Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması
Gezimize gelmeyi isteyip cesaret edemeyen arkadaşlar için Startda bir deneme geçişi ayarladık. Daha önceki verdiğimiz güzergahtan 3 km dışına çıkıp tekrar girerek araçlarınızın ne yapıp ne yapamayacağını görmenizi planlıyoruz...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Haftasonu Cherokee gezimize gelecek olan çok muhterem sayın Cherokeeci arkadaşların dikkatine:
Bana telefon numaralarınızı bildirirseniz sevinirim....
Ayrıca Stikerlarımız hazır.....
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Haftasonu Cherokee gezimize gelecek olan çok muhterem sayın Cherokeeci arkadaşların dikkatine:
Bana telefon numaralarınızı bildirirseniz sevinirim....
Ayrıca Stikerlarımız hazır.....
Geziye katılacak arkadaşların dikkatine:
Geziye katılacak arkadaşların bana telefon numaralarını atmaları önemle rica ederim.....
Stikerlarımızda hazır bu arada....
Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?
Bu araçların alınma sebebi şu anda bu işi yapabilecek bu paranın alabileceği en iyi off road aracı olması. Jeepten farklı yük kapasitesi var ve jeep yaptığı herşeyi yapabiliyor nerdeyse.Arka bagajı kapattırdığın zaman hem Jeep görünümü kazanıyor hemde baja...
Gezide sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Bu ilk buluşma ve tanışma gezimiz olduğundan hemde gideceğimiz yerlerdeki hava ve yol koşullarının zorlu olmasından dolayı geziyi bekar planlıyoruz.
İsminizi Etkinliğe yazdım....