemşz lazım oda 4k eur tutuyor. Evrağı ruhsatı motoru vs olmayan birşeyin neyini sorabilirler aklım almıyor işin doğrusu. SM-G950F cihazımdan...
  9. Seref Goren

Cevabınız için çok teşekkürler, aradım bu konu hakkında pek sağlıklı bilgi bulamadım. Açıkçası hiçbir belgesi olmayan römork için bir sorun olmaz diye düşündüm. Sonuçta ha bagajda karouz getirmişiniz ha 750kg römork çekmişsiniz aynı şey değil mi teoride :) 2 sinede belge gerekmiyor:) SM-G950F...

10. Seref Goren

Aykut bey selamlar tekrardan, ortiz karavan ile görüştüm izmir çiğli ye gidip bakacağım karavanlarına. Ağırlık olarak 1350kg diyor, eğer kavak yaparsak 1200kg olur diyor. sizin karavan neden ağır bu kadar acaba?

11. Seref Goren

Saygıdeğer forum üyeleri herkese selamlar! Sizlerin yardımına ihtiyaç duyuyorum, şöyle ki; Yurt dışından karavan ithal etme çabasındaydım fakat bir ton evrak işi vs. derken 750kg altı karavanlara bakmaya başladım. Belki biliyorsunuzdur artık teknolojinin de ilerlemesi ile 600kg civarı...
  12. Seref Goren

Bence tam tersi, zaten çok ağır olan bir karavanı dahada ağır yapmak hem çekişi zorlar aracın motorunu yorar hemde konforu bozar. Hafif karavan olsaydı belki o zaman 100-200kg kabul görebilirdi bir nebze. Yakıt tüketimi önemli bir konu bence, öyle olmasaydı her araç önerisi veya tavsiyesinde...

13. Seref Goren

Garip 2018...

Niva olsa garip in yerine daha mı rahat olurdu acaba? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Seref Goren

Garip 2018...

Yücel hocam selamlar, O araçla iyi gezmişiniz masraf çıkarmıyor mu size? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Seref Goren

100 litre ve üzeri su deposu dolu yola çıkmak yakıt tüketiminide epey bir etkilemez mi? Camp veya konaklama yapılacak alana en yakın benzincide depo full yapılıp öyle gidilse daha iyi değil mi? Hemde yakıttan tasarruf sağlanmış olur?? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Seref Goren

O zaman portatif jeneratör ile çalıştırılabilir sanırım. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Seref Goren

Bu arada makinanın enerji sınıfı A+++ yani belki akü ile bile çözülebilir.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Seref Goren

Bu arada aksa nın portatif jeneretörü var o iş görmez mi bu makine için? Aksa AAP-2000İ Benzinli Inverter Jeneratör 2kVA (4 Zamanlı Fiyatı Ticaret&wt_gl=cpc.nelk.6822.yapi-market-pla&gclid=Cj0KCQjw7Z3VBRC-ARIsAEQifZQkmKTOGscXi5EmRTpqGCVy3sw2h7wU1lKGemtT7NdKMh7EfxIDD7oaAhgIEALw_wcB SM-G950F...

19. Seref Goren

Bu markanın ayrılacalığı şu, başka hiçbir markada böyle bir tasarım ve boyut yok. Elektrik olmadan akü ile nasıl çamaşır makinesi çalıştırmayı düşünüyorsunuz acaba? Eğer öyle bir niyetiniz varsa hayal benden söylemesi. Eşek yüküyle para demişiniz ama bence gerekli birşey. Ne kadar ekmek o...
  20. Seref Goren

Selamlar, Teknelere ilgim dolayısı ile aynı çamaşır problemi orada da yaşandığından böyle bir çözüm olmuştu. Bende öneriyim dedim. Bu arada bu indirimli fiyatı eskiden 2500tl idi. Enerji sıkıntısı neden problem olsun ki. Kampta elektrik var yada benzincinin fişine takılabilir diye düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR