Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman İlk önce kapıkule de 1 aylık yaptırayım tatil 40 güne uzarsa daha sonra bir 15 günlük daha yaptırayım doğru mu ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba 29-temmuz-04-eylul 2017 tarihleri arasında nasipse avrupa turu yapmayı düşünüyorum. Yeşil sigorta için aklıma takılan soru "acaba 1 aylık sigorta yaptirsam olaki erken dönme gibi bir durumla karşılaşacak olursam 2 aylık sigorta parası vermesem ya da 1 aylık sigorta...
Almanya'da tren istasyonlarında park yerinin (hepsi olmayabilir ) daha hesaplı olduğunu duymuştum. Ayrıca site yönetiminden de ücretsiz park yerlerinin konum bilgilerinin oluşturulması ve bunun da sabit bir dosya ve surekli güncellenen şekliyle paylaşılmasıni talep ediyorum. Google Fusion...
Merhaba Hüseyin bey 2016 yazında Karadeniz gezisi yaptım. Bilgilerimi paylasabilirim.İzmirden Hopa ya oradan tüm Karadeniz sahil boyunca Akçakoca ya kadar gezdim.yardimci olabilirim
Merhaba
Bizim aracımız da
2006 model City Van 5+1 kisa şasi 100000 km de . Biz 3 kişilik çekirdek aileyiz. Biz de arkadaki 3 kişilik koltuğu en arkaya yasladik.Zemine halı serip battaniye nevresim yastık bir kenarda duruyor,Ön taraf salon gibi oluyor. Hiç bir şey yapmadan bu şekilde...
Sabah kahvaltısı sonrası istikamet Ayder yaylası ...
Ayder deyim.
Bu arada Gümüş sadece il ve ilçeler arası ulaşımımı sağladı gerisini birçok yere bisikletimle gittim.
Ayder yaylası sonrasında Çamlıhemşin e doğru gidiyorum. Önce Çinçiva - Şenyuva köyü
Fırtına deresi ...
Taburelerin...
Sabah kahvaltısı sonrası istikamet Ayder yaylası ...
Ayder deyim.
Bu arada Gümüş sadece il ve ilçeler arası ulaşımımı sağladı gerisini birçok yere bisikletimle gittim.
Trabzon gezisine devam...
Trabzon Boztepe den manzara...
Sümela manastırına doğru...
Maalesef sis ve restorasyon çalışması dolayısıyla manastıra kadar gidemedim girişteki bu güzellikler ile yetindim.
Hamsiköy
sütlaç molası ...
Ver elini Zigana sana geliyorum ...
Kümbet yaylası yolunda ...
Veeeee Kümbet yaylasındayim ... Sakinleri tarafından sis geldi yerine Duman geldi diye tabir edilen hava sıcaklığı olarak 13 dereceyi gördüğüm yer.Benim güzel memleketim...
Bir su bu kadar mı tatlı olur ? Yaptıranlar dan Allah razı olsun.