Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Birinci gezimizi 20 Cherokee ve 1 adet joker L200 ( Yunus Dede) fotoğrafçı olarak ekipmanlı olduğu için katıldı. Akşama doğruda bir arkadaşımız saat 3 gibi peşimizden Land Cruser ile gelmiş. Yani gezide ingiliz yoktu yanlışınız var.O 2 haftada toplam 4...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.
Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.
Beyler gideceğiniz yerde Kar bir hayli fazla, Geredeliler 24 kişi 9 Araç mahsur kalmışlar Kurtarma ekipleri kurtarmış dikkatli gidin gelin...
Ynt: zj'ye 32 lastik takmak için kaç inç yükseltme kiti gerekli...
Benim araç 4" yükseltme Rouch Contury kit var, 10 inç Jant ve 32 Lastik kullandım. Çamurluk ağızlarında biraz oynama yapmam gerekti fakat şu anda randımanlı kullanıyorum...