Arama sonuçlarınız

1. diablo2barbar

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. .

2. diablo2barbar

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Birinci gezimizi 20 Cherokee ve 1 adet joker L200 ( Yunus Dede) fotoğrafçı olarak ekipmanlı olduğu için katıldı. Akşama doğruda bir arkadaşımız saat 3 gibi peşimizden Land Cruser ile gelmiş. Yani gezide ingiliz yoktu yanlışınız var.O 2 haftada toplam 4...
  3. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team Saolasın...

4. diablo2barbar

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.
  5. diablo2barbar

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.

6. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team 2.Gezisi - Çamur Gezisi

Cherokee Off Road Team 2.Gezisi Ayaş-Güdül-İnönü Mağaraları-Kızılcahamam tarafına 27.Ocak.2013 Pazar günü yapılacaktır. Bol Çamurlu bol karlı bol off road lı gezimize tüm Cherokee sahibi ayrıcalıklı arkadaşlar davetlidir.

7. diablo2barbar

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bir kucak sevgi, bir avuç dua, içten bir selam kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Eviniz huzur kalbiniz nur dolsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.
  8. diablo2barbar

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği Ön farlar 270 Dolar, arkalar 98 dolar, komple maliyeti kargo vergi montaj dahil 850-900 tl yi buluyor.
  9. diablo2barbar

Grand Cherokee Far Yetersizliği

Ynt: Grand Cherokee Far Yetersizliği e-bay dan aldım, çok memnunum tavsiye ederim..

10. diablo2barbar

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu http://www.haber7.com/guncel/haber/974659-boluda-mahsur-kalan-24-kisi-kurtarildi

11. diablo2barbar

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Beyler gideceğiniz yerde Kar bir hayli fazla, Geredeliler 24 kişi 9 Araç mahsur kalmışlar Kurtarma ekipleri kurtarmış dikkatli gidin gelin...
  12. diablo2barbar

Cherokee ler Türkiye Kamplı Buluşması - Yer

Kamplı Cherokee gezisi için yer sizce neresi olmalı ?

13. diablo2barbar

Cherokee ler Türkiye Kamplı Buluşması

Cherokeelerin Kamplı gezisini planlıyacağız ve katılım ile anket cevaplamanız bizim için değerlidir.
  14. diablo2barbar

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kalıpçı Cherokee mi aldın benmi yanlış gördüm Ostimde ?
  15. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team Cherokeeleri 2. Buluşma 20.ocak 2013 .....

16. diablo2barbar

zj'ye 32 lastik takmak için kaç inç yükseltme kiti gerekli...

Ynt: zj'ye 32 lastik takmak için kaç inç yükseltme kiti gerekli... Benim araç 4" yükseltme Rouch Contury kit var, 10 inç Jant ve 32 Lastik kullandım. Çamurluk ağızlarında biraz oynama yapmam gerekti fakat şu anda randımanlı kullanıyorum...
  17. diablo2barbar

Grand Cherokee 2" get yükseltme

Ynt: Grand Cherokee 2" get yükseltme Ahmet bey aparatların resimleri varmı? Bir arkadaş Get yaptırmayı planlıyorda ona gösterelim.
  18. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team Arkalarda sıkıntı olmadı fakat ön far ayaklarını kısalttık birebir oturmuyor.

19. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team Ön arka farlar stoplar montaj kargo vergi dahil 900 ü buldu bana. Türkiyede yok mecbur eBay...
  20. diablo2barbar

Cherokee Off Road Team

Ynt: Cherokee Off Road Team .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz