Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ordu'ya vardığımda saat 18:30 civariydi.Ogretmenevi yakınlardaki bir park yerinde Gümüş'ü bırakıp bisiklet ile şehir turu yaptım.Saat 23:00 e kadar öğretmenevinde vakit geçirdim.Sonrasinda istirahat zamanı.
Öğleden sonra Ordu ya varmak üzere Samsun'dan hareket ettim.
Güzergah : Terme -Ünye - Fatsa - Perşembe - Ordu.
Yolda Terme de Şehir lokantasında karnımı doyurmak üzere mola verdim. Şehir lokantası nın pilav üstü döneri meşhurmuş.
Perşembe de uzun saclinin yeri diye bir yer varmış çayı...
15.08.2016 pazartesi günü sabahtan Bandırma vapuru - İlkadım Müzesi - Samsun büyükşehir belediyesi rekreasyon alanını gezdim. Oradan Amazon heykeli nin olduğu yer ve aslan heykelinin olduğu yeri ve devamında teleferikle Amisos Tepesi ne çıktım.
Amisos Tepesi
Amisos Tepesi nden sahile bakış...
Akşam saat 19:30 gibi Samsun'dayim.
https://goo.gl/photos/o3L8QHxcCwFi6iPn8
Aracımızı Doğu park ya uygun bir yere park ettikten sonra bisikletimle sahili dolaştım.
Afyonkarahisar dan sonra Polatlı Ankara üzerinden nihayet Kırıkkale'ye varabildim.
Hafif bir akşam yemeği üstüne biraz gezindikten sonra istirahat zamanı.
Yeni güne merhaba ...
Bugün hedefim Çorum Amasya üzerinden akşam saatlerinde Samsun a ayak basmak
Paylaşılan rota
(38.3250885,27.1320362) konumundan D300/E96 rotasını izleyerek Çitlekçi Entegre Tesisleri hedefine.
7 sa. 45 dk. (673 km)
Şu anki trafik koşullarında 8 sa. 1 dk.
1. Kemal Reis Cd. yönünden 26. Sk. konumuna doğru kuzey yönünde ilerleyin
2. Hasan Güven Cd. yönünde sağa dönün
3...
Merhaba arkadaşlar bu yıl 13 Ağustos tarihinde başlayan ve 10 gece süren gezimden bahsetmeye çalışacağım.
İzmir'den aracımın bakımlarını yaptırdıktan sonra saat 10:30 gibi yola koyuldum. İstikamet Usak Afyonkarahisar Ankara üzerinden Kırıkkale ye varabilmek.Yol arkadaşım Gümüş - 2006 model...
Ynt: Ege Ve Akdeniz Turu 2015 Plan
Haziran 2015 ortaları itibarıyla Çubucak Kampı'nda iken, Marmaris İnbükü kampının henüz açılmadığını biliyorum.İyi tatiller.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ynt: Www.kampingturkiye.com İnternet Sitesi
Merhaba,
Datça Ilıca kampinge ait bilgiler verilirken harita bilgisi Kumluca da bir başka kamping alanını gösteriyor.Güzel bir çalışma elinize sağlık.
Sent from my iPad using Tapatalk