Arama sonuçlarınız

1. Seref Goren

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Fazla kafa yormaya gerek yok, LG F70E1UDNK1 3.5 kg 700 Devir Çamaşır Makinesi :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Seref Goren

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Yasak ve tehlikeli olduğunu Adria karavan satıcısı Hüseyin beyden öğrenmiştim. Keza avrupada öyleymiş. Orada öyle ise burada da böyledir herhalde. Benim öğrenmek istediğim neden su deposu boş seyahat etmek varken (yakıt avantajı sağlar boş depo) dolu depoyla gidiliyor, su bulmak problem mi...
  3. Seref Goren

Zaten d max ın işi bu yük çekmek. Bir sorun yaşamazsınız pick upla. Fakat normal araç 1-2 aya pert olur o karavan ile. Şunu merak ediyorum, 150 litre su deposuna ne gerek var. Zaten seyir halinde normalde depo dolu gitmek yasak ve tehlikeli karavanın statiğini bozduğundan dolayı. Siz neden...

4. Seref Goren

Su deposu kaç litre? Epey bir ağırmış boyuna göre. Mocamp a uygun sanırım. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Seref Goren

Aykut bey selamlar, Ortiz karavanınızı tartma imkanınız oldumu acaba? Dolu ağırlığı kaç kg geliyor? SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Seref Goren

İthal Çekme Karavan Önerisi !

Hocam selamlar, Gurbette olduğunuzdan dolayı burada ki vergi sisteminden pek haberiniz yok sanırım. ÖTV denilen birşey var burada. Eğer motorlu bir karavan ithal etmeye kalkar isek uçak fiyatına geliyor hiç gerek yok :) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Seref Goren

Merhabalar, Kullanmakta olduğunuz bipper 1 ton ağırlığı ile 1500kg üzeri ortiz karavanınızı çekmeye uygun değil ve herşey den önemlisi yasal değil. O karavanı çekmek için en az 2000kg ve üzeri araç gerekiyor. Devamlı yazıyorum çeken araç çektiği karavandan en az %25 daha ağır olmalı diye...
  8. Seref Goren

Ortiz 5.25 Classic Bana Uyar Mı?

Mustafa bey selamlar tekrardan, 472pk da tam boy buzdolabı yok altea modelinde. Sizin deiğiniz 472pk aviva modelinde var fakat aviva modelleri aşırı kalitesiz. Altea çok daha iyi malzeme kalitesine sahip. Boy olarak fiyat farkı çok az oluyor asıl fiyat farkı serilerde çıkıyor. Benim 402 yi...
  9. Seref Goren

Ortiz 5.25 Classic Bana Uyar Mı?

Ortiz karavanı incelediğimde net ölçüler verilmemiş. 5.25 boy diyor ama neye göre bu boy? Eğer ok dahil ise çok kısa. Ağırlıkta verilmemiş ki 1500 kg üzeri gelir yürüdüğü zaman bence. Bu ağırlıkta ki karavanı zaten çekemezsiniz duster ile. Benim size nacizane önerim adria altea 402 ph. Hem...

10. Seref Goren

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

2 post evvel verdiğim sitede tüm araç ve modellerin bilgileri var. Her karavan farklılık gösterebilir. Her araç her karavanı çekemez boş boş muhabbet yapıp cahilce şeyler yazmayın lütfen. Çeken araç karavandan en az %25 ağır olmalı. Teoride kendinden ağır römork çekebilir belki bir araç o...

11. Seref Goren

Hiç bulaşmamak lazım o zaman. Knaus istenirse sıfır olarak ithal etmek en mantıklısı. Bunun içinde düseldorfa fuara gitmek gerekiyor. Orda hem indirim yapıyorlar büyük miktarda hemde gümrük işlerini kendileri hallediyorlar diye biliyorum SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Seref Goren

Orhan bey selamlar, Knaus alman üreticiler içerisinde hymer eriba ile birlikte en iyi karavan üreticileri. Benimde beğendiğim bir model var sport 500 modeli kdv dahil 18k eur yurt dışı fiyatı. Tako yu aradım fakat ulaşamadım. Sitelerinde Caraone diye modelleri var. Knaus un alt markası. Eriba...

13. Seref Goren

Yeni Kasa Sorento Hakkında.

Herkese iyi forumlar, 2016 ve üzeri 2.0 litre dizel 4x4 sorentolar hakkında yorum ve görüşlerinize ihtiyacım var. 7 koltuklu dizel ve otomatik bu fiyatlara (200-250K TL) başka araç bulamadım. Almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim, Sevgilerle
  14. Seref Goren

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Çok yazılmış çizilmiş fakat şöyle olursa böyle olur diyip yada fikir sorup aracım çeker diye karar vermek çok yanlış ve tehlikeli. Genel olarak baktığımda çoğu çekme karavancının araçları tow limit in çok üstünde. Bu yasal değil ve çok tehlikeli olmakla beraber başkalarının da hayatını riske...
  15. Seref Goren

Karavan İle Norveç Hakkinda Her Şey (2017 Temmuz)

Fjord lar rüya gibi, hayalim ailecek bu turu yapmak. Tebrikler harika iş çıkartmışsınız.Benim merak ettiğim biber gazı taser gun vs gibi güvenlik önemleri ne derece gerekli? Oralarda suç oranı çok düşük diye biliyorum.

16. Seref Goren

Yeni Lada Niva Urban Resimleri

Hiç beklenecek bir araç değil bence hala daha 8v li 1.7 motor kullanmışlar 80 lerin motoru. Yıl olmuş 2018
  17. Seref Goren

Selamlar tr100a; Araştırmalarım neticesinde erba 5.25 malesef ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Bütçe meselesi tabi ki ama imkan varsa kesinlikle ithal alman malı karavana yönelmeniz nacizane önerim olacaktır. 2018 yılında olmamıza rağmen halen türk üreticiler karavan adı altında sattıkları...
  18. Seref Goren

Herkese selamlar, Biz ailecek bir karavan almaya heveslendik ve araştırmalarımın neticesinde forum olarak en kapsamlı ve geniş bulabildiğim adres gezenbilir.com oldu. Neticesinde üye olmaya karar verdim ve siz değerli forum üyelerinden fikirlerini paylaşmasını rica ediyorum. Şöyle ki, yerli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR